İlgisiz koca..

Siz eşinizle ilgilenseniz. Öpün sarılın mesela ve ilgilenin. Belki o da sizden bekliyordur.
Hep ben yapıyorum canım gün içinde msj atarım öperim gelince falan ama birazda o yapsın istiyorum özeniyorum evde bile sarmaş dolaş olan çiftlere sanki 40 yıllık evliyiz

Benim bir erkek arkadaşım var aşşşırı ilgili, onun bu yoğun ilgisi karşısında ben kendimi geri çekmek zorunda hissediyorum çünkü sanki ben de karşılık versem vıcık vıcık bi ilişkimiz olacakmış gibi hissediyorum.Yapı olaarak çok sıcak kanlı bi insan olmama rağmen çoğu zaman mesafeli duruyorum ki romantiğe bağlamasın yine diye.
Suratsızlık gibi algılanmasın, yaptıklarına ben de karşılık veriyorum ama sürekli kendimi sınırlandırdığımı hissediyorum.
Konunuzu okunca empati yaptım, erkek arkadaşımın ilgisiin şuan biraz azaldığını hissetsem o ilgiyi kayıp mı ediyorum acaba deyip hayıflanır, üzerine giderim.
Acaba surat asarak, ilgilenmeyerek falan değil ama biraz mesafeli durarak biraz geri mi çekilseniz ki?

Bir kaç gündür öyle yapıyorum elzem derece konusuyorum zaten bu kırgınlıklarla konusmakta ilgilenmekte gelmiyor içimden.

hemen donuyoruz ve bdv'ye bakiyoruz. ortalama kac kadin bu sikayetle buraya geliyor? cok, pek cok. o halde demek ki evliligin seyrinde olan bir sey bu.
ne yapiyoruz, munferit almiyoruz.

Slmlar, ilk evliliğimden boşandım ikimci kez başka biriyle nişan ve nikah oldu. Ama bazı tartışmalar yüzünden düğün olamadı. Şu an tekrar birbirimizi tanıyalım dedi o aşamadayız. Ama nişanlandığımızdan beri o kadar ilgisiz ki, ben sarılıyorum gözünü tvden ayırmıyor yüzüme bakmıyor, güzel şeyler söylüyorum tepkisiz, ben aramasam yazmasam aramıyor, hediye alıyorum çok önemi olmuyor, susuyor, ben ilgisizsin desem kızıyor, tartışıyor susmuyor, sürekli alttan alıyorum ailesini sorumsuzluğunu ilgisizliğini ama ben de bi bayanım sonra dayanamayıp patlıyorum. Düğünle ilgili maddi manevi çoğunlukla ben uğraşmıştm. ailesi sürekli bana karşı dolduruyor, ben işim gereği yoğun çalışıyorm, o kişilik olarak rahat biri, stresli dönemimde sorumsuzsun diye kırdım onu, sonrasında alındı bu hale geldik, özür diledim affetmesi için bi sürü şey yaptım ama olmadı, bir dargın bir barışığız. Düğün ertelendi insanların düğün ne zaman die sormasndan ailem ve ben çok yorulduk, ayrılsam ikinci kez boşanmış gibi olcm nikah var bu saatten sonra düzgün biri beni kabul etmezse die korkuyorum, çocuk çok seviyorum düzgün biri olmazsa çocuğum da olmaz, bu kişiyle kadınlık gururumu, beklentilerimi sıfırlayıp devam mı etmeliyim yoksa çocuk hayallerime veda edip başkasıyla olmayacağımı da kabullenip ayrılmalı mıyım bilmiyorum, bi de insanın kaderi galiba ilki kötü olunca diğerleri de kötü oluyor

Yeni konu açın. Burada kimse görüp cevap vermez.

başka birimi var acaba fiili olarak uygulamasa aklına birimi takıldı ,cinsellikte ilginçmiş sağlık sorunumu var ,kilonuz yaşınız bakımınız iyimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…