- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 133
- 34
- Konu Sahibi Deniz Mavisiyim
-
İkiniz de çalışıyorsunuz. Ama ev işleri sizde, ev masrafları sizde, çocuk bakımı da sizde; o sadece gözünde döviz işaretleriyle mi geziyor? Evliliğe bak. Sanırsın ki adam Hadid ailesi gibi gayrimenkul sahibi olmaya çabalıyor.Merhaba hanımlar.
Benim derdim eşimin ilgisizliği.
Bir kaç aydır evi sadece yemek yemek, duş almak, uyumak için kullanan eşim derdim tam olarak bu.
Yeni bir işe başladı ben gündüz çalışıyorum o gece.
Sadece akşam yemeği yerken yarım saat bi aradayız
3 aydır durum böyle sohbet ortamı yok, beraber film izlemek istiyorum bukadar sıradan bişeyi bile özledim..
İş aşkı kazanma hırsı, sürekli borsa altın takibi, daha çok nasıl para kazanırım çabasından çocukla benle geçirecek zamanı kalmadı resmen.
Çalışan bir kadınım işten gidip yemek yapıyorum, temizlik, düzen, çocuk benden soruluyor haliyle.
Üstelik faturaları mutfak masrafını hepsini ben karşılarım hiç gocunmam evime destek oluyorum .
Daha saati düzgün bir iş bak diyorum 'birikim nasıl yapalım öyle şu anda gençken çalışmam lazım birikim yapmam lazım diyor'
herkes birikim olsun ister tabi bende istiyorum ama karı koca birbirinin zamanından çalıyorsa sizce makul bişey mi bu birikim?
Ödediğim hiçbirşey zoruma gitmiyor kızlar ikimizin evi Tabiki destek olurum hiç düşünmem ama soğuyorum ondan bunu hissediyorumyokluğuna alışıyorum sanki bu korkunç bir his onsuzluğa alışmak çok kötü eve saat 21:00 da gelen adamın yolunu gözlerken özlerdim şimdi gece 1'de işi bitiyor uyumuş oluyorum o işten gelene kadar çünkü işe gideceğim sabah.
Vee ona göre bu hayatımızda sıkıntı yok kötülük yapmıyorum boş gezmiyorum kumar oynamıyorum diyor belki haklı bizim için çabalıyor haklı ama iki tatlı söz, bi muhabbet, zaman geçirmek te önemli 3 yıl kadar bu tempoda çalışmam lazım idare et diyor,,,,, ömür geçiyor ama ya. Onsuz uyumaya alışıyorum evlilikten ciddi anlamda soğuyorum dertleşecek hiç arkadaşım yokburayı keşfettim içimi döktüm nasıl yapayım ben bu süreçte.?
Bu evlilik çok zor artık nasıl idare edeyim tavsiyeler bekliyorum sizlerden..
Destek demişsiniz de ev sorumluluğu bende temizlik, yemek, çocuk bakımı. Faturalar çocuğun masrafı mutfak masrafı bende. Nasıl bir ruh halim olmalı? Destek dediğiniz için nasıl destek olayım daha fazla fikir verin belki daha olumlu gelir. Bana göre destek olacağım daha fazla bişey yok fikriniz varsa yazın lütfenNeden hemen umutsuzluk, olumsuzluk
Sizin için gayret gösteren bir adama neden bu kadar olumsuz yaklaşım
Bakın doldizgin giden atın eyerini çekerseniz onu düşürürsünüz, bir daha da kalkamaz
Sağlam evlilikler bu krizleri atlatır, hemen soğudum bittim doğu değil
Şu an memlekette hal kötü, herkes endişeli, herkes ne yapsam kardır derdinde, biraz destek biraz sitemin arasını bulmak lazım. Başka sorunlarınız var mı bilemiyorum ama gece çalışıyor diye bu kadar umutsuz, mutsuz bir ruh hali normal değil. Evlilik hayat arkadaşlığı, adam gece çalışıyor diye bitmemeli duygular. Dediğim gibi başka sorun var mı bilmiyorum ama bana ruh haliniz çok olumsuz geldi.
