• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz erkek

Bir buçuk yıllık ciddi başlayan bir ilişki içerisindeyim. İlişki yaşadığım adam öncesinde 10 yıllık arkadaşım, dostumdu. İlişkinin yarısı çok güzeldi. Çekirdek aileler ile tanıştık ikimiz de. Evlilik isteyen oydu tanışmak isteyen de. Yarısı çok kötü. İş sorunları yüzünden ilişkisine sahip çıkmayan bir adam oldu. İlgisizlik tavan.
Sorun bendeydi aslında. Hep alttan alan, bunlar için küsmeye değmez diyen bir insan oldum hep. Sen iyi ol geri kalanını hallederiz diyen.
Şimdi küsüz. Beni ekti ve sonrasında konuşmaları başından savar gibiydi. Ben nelerle uğraşıyorum lafları klasik. 1 haftadır gönlümü almadı. Ya sinirime yenik düşüp tüm gemileri yakacağım ya da sabredip düzeltmesini bekleyeceğim. Ama kafam karışık ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? :)
Herkesin türlü türlü sıkıntıları olabiliyor ancak önemli olan bu sıkıntılar içerisinde birbirine sarılmak. Kadın, ilişki ilgi bekler. İlgi ile beslenir, büyür. Düzeltirim, iyileştiririm diyebilirsin ancak fedakarlığı tek başına sen yapıyorsan senden gider sürekli sonunda sende yorulursun. İyi düşün derim :)

Bir buçuk yıllık ciddi başlayan bir ilişki içerisindeyim. İlişki yaşadığım adam öncesinde 10 yıllık arkadaşım, dostumdu. İlişkinin yarısı çok güzeldi. Çekirdek aileler ile tanıştık ikimiz de. Evlilik isteyen oydu tanışmak isteyen de. Yarısı çok kötü. İş sorunları yüzünden ilişkisine sahip çıkmayan bir adam oldu. İlgisizlik tavan.
Sorun bendeydi aslında. Hep alttan alan, bunlar için küsmeye değmez diyen bir insan oldum hep. Sen iyi ol geri kalanını hallederiz diyen.
Şimdi küsüz. Beni ekti ve sonrasında konuşmaları başından savar gibiydi. Ben nelerle uğraşıyorum lafları klasik. 1 haftadır gönlümü almadı. Ya sinirime yenik düşüp tüm gemileri yakacağım ya da sabredip düzeltmesini bekleyeceğim. Ama kafam karışık ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? :)
Hangi sektor acaba demek geldi icimden.Simdi Askerdir,polistir.Bu meslekler stresli.Cunku bu mesleklerle ugrasan kisiler ne kadar ugursuz hirsiz varsa hep onlarla yuzgoz olmak durumundalar.Finansciysa surekli alcalip yukselmeler tuketmistir mental olarak.Senin esin kriz yonetiminden bihaber.Ben bekle derim.İs ile alakali paniklemis gibi.Dusuncelerini toparlamakta gucluk cekiyor.İsteki mevcut durum duzeldiginde de devam ediyorsa o zaman daha sert onlemlere bas vurabilirsin.

Son düzenleme:
kızlar acaba sizin ilgisiz erkek dediğiniz normali olabilir mi ? benim de erkek arkadaşım beni ilgisiz buluyordu. ben yeterli ilgi gösterdiğimi düşünürüm hep belki o da öyledir herkes aynı olmuyor sonuçta. belki de aslında siz anlaşamıyorsunuzdur :)

Back