- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Cinselliğe karşıda böyle ayda bir anca anlamıyorum bir erkek nasıl durabiliyor bu kadar hadi düşkün değil diyorum kendimce ama normal değil şakayla karışık laf çarpıştırdım Bi kaç kez ama ciddi ciddi hiç konusmadık. Sevgiliykende nişanlılıkta da bu derece değildi yıprandık sanırım.Merhaba, cok uzuldum durumunuza. Karsiniza alip ciddi ciddi konustunuz mu? Nisanlilik haric demissiniz, sevgililik doneminiz nasildi? Bir de bu ilgisizlik cinsel anlamda da hayatinizi etkiliyor mu? Bunlar evliligin en yikici sebepleri, bence kendinizi biraz geri cekin, belli ki cok ilgi gosteriyorsunuz, kendinizden taviz vermekten vazgecin (bir muddet en azindan:))
Hoşuna gidiyor elbet ama hep ben ona sırnaşırım veya şakalaşırım biraz da o ilgi göstersin istiyorum.İmza atılınca çaba göstermeye gerek duymadı herhalde. Siz ilgi gösterince hoşuna gidiyor mu peki? Uzak durunca filan fark ediyor mu bu durumu?
Cinselliğe karşıda böyle ayda bir anca anlamıyorum bir erkek nasıl durabiliyor bu kadar hadi düşkün değil diyorum kendimce ama normal değil şakayla karışık laf çarpıştırdım Bi kaç kez ama ciddi ciddi hiç konusmadık. Sevgiliykende nişanlılıkta da bu derece değildi yıprandık sanırım.
Artık bende sessiz sinema oynuyorum ama yoruldum.
Cinselliğe karşıda böyle ayda bir anca anlamıyorum bir erkek nasıl durabiliyor bu kadar hadi düşkün değil diyorum kendimce ama normal değil şakayla karışık laf çarpıştırdım Bi kaç kez ama ciddi ciddi hiç konusmadık. Sevgiliykende nişanlılıkta da bu derece değildi yıprandık sanırım.
Bir de boğa burcusunuz (yani adinizdan öyle şey ettim) ilgi görmeyi sevilmeyi çok sever.Zaten genel olarak bu ilgisizlik kadinlarin ruhunu öldüren.Çok mu zor sevdiğin insana sevgini belli etmek hiç anlamam.Yahu hayat bunlarla güzel yoksa çekilir mi?Sevelim sevilelim ufak tefek şeylerle belli edelim falan.Siz de ona hiç ilgi göstermeyin yokmus gibi davranin.Çikin gezin,arkadaslarinizla bulusun,kitap okuyun,hobi edinin vs.Hiç sallamayin.Bakalim o bu ilgisizlikten hoşlaniyor mu.Belki empati yapar.Selam hanımlar.
Başlıktanda anlaşıldığı gibi eşim ilgisiz biri nişanlılık hariç hep böyleydi 4 yıllık evliyiz kv kavgalarını herşeyi geçtim özeniyorum ya kocasıyla sarmaş dolaş fotoğraf çekilenleri veya şakalaşanları bunlar elbet basit şeyler ama ben hiç yaşamadım nedensiz sebepsiz durduk yere hiç sarılmadı öpmedi gün içinde bir aşk mesajı çekmedi hep ben yapıyordum ama bende sıkıldım artık tek taraflı davranmaktan adamın hayatı 3 4 şeyden ibaret içim gidiyor bazı çiftlere..
Bir kaç gündür doldurup boşaltıyorum aklımdakileri böyle ilgisiz ömür geçer mi yoksa ben mi küçük şeyleri sorun ediyorum anlayamıyorum ama evliliğimi gözden geçiyorum şu sıralar
Sevgililik ve nişanlılık toplam 1 yıl çok iyi tanıyamadık belkide birbirimiziNe kadar süre flört ettiniz kaç yıl nişanlı kaldınız
Çocuğumuz var ama çocuğada pek ilgili olduğu söylenemez alıp Bir parka götürmüşlüğü yok tek başına.Çocuk var mı bakamadım profile ama çocuk varsa normal olabilir.bizim mesela çocuk hiç uyumuyo , o uyuyana kadar sürekli onu oyalamaktan birbirimizi bile görmüoz, kız uyuyana kadar eşim çoktan uyumuş oluyo erken kalktığı için.gündüz o işle meşgul ben kızla evin işleriyle falan.olmuyo yani eskisi gibi.ama çocuk yoksa bahane olmamalı başka.varsa bi derdi paylaşsın ,sende kafanda kurup durmazsın..
Bütün kadınlar böyleyiz ilgisizlik sevgisizlik bizi öldüren.Bir de boğa burcusunuz (yani adinizdan öyle şey ettim) ilgi görmeyi sevilmeyi çok sever.Zaten genel olarak bu ilgisizlik kadinlarin ruhunu öldüren.Çok mu zor sevdiğin insana sevgini belli etmek hiç anlamam.Yahu hayat bunlarla güzel yoksa çekilir mi?Sevelim sevilelim ufak tefek şeylerle belli edelim falan.Siz de ona hiç ilgi göstermeyin yokmus gibi davranin.Çikin gezin,arkadaslarinizla bulusun,kitap okuyun,hobi edinin vs.Hiç sallamayin.Bakalim o bu ilgisizlikten hoşlaniyor mu.Belki empati yapar.
Bir aymııı yok artk birde 4 yıllık evlisin yni saylr bn 7bcuk seneligm 1 ay kocam yanima yaklasmcak hayatnda brimi var diye dusunrm her dkka sarilir operz birbrimizi isimlerimizi hic kullanmayz bile szi etkilemek istemem ama iyi bir arastrma yapn derimCinselliğe karşıda böyle ayda bir anca anlamıyorum bir erkek nasıl durabiliyor bu kadar hadi düşkün değil diyorum kendimce ama normal değil şakayla karışık laf çarpıştırdım Bi kaç kez ama ciddi ciddi hiç konusmadık. Sevgiliykende nişanlılıkta da bu derece değildi yıprandık sanırım.
İşte seks dışında bir sarılıp öpmez evet aylarca olmadığı oluyor büyük konuşmak istemiyorum ama şu ana kadar yakaladığım herhangi bişey yokBir aymııı yok artk birde 4 yıllık evlisin yni saylr bn 7bcuk seneligm 1 ay kocam yanima yaklasmcak hayatnda brimi var diye dusunrm her dkka sarilir operz birbrimizi isimlerimizi hic kullanmayz bile szi etkilemek istemem ama iyi bir arastrma yapn derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?