- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
- Konu Sahibi Deniz Mavisiyim
-
Gece calısıp altın borsayı nası takip ediyor yani o sektörde değil heralde onun seansları var çünkü ekstra borsa oynuyor demek istediniz sanırımMerhaba hanımlar.
Benim derdim eşimin ilgisizliği.
Bir kaç aydır evi sadece yemek yemek, duş almak, uyumak için kullanan eşim derdim tam olarak bu.
Yeni bir işe başladı ben gündüz çalışıyorum o gece.
Sadece akşam yemeği yerken yarım saat bi aradayız
3 aydır durum böyle sohbet ortamı yok, beraber film izlemek istiyorum bukadar sıradan bişeyi bile özledim..
İş aşkı kazanma hırsı, sürekli borsa altın takibi, daha çok nasıl para kazanırım çabasından çocukla benle geçirecek zamanı kalmadı resmen.
Çalışan bir kadınım işten gidip yemek yapıyorum, temizlik, düzen, çocuk benden soruluyor haliyle.
Üstelik faturaları mutfak masrafını hepsini ben karşılarım hiç gocunmam evime destek oluyorum .
Daha saati düzgün bir iş bak diyorum 'birikim nasıl yapalım öyle şu anda gençken çalışmam lazım birikim yapmam lazım diyor'
herkes birikim olsun ister tabi bende istiyorum ama karı koca birbirinin zamanından çalıyorsa sizce makul bişey mi bu birikim?
Ödediğim hiçbirşey zoruma gitmiyor kızlar ikimizin evi Tabiki destek olurum hiç düşünmem ama soğuyorum ondan bunu hissediyorumyokluğuna alışıyorum sanki bu korkunç bir his onsuzluğa alışmak çok kötü eve saat 21:00 da gelen adamın yolunu gözlerken özlerdim şimdi gece 1'de işi bitiyor uyumuş oluyorum o işten gelene kadar çünkü işe gideceğim sabah.
Vee ona göre bu hayatımızda sıkıntı yok kötülük yapmıyorum boş gezmiyorum kumar oynamıyorum diyor belki haklı bizim için çabalıyor haklı ama iki tatlı söz, bi muhabbet, zaman geçirmek te önemli 3 yıl kadar bu tempoda çalışmam lazım idare et diyor,,,,, ömür geçiyor ama ya. Onsuz uyumaya alışıyorum evlilikten ciddi anlamda soğuyorum dertleşecek hiç arkadaşım yokburayı keşfettim içimi döktüm nasıl yapayım ben bu süreçte.?
Bu evlilik çok zor artık nasıl idare edeyim tavsiyeler bekliyorum sizlerden..
Gündüz takip ediyorlar araba için yatırım yapıp eniştesi borsa işinde sorumlu onunla iletişim halinde altın alıyor yükselince satıyor.Gece calısıp altın borsayı nası takip ediyor yani o sektörde değil heralde onun seansları var çünkü ekstra borsa oynuyor demek istediniz sanırım
Konuştum biraz sabret şu an böyle olmalı geleceğimiz için diyorAynen bize anlattığın gibi hatta aynı kelimelerle eşinle konuşman lazım.Özellikle sensiz uyumaya alışıyorum ve evlilikten soğuyorum cümlelerini duyması gerekiyor. Çünkü bu gidişle 3 sene sonraya bile kalmadan evlilik yok olacak. Haberdar etmelisin.
ÇOK zor ilgisiz bi evlilik..Ben öyle birikim istemem.
Elbet yarını düşünmek lazım ama sağlıkta gençliği de yaşamak lazım..
Soğuyorum sensiz yaşamaya alışmaya başladım diye dokun içinizi.
Hangi para, mal, mülk güzel duyguların yerini tutabilir?
Kendisi ortak hesapta altın alıyor ona göre gelecek için birikim yapıyor. Bana göre ömür boş boş geçiyorYeni işe başlamış, e o halde kazanıyor da, neden tüm masraflar sizde?
Para hırsı inanılmaz kötü bişey son 6 7 aydır onu böyle görüyorum 5 yıllık evliyim böyle değildi bu hırs bitiriyor bendeki güzel duyguları3 yıl daha bu tempoda diyor da kaç gün ömrümüz kaldı belli mi?
Tamam bu dönemde iş bulmak zor ama seni hiç göremedikten sonra ne anlamı var paranın
Bi tanıdığın kocası işsiz kaldı
Kadın gündüz çalışıyor
Adam hep gece işi buldu gitmedi
Girersem çıkamam işten demiş
Diğer türlü de eşimi göremicem demiş
Adam gündüz işi arıyor geceleri evde olmak istiyor
En normali bu
Tamam çok zorda olursunuz o ayrı ama eşin sanırım para hırsına bürünmüş
3 yılda 1 milyon kazanacak gibi hırslanmış hemde
Oturup konuş uzaklaşmaya başladığını onsuz uyumaya alışıyor olmanın ne kadar korkutucu olduğunu söyle ama anlar mı bilemem dediğim gibi para ağır basıyor şu an onda
O zaman biraz sesini yükselt ve "anlamıyor musun sabrederim ama sonunda evliliğimiz yıpranacak. Soğuyorum diyorum!" Tarzında bir konuşma yap.Konuştum biraz sabret şu an böyle olmalı geleceğimiz için diyor
Para hırsı inanılmaz kötü bişey son 6 7 aydır onu böyle görüyorum 5 yıllık evliyim böyle değildi bu hırs bitiriyor bendeki güzel duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?