İlgisiz koca..

bana bu durum çok normal gelmedi. sanki gizli bir birikim peşinde gibi. dikkat edin bakalım sonunda iki çocukla dımdızlak ortada kalmayında.(kusura bakmayın böyle vakalar çok)

Birikim sizin hesabınızda mı ?
Her seyı siz harcıyorsunuz onun kazandıgı bütün paranın takıbını yapın.

Eğer yuksek gelırı varsa 36 ay ıdare edılebilir cocuk falan varsa vasat hayattan kurtulur...

Adı üstünde yeni bir iş. Işsizlik almış başını giderken daha uygun saatli bir iş bak demeniz bencillik gibi geldi. Düzen oturuna kadar böyle devam eder daha sonra eski düzeninize dönersiniz.

Artık geçinmek gerçekten çok zor ama en azından cmt günü öğleden sonrasını pazar gününün tamamını size ayırsın. Hep iş iş olmaz ki arada nefes almaya ihtiyacınız var

Calismak lazim da boyle degil. Yani ben kocami gormeyecem gorsem de bi guzel soz bisey yok ama milyonlarim olacak, kiymeti yok. Hayat gecip gidiyor ve bir tane hayatimiz var geri donusu yok. Duygularinizi uzun uzun konusun bence bu durum anlattigina gore buyuk sorun. O zaman evliligin ne anlamj varki

İkiniz de çalışıyorsunuz. Ama ev işleri sizde, ev masrafları sizde, çocuk bakımı da sizde; o sadece gözünde döviz işaretleriyle mi geziyor? Evliliğe bak. Sanırsın ki adam Hadid ailesi gibi gayrimenkul sahibi olmaya çabalıyor.
Adam resmen size psikolojik şiddet uyguluyor, farkında mısınız? Üç yıl boyunca nasıl sabredeceksiniz onsuz gecelere, en basit aktiviteleri bile yapamamaya? Bu kadar kolay mı iki kişinin kalkıştığı bir sorumluluğu tek başına üstlenmek?
Bu anlattıklarınızı lütfen ona da anlatın, hem de daha kararlı bir üslup kullanın. Mümkünse "para mı? evliliğimiz mi?" diye sorun. Ve lütfen kendinize birikim yapın. Çünkü ben şu anki durumunuzu ve aynı gidişatla devam ederse, geleceğinizi de parlak göremiyorum.

Destek demişsiniz de ev sorumluluğu bende temizlik, yemek, çocuk bakımı. Faturalar çocuğun masrafı mutfak masrafı bende. Nasıl bir ruh halim olmalı? Destek dediğiniz için nasıl destek olayım daha fazla fikir verin belki daha olumlu gelir. Bana göre destek olacağım daha fazla bişey yok fikriniz varsa yazın lütfen

Gerçekten evliliğin annamı ne diyorum sabret diyor

Çok iyi anladınız beni güzel yorımlamışsınz konuştum gelecek onun için sanki daha önemli garantiye alıyorsun geleceği peki geleceğin garantisi varmı diyorum o zaman da çocuğum rahat eder diyor suçlu gibi hisse kapılıyorum acaba bencilmiyim diye.

Çocuk doğru düzgün baba yüzü göremedikten sonra o geleceğin ne anlamı var? Çocuk ilerde babası ona para bırakmadı diye ondan soğumaz, aile ilişkileri bu kadar matematiksel değil.

Evde görevli gibiyim yemek yaptın temizlik yaptın tamam bitti konuşuyorum sabret biraz daha diyor eee bide 2. Çocuğun vaktı geldi diyor

2. Çocuk olsun diyor bu şartlarda bide bana
Boş boş konuşmasın. Ne aileler görüyorum en az iki çocuklu, baba son derece ilgisiz, bakım sadece anneye ait. Sonra o çocuklar büyüyüp babalarını telefon rehberine "ATM" diye kaydediyor. Gerçek bu.

Bence is bahane.Sizin baska sorunlariniz var.Borsa veya altin al sat yapanlar oturup bir saat film izlemiyorlar mi?? Esiniz wall streette mi çalışıyor yani new york borsası? Onlar bu kadar yogun olurmus??Ergence kendi kendine takılıyor esiniz siz de ev cocuk annesi rolundesiniz..

adam ne iş yapıyor

gece 1 de geliyorsa işe kaçta gidiyor yani 15 gibi mi çıkıyor evden

vardiyalı da değil anladığım işi hep bu saatler

restoranda vs mi çalışıyor

geliri eğitimi ne

adam belki de şu anda çalışıp biriktirip ileride yaşayalım modunda

hepimiz gelecek kaygısı taşıyoruz

ne kadar süredir böyle bilmiyorum ama özellikle pandemi de idare etmek lazım iş yok ki

yani başka işi var da o ille de burada mı çalışıyor

işi dışında altın borsa vs takip etmesi neden sorun mesela

Evde görevli gibiyim yemek yaptın temizlik yaptın tamam bitti konuşuyorum sabret biraz daha diyor eee bide 2. Çocuğun vaktı geldi diyor

Kusura bakma ama bu noktaya birazda sen getirdin. Daha önceden bile is bölümü olmasi lazimdi. Adam alismis iste. Adama kendini anlatmanin, rest çekmenin zamani geldi geçiyor bile.

Ve elbette sakin 2ci cocuk yapma.

tüm sorumluluğu almayın

gündüz evde ise yemeği yapsın mesela

çocuğa kim bakıyor siz çalıştığınıza göre birisi bakıyor ya da kreş

temizlik vs el atabilir ya da haftada bir temizlikçi çağırın faturaları ona bırakın mesela

bütün masraflar bende kavramını ben hiç anlayamadım çünkü bende onda yok tüm para ortak bizde

Esinizin su anda size ve cocugunuza kattigi ne? Bos zamanlarda sizinle ilgilenmiyorsa o zaman calismasi bahane. Sakin 2.ye hamile kalma. Sana da yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…