6 aydırNe kadardır birliktesiniz ?
Bu süreç sizce de evlilik düşünecek kadar erken değil mi ? Belki bu kısa zamanın farkına varmıştır erkek arkadaşınız da6 aydır
Yani o niyetle başladık kendisi o niyetle olursa beraber olalım dedi o yüzdenBu süreç sizce de evlilik düşünecek kadar erken değil mi ? Belki bu kısa zamanın farkına varmıştır erkek arkadaşınız da
6 aya karşı çıkanlar olmuş da biz 5 ayda tanıştık nişanlandık evlendik 6.yılımız yani böyle kalıplar olamaz ha 6 ay da ha 1 sene de karar vermişsin..
sizin ilişkinize gelince belli ki karşı taraf soğumuş ya da bastan ikiyüzlülük etmiş ben olsam benle ilgilenmeyenin peşinde olmam bırakın gitsin..
Zaten ben konu sahibinin ilişkisini bitirmesi gerektiğini düşünüyorum ben sadece 5 ay 6 ay da evlenilmez genellemesini doğru bulmuyorum gayet de güzel evlenilir çevremde çok konu sahibinin durumu çoook farklı ..Alti aydan bahsedenlerden biri de benim.
Siz bes ayda tanismis, sevmis, evlenmissiniz, bir ayda da o noktaya gelenler var.
Ama bunun icin iki tarafin da gonullu ve istekli olmasi sart.
Sizin durumunuz oyle olmus mesela, o nedenle mutlu sonla bitmis.
Kaldi ki siz o bes ayi bos gecirmemissinizdir, karsi tarafin bir falsosu var mi emin olmadan evlenmemissinizdir.
Bu kadar kisa surede o kadar dogru secimler yapmak ve o uyumu yakalamak kolay degil.
Yani siz sansli azinliktasiniz.
Konu sahibinin durumunda ise o alti aylik sure gelecege hayirli bir adim icin degil...
Basta evlilik muhabbetleri gecerken sonradan geriye atilan adimlar icin kullanilmis.
O nedenle konu sahibine bu kisa sureyi karsi tarafin ilgisizligine ve uzaklasmasina istinaden basarisiz bir tanisma suresi olarak degerlendirmesini tavsiye ediyoruz.
Zaten ben konu sahibinin ilişkisini bitirmesi gerektiğini düşünüyorum ben sadece 5 ay 6 ay da evlenilmez genellemesini doğru bulmuyorum gayet de güzel evlenilir çevremde çok konu sahibinin durumu çoook farklı ..