10 yıllık arkadaşım dostum demişsiniz, tanışmak isteyen de oydu demişsiniz o kısmı anlayamadım. Tek sorun ilgisizlik mi? Beyefendi her sorun yaşadığında size yansıtacaksa
İş sorunları yaşamaya başladığından beri hem dostluğumuz hem sevgililiğimiz olduğu için çok da değer verdiğim için onu yalnız bırakmak istemedim. Sonunda alttan almalarım yüzünden peşinden koşan birine dönüştüm. Aramaları kesti günde 1 mesajın ötesine gitmedi çoğu zaman. Bu durumları konuştuğumda haklısın kafam yerinde değil dikkat edicem dedi ama değişen bir şey olmadı. Hata yaptığında gönül almayı bilmedi kızdığında konuşmaları restleşir gibiydi vs vs.10 yıllık arkadaşım dostum demişsiniz, tanışmak isteyen de oydu demişsiniz o kısmı anlayamadım. Tek sorun ilgisizlik mi? Beyefendi her sorun yaşadığında size yansıtacaksa evlilik çok zor geçer.
İş sorunları yaşamaya başladığından beri hem dostluğumuz hem sevgililiğimiz olduğu için çok da değer verdiğim için onu yalnız bırakmak istemedim. Sonunda alttan almalarım yüzünden peşinden koşan birine dönüştüm. Aramaları kesti günde 1 mesajın ötesine gitmedi çoğu zaman. Bu durumları konuştuğumda haklısın kafam yerinde değil dikkat edicem dedi ama değişen bir şey olmadı. Hata yaptığında gönül almayı bilmedi kızdığında konuşmaları restleşir gibiydi vs vs.
O da anlatıyordu başlarda. Sonra artık bir şeylerin düzelmediğini söylemekten bıktım utanıyorum dedi. Bir daha da eski konuşmalarımız olmadı. Yine dertleşiriz ara ara o süreçte neden yanımda olmadığını anlatır ama çok azdır bu konuşmalar.Şöyle söyleyeyim, üç yıllık evliyim. Eşim ketum birisidir dışardan bakan derdini kederini göremez. Ama bir sorunu varsa benle konuşmak dertleşmek ister. Yani kendi kabuğuna çekilmez ve bana kötü davranmaz. Yine ben de çok derdimi kederimi saklayamam zaten anlatırım. Ama bu ilişkiyi de etkilemez yarım saat derdi konuşsan 3 saat kafanı dağıtırsın başka konuyla. Bana bahanesi gibi geldi. Ne istediğini net öğrenin bence zaman kaybetmeyin böyle biriyle. Ciddi ilişki diyorsunuz. İş yerinde her sorunu eve, gündelik yaşama büyüterek taşısak yaşayamamız lazım.
İlgisiz adam evlenince daha beter olur , bence vaktinize yazık etmeyin .. Fedakar görünümlü adamlarla evlenenler bile burada yazıyor ki eşimi artık tanıyamıyorum vb , sizin balık baştan kokmuş, hiç uğraşmaya değmez benceBir buçuk yıllık ciddi başlayan bir ilişki içerisindeyim. İlişki yaşadığım adam öncesinde 10 yıllık arkadaşım, dostumdu. İlişkinin yarısı çok güzeldi. Çekirdek aileler ile tanıştık ikimiz de. Evlilik isteyen oydu tanışmak isteyen de. Yarısı çok kötü. İş sorunları yüzünden ilişkisine sahip çıkmayan bir adam oldu. İlgisizlik tavan.
Sorun bendeydi aslında. Hep alttan alan, bunlar için küsmeye değmez diyen bir insan oldum hep. Sen iyi ol geri kalanını hallederiz diyen.
Şimdi küsüz. Beni ekti ve sonrasında konuşmaları başından savar gibiydi. Ben nelerle uğraşıyorum lafları klasik. 1 haftadır gönlümü almadı. Ya sinirime yenik düşüp tüm gemileri yakacağım ya da sabredip düzeltmesini bekleyeceğim. Ama kafam karışık ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? :)
Teşekkür ederim yanıtınız için. Uğraşmamayı zamana bırakmayı öğrenmem gerekecek sanırım :)İlgisiz adam evlenince daha beter olur , bence vaktinize yazık etmeyin .. Fedakar görünümlü adamlarla evlenenler bile burada yazıyor ki eşimi artık tanıyamıyorum vb , sizin balık baştan kokmuş, hiç uğraşmaya değmez bence
Kendinize değer verinTeşekkür ederim yanıtınız için. Uğraşmamayı zamana bırakmayı öğrenmem gerekecek sanırım :)
Öyle haklısınız biraz bencil olmalıyım :)Kendinize değer verinsiz kendinizi sevmezseniz eller neler yapar size..
Bir yaştan sonra küsmek konsepti bana garip geliyor. Konuşmak isteyen taraf olarak sürekli baştan savılıyorsanız, düşüncelerinizi ifade şansı verilmiyorsa zaten o bir ilişki değildir. Hani biz birini seviyoruz o da bizi seviyor diye yaşadığımız her şeye ilişki diyemiyorum ben. İlişki dediğinizde her şeyden önce yapıcı bir iletişim vardır çünkü. Buna ek olarak hepimiz gündelik hayatta bir takım sorunlarla uğraşıyoruz hepimizin bir derdi var. Zaten sevgili dediğimiz insan tüm bu uğraştığımız dertlerden kaçıp sığınacağımız yanında nefes alacağımız huzur bulacağımız biri olmalı. Bir derdi olduğunda sevgiliniz gelip sizde dinlenmiyorsa sevgili değilsinizdir artık bir şeyler yitmiştir. Aynı ilgisizlikle yanıt vermenizi öneririm.Bir buçuk yıllık ciddi başlayan bir ilişki içerisindeyim. İlişki yaşadığım adam öncesinde 10 yıllık arkadaşım, dostumdu. İlişkinin yarısı çok güzeldi. Çekirdek aileler ile tanıştık ikimiz de. Evlilik isteyen oydu tanışmak isteyen de. Yarısı çok kötü. İş sorunları yüzünden ilişkisine sahip çıkmayan bir adam oldu. İlgisizlik tavan.
