• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz iletişimsiz koca bıkmış kadın

nurnur34

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
55
37
18
Hanimlar 3 yillik evliligim nere gidiyor bende bilmiyorum 1.5 yasinda ikizlerim var cok mutluyum ama esimin ilgisizligi beni usandirdi ilk zamanlar hep sucu kendimde aradim vajinismus hastasiyim 6 ay boyunca yalniz basima mucadale ettim butun sucu kendimde arayarak annemin paralariyla doktor doktor dolastim tamamen olmasada yendim bu illeti.ikiz bebeklerim oldu Anne oldum zorluklarla karsilastim ve aklim basima yeni yeni geliyor nisanlilik doneminde de esimin bu kadar ilgisiz oldugu aklima geliyor gerdek gecemde tokat yedigim aklima geliyor ailesinin arkamdan konusmalari aklima geliyor ne kadarda cahilmisim hic bir seye sesim cikmamis ama simdi aklim basima geldi esimi sevmedigimi anladim cunku ne iletisimi var nede sevgisi cinseliktede boyle artik kendimi suclamiyorum ona kirk defa soyledim bana bir adim at sana on adim atayim ama hep dalga vari konusyor benimle sacmala sus iste abartma yasayip gidiyoruz 3 yildir evliyim bana corap almisligi olmadi komidinin uzerine 50 lira koydugunu grmedim cunku annemin bana harclik veridigini biliyor bosanmak istiyorum aşık olmak sevilmek istiyorum ama biliyorum iki cocugumla bu hayallari kurmamam gerekiyor kendimden gectim cocuklarima iyi anne olmaya calisiyorum ama hem ruhen hem fiziken yalnizliktan yoruldum sizce buyutulecek kadar sorunum yokta benmi abartiyorum evliligimi toparlaya bilirmiyim lutfen bana yardimci olun

Son düzenleme:
Göz göre göre bunu neden yapıyorsunuz ? :(
Böyle bir adama çocuk vermek için neden bu kadar acele ediyorsunuz? :(

Sana eş olamamış bi adam, şimdi iki çocuğunun da babası olmus.

Önce ya evliliğinizi kurtarın yada bitirin ki bu kararı ancak siz verebilirsiniz, sonra aşık olunası heyecan yaşamaya düşünürsünüz. Gerdek gecesi yediğiniz tokata, ailesel sorunlara, eşinizin ilgisizliğine ve alaycı tavırlarına bugüne kadar ses etseydiniz keşke. Çok dA geç kalmış sayılmazsınız eşinizle açık açık konuşmayı denedinizmi?

Simdi bende boyle soyluyorum ama cok cahildim sanki herkesin evliligi boyleymis kocasi boyleymis zannediyordum hep iyi yanlarini gordum iyi kalpli dovmez sovmez ailemle arasi iyi ama daha fazla bu yonleriyle evliligi yurutemiyorum

Koca diye etrafta geziniyor. Ne demek sana harçlık vermemek? Bence yapacağın ilk iş, annenden para almayı bırakmak. Kesinlikle bu devam ettiği sürece, senin ve çocuklarının sorumluluğunu almaz. Alismis zaten tembelliğe. Annesi harçlık verecek alışverişini yapacaksa, kizini sana neden verdi ?

Simdi bende boyle soyluyorum ama cok cahildim sanki herkesin evliligi boyleymis kocasi boyleymis zannediyordum hep iyi yanlarini gordum iyi kalpli dovmez sovmez ailemle arasi iyi ama daha fazla bu yonleriyle evliligi yurutemiyorum
"Dovmez sovmez." Zaten asla yapılmaması gereken seyi, yapmıyor diye sevinir olduk. Rezil herifler bizi ne hale getirdi. :(

İyi kalpli, ailemle iletişimi iyi diyorsun da, sana insan gibi, kadın gibi davranmıyor ki..

Önce ya evliliğinizi kurtarın yada bitirin ki bu kararı ancak siz verebilirsiniz, sonra aşık olunası heyecan yaşamaya düşünürsünüz. Gerdek gecesi yediğiniz tokata, ailesel sorunlara, eşinizin ilgisizliğine ve alaycı tavırlarına bugüne kadar ses etseydiniz keşke. Çok dA geç kalmış sayılmazsınız eşinizle açık açık konuşmayı denedinizmi?

Esim cok tuhaf bir insan ben onunla tartismayayim diye herseye tm der geMege gidelim tamm der ama konusmaz gulmez eglenmez 1 sat sonra hadi doydunmu gidelim eve gelince bagirip cagiriyoeum sizofren basladi yine der evden gider 1 saat sonra gelir askim abartma sakinlesirim mecburem cunku anlayan es yok karsimda ertesi gun guluyorum egleniyorum yine suratini asiyor konusmuyor sinrileniyorum basliyr askim hayatim canim cicim derdimi.dinlemez derdini anlatmaz kavgasiz gun bitsim diyenlerden icime atmaktan dislerkmi.skmaktan usandm

"Dovmez sovmez." Zaten asla yapılmaması gereken sey, yok diye sevinir olduk. Rezil herifler bizi ne hale getirdi. :KK43:

İyi kalpli, ailemle iletişimi iyi diyorsun da, sana insan gibi, birey gibi, kadın gibi davranmıyor ki..

Her kavgada dua et seni dovmuyorum dogalgazli evde oturtuyorum (annemin evi sobali) ne desen tamm diyorum nankor der baskada bi soz cikmaz agzindan anlatacak akil alacak kimsm olmadigi icim hep kendimi sucluyorum acaba hata bendemi.diye

Koca diye etrafta geziniyor. Ne demek sana harçlık vermemek? Bence yapacağın ilk iş, annenden para almayı bırakmak. Kesinlikle bu devam ettiği sürece, senin ve çocuklarının sorumluluğunu almaz. Alismis zaten tembelliğe. Annesi harçlık verecek alışverişini yapacaksa, kizini sana neden verdi ?

Kendisi cok calislam 7 binlira aylik geliri var ama benim hic birseyden haberim olmaz nere veriyor nerede borcu var sordugumda bzorca veriyorum der eger annem olmazsa cocugumun giyecek dogru duzgun elbisesi yok topluma cikiyorum diyorum guzel elbiseler alaim sende evd3 otur cikm diyor onun isine geliyor

Back