Gerçekten evliliğin annamı ne diyorum sabret diyorCalismak lazim da boyle degil. Yani ben kocami gormeyecem gorsem de bi guzel soz bisey yok ama milyonlarim olacak, kiymeti yok. Hayat gecip gidiyor ve bir tane hayatimiz var geri donusu yok. Duygularinizi uzun uzun konusun bence bu durum anlattigina gore buyuk sorun. O zaman evliligin ne anlamj varki
Çok iyi anladınız beni güzel yorımlamışsınz konuştum gelecek onun için sanki daha önemli garantiye alıyorsun geleceği peki geleceğin garantisi varmı diyorum o zaman da çocuğum rahat eder diyorİkiniz de çalışıyorsunuz. Ama ev işleri sizde, ev masrafları sizde, çocuk bakımı da sizde; o sadece gözünde döviz işaretleriyle mi geziyor? Evliliğe bak. Sanırsın ki adam Hadid ailesi gibi gayrimenkul sahibi olmaya çabalıyor.
Adam resmen size psikolojik şiddet uyguluyor, farkında mısınız? Üç yıl boyunca nasıl sabredeceksiniz onsuz gecelere, en basit aktiviteleri bile yapamamaya? Bu kadar kolay mı iki kişinin kalkıştığı bir sorumluluğu tek başına üstlenmek?
Bu anlattıklarınızı lütfen ona da anlatın, hem de daha kararlı bir üslup kullanın. Mümkünse "para mı? evliliğimiz mi?" diye sorun. Ve lütfen kendinize birikim yapın. Çünkü ben şu anki durumunuzu ve aynı gidişatla devam ederse, geleceğinizi de parlak göremiyorum.
Sadece huzur eksik olup para kazanç olunca hep eksik kalıyor insanın içinde bişeyşerBir lokma ekmeğim olsun evde huzurum olsun. Para altın borsa durumlar da o kadar kötü değil anlaşılan
Çocuk doğru düzgün baba yüzü göremedikten sonra o geleceğin ne anlamı var? Çocuk ilerde babası ona para bırakmadı diye ondan soğumaz, aile ilişkileri bu kadar matematiksel değil.Çok iyi anladınız beni güzel yorımlamışsınz konuştum gelecek onun için sanki daha önemli garantiye alıyorsun geleceği peki geleceğin garantisi varmı diyorum o zaman da çocuğum rahat eder diyorsuçlu gibi hisse kapılıyorum acaba bencilmiyim diye.
Evde görevli gibiyim yemek yaptın temizlik yaptın tamam bitti konuşuyorum sabret biraz daha diyor eee bide 2. Çocuğun vaktı geldi diyorSorun adamin çalisma temposu bile degil. Bos oldugu zamanlar senin ile sohbet etmek, bir mesaj atmak gibi seyler zor degil. Adam bos yere isi bahane ediyor.
Sende evde fazla sorumluluk almissin. Sende çalisiyorsun, niye yemek temizlik cocuk sana bakiyor? Bu niye ortak sorumluluk degil?
Yani adam zaten daha önce bekar gibi yasiyormus, sadece sen farkinda degilmissin. Birikimde yapabilir, azicik hirslida olabilir fakat siz yokmussunuz gibi, annesinin yaninda yasayan ergen gibi davranamaz. Evlilik böyle birsey degil çünkü.
Sende esin ile saglam bir konusmalisin bu konularda. Restini çek. Evde sorumlulugunu almasini iste. Yemek yapma, temizligi aksta, gerekirse ayri yat. Esinin damari neyse sen bilirsin, onun üzerine basman lazim. Adam su an seni resmen ciddiye almiyor çünkü. Cabasi bile yok.
2. Çocuk olsun diyor bu şartlarda bide banaÇocuk doğru düzgün baba yüzü göremedikten sonra o geleceğin ne anlamı var? Çocuk ilerde babası ona para bırakmadı diye ondan soğumaz, aile ilişkileri bu kadar matematiksel değil.
Boş boş konuşmasın. Ne aileler görüyorum en az iki çocuklu, baba son derece ilgisiz, bakım sadece anneye ait. Sonra o çocuklar büyüyüp babalarını telefon rehberine "ATM" diye kaydediyor. Gerçek bu.2. Çocuk olsun diyor bu şartlarda bide bana
Evde görevli gibiyim yemek yaptın temizlik yaptın tamam bitti konuşuyorum sabret biraz daha diyor eee bide 2. Çocuğun vaktı geldi diyor
Destek demişsiniz de ev sorumluluğu bende temizlik, yemek, çocuk bakımı. Faturalar çocuğun masrafı mutfak masrafı bende. Nasıl bir ruh halim olmalı? Destek dediğiniz için nasıl destek olayım daha fazla fikir verin belki daha olumlu gelir. Bana göre destek olacağım daha fazla bişey yok fikriniz varsa yazın lütfen
İki kelime sohbet edip vakit geçiremiyorsunuz ve bu adam 2. çocuk mu diyor pess2. Çocuk olsun diyor bu şartlarda bide bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?