İlginç Bir Tepkime

benedenben

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
336
17
318
Diğer
Arkadaşlar Merhabalar,benim alerji olarak nitelendirdiğim rahatsızlığım biraz ilginç.
Bundan tahmini 10 yıl önce mantar ile başladı.Mantar yediğim zaman sırtım ve belimde ağrı oluyorr.Ama ağrıdan ziyade sanki regli öncesi belimizi doğrultadığımız hallerdeki gibi oluyorum.Tadım tuzum kaçıyor ve yatıp dinlenmek zorunda kalıyorum.Regli dönemini problemli geçiren arkadaşlar o tarif edilmez rahatsız edici hissi anlamışlardır.
Neyse uzun süre mantar ile devam etti bu sorunum.Böyle saçma bir rahatsızlık olmayacağı için bu rahatsızlığın psikolojik olduğunu düşünmeye başlamıştım.Mesela birden o sancıyı belimde hissettiğimde bütün gün yediklerimi düşünüyordum bir türlü aklıma mantar yediğim gelmiyordu.Daha sonra farkediyordumki yediğim pizzanın içinde mantar vardı.
2 yıl önce mantar sorunum geçti ve yerini eski kaşar aldı.
Ve şimdide yumurta.
Diyetim için yumurta yemem gerekiyor ama kahvaltıda yediğim zaman tüm günüm mahvoluyor belim ve sırtımdan dolayı oturduğum yerde oturamıyorum,yattığım yerde yatamıyorum,anlatılmaz rahatsızlığım nedeniyle bütün yüzüm düşüyor moralim bozuluyor.
Bu konu için muayene olmadım ama laf üstü söylediğim her doktor güldü.
Kendi kendime vücudum sindiremediği için o ağrı belime vuruyor olabilir veya saframda (veya başka bir organ) sorun varda yedikten sonra onun ağrısımı belime vuruyor.
Ne olur bir fikir verin ne olabilir,ne yapmalı nereye başvurmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…