Sorun bendeydi aslında. Hep alttan alan, bunlar için küsmeye değmez diyen bir insan oldum hep. Sen iyi ol geri kalanını hallederiz diyen.
Şimdi küsüz. Beni ekti ve sonrasında konuşmaları başından savar gibiydi. Ben nelerle uğraşıyorum lafları klasik. 1 haftadır gönlümü almadı. Ya sinirime yenik düşüp tüm gemileri yakacağım ya da sabredip düzeltmesini bekleyeceğim. Ama kafam karışık ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? :)
Size adil yıldırımın videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum izleyince ne demek istedigimi anlayacaksınız size bir taktik olsun uygularsaniz 1 ay kesinlikle iletişime geçmeyin tabiri caizse yok olun herhangi bir şekilde iletişime geçmeyin yazmayın eger mümkünse sizle ilgili bir bilgiye de ulaşamazsın eger sizi seviyorsa zaten hatasını anlayıp tekrar arayıp peşinizden kosacaktirBir buçuk yıllık ciddi başlayan bir ilişki içerisindeyim. İlişki yaşadığım adam öncesinde 10 yıllık arkadaşım, dostumdu. İlişkinin yarısı çok güzeldi. Çekirdek aileler ile tanıştık ikimiz de. Evlilik isteyen oydu tanışmak isteyen de. Yarısı çok kötü. İş sorunları yüzünden ilişkisine sahip çıkmayan bir adam oldu. İlgisizlik tavan.
Teşekkür ederim :) izleyeceğimSize adil yıldırımın videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum izleyince ne demek istedigimi anlayacaksınız size bir taktik olsun uygularsaniz 1 ay kesinlikle iletişime geçmeyin tabiri caizse yok olun herhangi bir şekilde iletişime geçmeyin yazmayın eger mümkünse sizle ilgili bir bilgiye de ulaşamazsın eger sizi seviyorsa zaten hatasını anlayıp tekrar arayıp peşinizden kosacaktir
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Haklısınız, deneyeceğimBir yaştan sonra küsmek konsepti bana garip geliyor. Konuşmak isteyen taraf olarak sürekli baştan savılıyorsanız, düşüncelerinizi ifade şansı verilmiyorsa zaten o bir ilişki değildir. Hani biz birini seviyoruz o da bizi seviyor diye yaşadığımız her şeye ilişki diyemiyorum ben. İlişki dediğinizde her şeyden önce yapıcı bir iletişim vardır çünkü. Buna ek olarak hepimiz gündelik hayatta bir takım sorunlarla uğraşıyoruz hepimizin bir derdi var. Zaten sevgili dediğimiz insan tüm bu uğraştığımız dertlerden kaçıp sığınacağımız yanında nefes alacağımız huzur bulacağımız biri olmalı. Bir derdi olduğunda sevgiliniz gelip sizde dinlenmiyorsa sevgili değilsinizdir artık bir şeyler yitmiştir. Aynı ilgisizlikle yanıt vermenizi öneririm.
İnşallah dank eder diyeyim ben de :) gözü karartmadan olmuyor bu işler kaybetme korkusu çok büyük bir engel önümüzdeYa siz ben misinizilgi konusunda tamamen aynı şekilde bir ilişkim var ve şu an küsüz. Şu an bana restleşir gibi gidiyor. Eğer gönlümü alacak bir şey yapmazsa ayrılmayı düşünüyorum.1 hayatımız var neden kıymetimi bilmeyen biriyle geçireyim diyorum, bir yandan da ayrılırsam bir daha birlikte olamayacağız, farklı hayatlara dağılacağız diye de üzülüyorum. Şu an ben beklemedeyim, umarım gönlümü alacak bir şey yapar.
Haklısınız sevgiliyken bağları koparmak daha kolay ama o bile zorluyor. Evliliği düşünemiyorum. Yazdıklarınızdan sonra daha geniş düşünmeye başladım. Onunla evliliğe daha farklı bakmaya başladım. Belki de sizin yaşadıklarınızı yaşayacağım ben de ve daha çok üzüleceğim.Merhaba , 5 yıldır ilgisiz bir adam ile evliyim. 2 yıl flört zamanı geçirdik ama anlayamamışım böyle biri olduğunu. Benden 10 yaş büyük eşim. Evlendikten sonra çok farklı oldu herşey. Bir sorun yaşarız konuşmak yerine küser. sürekli beni suçlar ve yargılar. Kindar bir adamdır. Ve bu adamdan 2 tane çiçek gibi kızlarım oldu. Ben kendisini ve kızlarımı o kadar severken o her tartışmada beni gönderme isteğinde. En son bugün tartıştık ve benden ne istiyorsun dediğinde sevgi istediğimi söyledim. Sevmiyorum git o zaman dedi. Ben ne yapayım yüzsüz bir şekilde kalayım mı ? Gideyim mi ? Çok zor karar vermek.
sana da tavsiyem evlenmeden iyi düşün. Evlenince duygusal hormonal istekler beklentiler daha çok oluyor. Karşılık göremeyince daha kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?