Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İlginç Koltuk Modelleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
nirvana01wf1.jpg

nirvana02rh9.jpg

bu koltuk tam benlik
naniknanik

bunların hepsi fasulye koltuk değil ki. 1. kesin fasulye de ikini ve üçüncüye emin olamadım diğerleri de kesin değil. :)

bunların hepsi fasulye koltuk değil ki. 1. kesin fasulye de ikini ve üçüncüye emin olamadım diğerleri de kesin değil. :)

evet katılıyorum.

FASULYE KOLTUKLARIN AMACI;

görünüşü çok şık koltuklar özellikle tafta, saten gibi ağır olanları benim çok hoşuma gidiyor.

şimdi bazen eşler arasında çok boy farkı oluyor ya hah işte o zaman bu koltuklar alınıyor. fasulyenin geniş tarafına erkek, kavisli olan dar yere de hanım oturuyor o zaman ikiside sırtını dayayıp ayrıca hanımın ayakları sallanmadan oturabiliyor.sengözlerimebaksanab:sm_cool:

Arkadaşlar Mobilyalarimizi Alacağiz Ama Koltukta Ve Mobilyalarda En Kaliteli Olan Ağaç Hangisi Acaba ?

merhaba. size her konuda yardımcı olabilirim:) koltukta en iyi ağaç gürgendir. mobilyayı da ağaç mı düşünüyorsunuz. günümüzün modern mobilyaları suntalam ya da mdflamdan yapılıyor. kuru mekanlarda suntalam, mutfak banyo gibi ıslak mekanlarda mdflam tercih edilmeli. ancak mesela yatak odanız çok rutubet alıyorsa ya da taşınma ihtimaliniz varsa kuru mekan olmasına rağmen yatak odası dolaplarınızı da mdflam tercih etmenizde fayda var. dilediğini,z model koltuğun ya da yatak odasının imalatını yapabilir sizi bu konuda yönlendirebilirim.

Arkadaşlar Mobilyalarimizi Alacağiz Ama Koltukta Ve Mobilyalarda En Kaliteli Olan Ağaç Hangisi Acaba ?

Back
X