- 22 Şubat 2022
- 25
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi atanamayanlarxd
-
Evlendikten sonra cinsel doyuma ulaşınca diğerleri gereksiz geliyordur ona belkiMerhaba , 7 yıllık sevgili hayatından sonra evlendik sevgiliyken her şet gayet güzeldi, fakat evlendikten sonra kocamda bir ilgisizlik ve umursamazlık mevcut ve 5 aylık evliyiz. bıraksam sürekli telefonla oynayacak … sohbet etmek asla yok ya kısa cevaplar verir ya da hiç vermez beni iyice sinirlendirir sohbetlerimizde kısa sürer genelde en fazla 5 dk konuşurevlenince kocam birden bire teması sevmediğini vs söyledi bende tam tersi tam bir temas bağımlısıyım evlenmeden önce böyle bir şey yoktu onu dilediğim gibi öpüp sarılabiliyordum ama şimdi kısa sarılmalar ona yetiyor hatta söylenmeye baslıyor yeter falan diye kendisi işten geldiğinde sarılır öper bu kadar ama bende sık sık sarılıp öpmek sevgimi gerçekten kasmadan yaşamak istiyorum ben anlamıyorum nasıl yaklaşmalıyım birde mesela dışarımı çıkılacak ya da bir planmı yaptık ya yapmasakmı diyip ağzından laf almaya calıstığımda bende sen istiyosun diye yapıyorum zaten diyor gercekten ömür törpüsü…. değişir mi yoksa ben başımın çaresine bakmalımıyım henüz çok yeni sayılırız kötü bir adam diyemem ama davranışları çok umursamaz ve ilgisiz… en son beni sevmiyorsun dedim bu seferde güzel şeyler söylüyor bana ama nedense inanasım gelmiyor yardım pliiz
Eşim değil ama abim sizin eşiniz gibiMerhaba , 7 yıllık sevgili hayatından sonra evlendik sevgiliyken her şet gayet güzeldi, fakat evlendikten sonra kocamda bir ilgisizlik ve umursamazlık mevcut ve 5 aylık evliyiz. bıraksam sürekli telefonla oynayacak … sohbet etmek asla yok ya kısa cevaplar verir ya da hiç vermez beni iyice sinirlendirir sohbetlerimizde kısa sürer genelde en fazla 5 dk konuşurevlenince kocam birden bire teması sevmediğini vs söyledi bende tam tersi tam bir temas bağımlısıyım evlenmeden önce böyle bir şey yoktu onu dilediğim gibi öpüp sarılabiliyordum ama şimdi kısa sarılmalar ona yetiyor hatta söylenmeye baslıyor yeter falan diye kendisi işten geldiğinde sarılır öper bu kadar ama bende sık sık sarılıp öpmek sevgimi gerçekten kasmadan yaşamak istiyorum ben anlamıyorum nasıl yaklaşmalıyım birde mesela dışarımı çıkılacak ya da bir planmı yaptık ya yapmasakmı diyip ağzından laf almaya calıstığımda bende sen istiyosun diye yapıyorum zaten diyor gercekten ömür törpüsü…. değişir mi yoksa ben başımın çaresine bakmalımıyım henüz çok yeni sayılırız kötü bir adam diyemem ama davranışları çok umursamaz ve ilgisiz… en son beni sevmiyorsun dedim bu seferde güzel şeyler söylüyor bana ama nedense inanasım gelmiyor yardım pliiz
Evlendikten sonra cinsel doyuma ulaşınca diğerleri gereksiz geliyordur ona belki
keşke bende bi tık şöyle düşünebilsem hassas ve duygusal olmasaaam…Siz zaten 7 senelik evli gibisiniz böyle olması normal değil mi.
Bende sevmem mesela mıç mıç tepemde biri.
Herkesin tarzı farklı.
