ilginc test :)))

Yelizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2006
444
5
96
İngiltere
Iste sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat...

Hayal et simdi....Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun.
Bir
kulube görüyorsun.
Kapiyi itip açiyorsun. Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak
bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var.

Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var.

a. Elma

b. Muz

c. Çilek

d. Seftali

e. Portakal

Hangi meyveyi seçersin?
Seçenegin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek.

ISTE SONUÇ:

Lütfen asagiya inin.

SONUÇLAR:

a. eger elmayi seçtiysen: bu demektir ki sen elma seven birisin.
b. eger muzu seçtiysen: bu demektir ki sen muz seven birisin.
c. eger çilegi seçtiysen: bu demektir ki sen çilek seven birisin.
d. eger seftaliyi seçtiysen: bu demektir ki sen seftali seven birisin.
e. eger portakali seçtiysen: bu demektir ki sen portakal seven birisin.

:sm_cool: :Roflol: :Roflol:

dayak yemeden kacayim ben :)))))

:mymeka: merakla okuyup heyecanla cevaplara indim bir indim pir indim kac yakalamayim:mymeka: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

işte cevaplar!!!!
elmayı seçtiysen: başarıların peşinde koşarken risk almayı tercih etmiyorsun, sonunu göremediğin işlere girmiyor, aşkta ve insan ilişkilerinde de herşeyden önce güvenilirliğe önem veriyorsun.
muzu seçtiysen: senin için dış görünüş çok önemli, etiketlere dikkat ediyorsun ve kaliteden ödün vermiyorsun. gözün yükseklerde ve kazancı düşük işler sana göre değil.
çileği seçtiysen: anlık zevkler senin için önemli. hayata bir daha gelmeyeceğini biliyorsun ve planlar yapmadan yaşamın tadına vararak yaşıyorsun. bir çiçeği koklamak bile o an için seni dünyanın en mutlu insanı yapabilir...
şeftaliyi seçtiysen: hayatta insanı tatmin edecek başarıların en dikenli yolların sonunda bulunduğuna inananlardansın, başarıya ulaşmak için sonuna kadar mücadele etmeye hazırsın...
portakalı seçtiysen: sevdiğin insanlar çok şanslı, hayatta değer verdiğin herşeyi el üstünde tutuyorsun, iş-aşk veya arkadaşlık seçimini yapıyorsun ve sen bir kere onu kalbine koyduktan sonra başka hiç bir şey ondan daha ön planda olamaz senin için...
he he heee, nasıl uydurmuşum, tutuyor mu bari arkadaşlar?

aaa bence superdi kizmayin hemen kizlar :1yes2:
korkulur sizden :)) enseye tokat,oklavalar daha neler :)))

çileği seçtiysen: anlık zevkler senin için önemli. hayata bir daha gelmeyeceğini biliyorsun ve planlar yapmadan yaşamın tadına vararak yaşıyorsun. bir çiçeği koklamak bile o an için seni dünyanın en mutlu insanı yapabilir...

gerçekten çok güzeldi.böylece şeftaliyi gerçekten sevip sevmediğimi test etmiş oldum.sevdiğimi söyledi ya kendini doğrulamış oldum bu test sayesinde

Back