İlgisini nasıl kazanabilirim

Siz is bulun calisin bi eliniz rahatlasin. Belki once siz is bulursunuz. Oda biraz rahatlar desteginizi hissettirmis olursunuz. O da is bulunca bi izleyin duzelme varmi. Gercekten ekonomik sebeplerden mi bunalmis anlarsiniz.

Siz is bulun calisin bi eliniz rahatlasin. Belki once siz is bulursunuz. Oda biraz rahatlar desteginizi hissettirmis olursunuz. O da is bulunca bi izleyin duzelme varmi. Gercekten ekonomik sebeplerden mi bunalmis anlarsiniz.
Benim çalışmamı istemiyor bunu defalarca söyledim ama kabul etmedi

yüzüne sahte gülücük atmanıza gerek yok zaten. sadece şefkatli davranmanız yeter. bir de ona işe yaramaz olduğunu düşündürmeyin, tatlı dille ev işlerine ortak edin mesela. iyi yaptığı ev işleri varsa bu konuda onu överek başlayın. şu işi sen çok güzel yapıyorsun birlikte yapalım mı vs diye. yavaş yavaş ortamı yumuşatın ve sonra ona, onu anladığınızı anlatın. sizin için bütün bu zorlukları göze aldığı için ona teşekkür edin. şimdi zor bir süreçteyiz, ikimiz de alışmaya çalışıyoruz, senin için daha da zor oldu ama benim için önemli olan aşkımız sevgimiz, iyi günde kötü günde dedik evlenirken ben her günde senin yanındayım deyin. ama önce bunlara siz inanın. ilgi görmek istiyorsunuz haklısınız, ama eşinizin birazcık daha fazla ilgi görmeye ihtiyacı var gibi geldi bana. eşinizle empati kurduğumda kendini sudan çıkmış balık gibi hissettiğini görebiliyorum. o şu anda sizi anlayabilecek durumda değil bu belli, o yüzden siz bu sorumluluğu üstlenmeli ve onun sizinle ilgilenecek kadar iyileşmesini sağlayana kadar ona ilgi gösterip tatlı dille onu anladığınızı göstermelisiniz.
kendi beklentilerinizden vazgeçmek çok zor biliyorum, ama ertelemezseniz evliliğiniz bu çıkmazı atlatamayabilir ve gördüğüm kadarıyla aranızda bir sevgi problemi yok sadece içinde bulunduğunuz şartlar ikinizi de yormuş
Teşekkür ederim gerçekten. Bunu denicem. Umarım herşey düzelir.

Evliliginizin kara bulutları dagilsin diye 7 tane Rahman suresi okuyun. Surekli felak nas sureleri okuyun ve bol bol salavat çekin. Iyi olursunuz insallah

Teşekkür ederim gerçekten. Bunu denicem. Umarım herşey düzelir.
iyi niyet, tatlı dil, şefkat ve anlayış bence gönlü iyi olan insanlarda her zaman işe yarar. :KK200: size ve eşinize sabır diliyorum daha yolun başında sınavınız zor oluyor. ama bu günleri birlik olup gerçek bir aile(iki kişi de ailedir:) ) olup omuz omuza ya da yürek yüreğe diyeyim artık atlatırsanız, bu evliliğinizi bağınızı güçlendirir, kolay kolay yıkılmazsınız. yıllar sonra da geçmişe dönüp bakarak ne günler atlattık iyi ki birbirimizden vazgeçmemiş destek olmuşuz diye hatırlarsınız umarım:KK200::dua:

Nişanlılık dönemimde yanıma gelebilmek için gün sayıyordu. Şehir değişikliği yüzünden eşimin işi yok. Sürekli evde. Evlilik için hiç baskı yapmadım aksine o yaptı. Sadece birbirimizi çok yıprattık ve onunda benimde psikolojim gitti. Yaptığım küçücük şeyde kavga çıkıyor. Çocuk çok istiyorum bi kere ikna ettim denedik ama olmadı. Bir daha da ikna edemiyorum.
Önce çocuğu bir süre erteleyin.Eşiniz zaten işsizlik yüzünden bunalıma girmiş,bir de bebek olursa işler hepten sarpa sarar.Bur süre kendi haline bırakın,üstüne hiç gitmeyin.

böyle bir hanzonun ilgisini kazanacağına aç boşanma davanı, keyfine bak. kaldırmayın şu heriflerin götünü bu kadar ya.

Psikolojik destek almaya ikna edemiyorum aksine benim almam gerektiğini söylüyor. Ailemin yanında bile bazen yükselip bana patlıyor. Annem ve babam kalp kırmamak için susuyorlar. Fakat mutsuzsam boşalabileceğime arkamda destek olduklarımı söylüyorlar. Ben buna cesaret edemiyorum çünkü yaşlı insanlar ve bundan dolayı üzülüp içlerine dert edeceklerini düşünüyorum. Torun sevme zamanlarında boşanmamla üzülmelerini istemiyorum. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Ailem üzülür diye boşanmamak hem kendinize hem onlara büyük haksızlık. Size boşanmak istersen arkandayoz diyen insanlar senin mutsuz evliliğin devam edince üzülmeyecek mi? Ne kadar saçma bir düşünce bu. Çocuklu yıpranmış ve yıllar kaybetmiş olarak boşandığınızda daha mı az üzülecekler.

Eşinizin iş aramasına yardım ederek, araştırarak başlayın işe, adam bunu ego meselesi yaptıysa sizin her olumsuz hareketinizi kendi işsiz oluşuna bağlayıp daha da ezik hissediyor ve saldırganlaşıyordur

Merhaba. 4 aylık evliyim. Eşimle her gün kavga ediyoruz. Gereksiz konudan bile kavga çıkıyor. Ve artık beni sevmediğini söylüyor. İlgisi hiç yok ne öpüyor ne sarılıyor. Benimle olduğu her saniye sanki ona bi ceza gibi hissediyorum. Hayatında birinin olmadığına çok eminim. Sizce ilgisini nasıl kazanabilirim? Ne yapmalıyım?
Kavgayı bırakın. Yumuşak davranın ve güler yüzlü olun karşılikli konusun ve tatlıya bağlayin. Boş yere en güzel aylarinizi boyle yok etmeyin

X