yaptığım oluyor bazen ama hiç işe yaramıyor tam tersi iyice kopuyoruz sanki dkdlşsşdşd en son dayanamayıp neyin var diyince işte sen surat yapınca bende öyle yapıyorum falan diyor abi çıldırcam nasıl davrancağımı şaşırdımSize soğuk yapıyosa madem siz de ona soğuk yapın yüz vermeyin. Konuşmayan, yanına yaklaştırmayan adamın peşinde gezmeyin canım daha beter dötü kalkarÇıkın gezin arkadaşlarınızla umursamayın
zaten hep kendi kendime şunuda diyorum eğer şimdi böyleyse sonra ne olurEşim değil ama abim sizin eşiniz gibiKarısını çok sevip tüm zorluklara rağmen aldı evlendi sonra böyle bi haller bi değişik tipler üstüne çocuk oldu hepten böyle. Ha karısını çok seviyor sürekli peşinde dolanır öyle aldatma gibi huylar vs yoktur (çok takip ettim dikkat ettim çevresine bi dönem aynı bölgede çalışıyorduk) Ama nedense böyle biyere çıkası gelmez kadın çocuğu annene bırakalım başbaşa biyere gidelim der çocuksuz gitmez pek sohbet muhabbet edip karısının kendine has sorunlarını dinlemez paylaşımları az. Yapısal olabiliyor bazıları dicem ama neden sevgiliyken nişanlıyken öyle değildi bilemiyorum Siz daha yeniymişsiniz birlikte vakit geçirip sohbet edebileceğiniz ortamlar ayarlamalısınız tv kapatıp güzel bi yemek masası kurup onun telefondan müzik açmasını isteyin telefonlar kenarda kalsın filan yani ortam hazırlayın baştan nasıl alışırsa öyle gidiyorlar abimden biliyorum biraz yontmak yorucu gelecektir fakat başarılı da olursunuz ilerisi için
yaptığım oluyor bazen ama hiç işe yaramıyor tam tersi iyice kopuyoruz sanki dkdlşsşdşd en son dayanamayıp neyin var diyince işte sen surat yapınca bende öyle yapıyorum falan diyor abi çıldırcam nasıl davrancağımı şaşırdım
temas konusunda böyle değildi en azından sohbet konusunda sürekli beraber olmadığımız için yine konuşabiliyordukÇıldırmamak mümkün değil gerçekten sanki 5 yaşında gibi, insanın ne halin varsa gör diyip kapıyı çarpıp gidesi gelir… Gerçekten 7 sene hiç kendini belli etmedi mi
Yani herkes öyle olacak diye bi durum yok ama kendi öz abimden gördüğüm kadarıyla çokta değişmiyorlar hatta daha kötüye gidiyor durum ama şöyle bişey var benim abim kendi özel zevkleri olan kişisel alanları olan biri balık tutmak tekneyle açılmak yada arkadaş ortamıyla nezih mekanlara gitmek tüplü dalış yapmak gibi eşi bunları sevmez götürmek istesene en başta gitmezdi ve kadında bunlar yok hele çocuk olduğundan şimdi hiç hiç yok kendinize kişisel alan yaratınzaten hep kendi kendime şunuda diyorum eğer şimdi böyleyse sonra ne olur
Boşver çok takılma bencekeşke bende bi tık şöyle düşünebilsem hassas ve duygusal olmasaaam…
Size soğuk yapıyosa madem siz de ona soğuk yapın yüz vermeyin. Konuşmayan, yanına yaklaştırmayan adamın peşinde gezmeyin canım daha beter dötü kalkarÇıkın gezin arkadaşlarınızla umursamayın
zaten hep kendi kendime şunuda diyorum eğer şimdi böyleyse sonra ne olur
Malesef benim eşimde öyle biz görücü usulü evlendik üç ay nişanlı kaldık iki yıldır da evliyiz ilgisi az ben konuşsam konuşur konuşmasak konuşmaz mesela işten geldiğinden beri oyun oynuyor ben ona bakıyor um ne zaman başını kaldiirp bana bakacak diye ben de temas etmeyi çok seviyorum ama o asla kustugumde gelip konuşur normalde sadece yatakta sarılır gün içinde sarilmaz yani ben bazen. Bu evde duvar miyim değil miyim anlamıyorum Allah yardım etsinMerhaba , 7 yıllık sevgili hayatından sonra evlendik sevgiliyken her şet gayet güzeldi, fakat evlendikten sonra kocamda bir ilgisizlik ve umursamazlık mevcut ve 5 aylık evliyiz. bıraksam sürekli telefonla oynayacak … sohbet etmek asla yok ya kısa cevaplar verir ya da hiç vermez beni iyice sinirlendirir sohbetlerimizde kısa sürer genelde en fazla 5 dk konuşurevlenince kocam birden bire teması sevmediğini vs söyledi bende tam tersi tam bir temas bağımlısıyım evlenmeden önce böyle bir şey yoktu onu dilediğim gibi öpüp sarılabiliyordum ama şimdi kısa sarılmalar ona yetiyor hatta söylenmeye baslıyor yeter falan diye kendisi işten geldiğinde sarılır öper bu kadar ama bende sık sık sarılıp öpmek sevgimi gerçekten kasmadan yaşamak istiyorum ben anlamıyorum nasıl yaklaşmalıyım birde mesela dışarımı çıkılacak ya da bir planmı yaptık ya yapmasakmı diyip ağzından laf almaya calıstığımda bende sen istiyosun diye yapıyorum zaten diyor gercekten ömür törpüsü…. değişir mi yoksa ben başımın çaresine bakmalımıyım henüz çok yeni sayılırız kötü bir adam diyemem ama davranışları çok umursamaz ve ilgisiz… en son beni sevmiyorsun dedim bu seferde güzel şeyler söylüyor bana ama nedense inanasım gelmiyor yardım pliiz
Maalesef böyle devam edecekzaten hep kendi kendime şunuda diyorum eğer şimdi böyleyse sonra ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?