İlginç bir soru

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.504
140.857
Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedim :KK70: Çok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.

Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykk 🤮oluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.

Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici🤫🤫🤫🤫

Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedim :KK70: Çok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.

Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykk 🤮oluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.

Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici🤫🤫🤫🤫
21 aylık kızım anne sütü aliyor hâlâ ( emziriyorum demedim bak 😁)
Ablam da sizin gibi konuşurken konusu geçse ürperiyor iiyyy falan diyor

Abla sen misin 😁

Çok utanç verici🤫🤫🤫🤫
Ben hamileyim düşününce bile hayatımın en güzel tablosu bence. Sanırım şuan bekar ve çocuk düşünmeyen birisiniz normal olabilir bilmiyorum. Şuan göğüs uclarima iğneler batıyo gibi sancılar var ama o anı düşününce mest oluyorum 😍😍😍😍😍 gözlerimden kalpler çıkıyo

Ben hamileyim düşününce bile hayatımın en güzel tablosu bence. Sanırım şuan bekar ve çocuk düşünmeyen birisiniz normal olabilir bilmiyorum. Şuan göğüs uclarima iğneler batıyo gibi sancılar var ama o anı düşününce mest oluyorum 😍😍😍😍😍 gözlerimden kalpler çıkıyo

Yoo evliyim ama çocuk düşünmüyoruz. :KK70:

Elbette her duygu insanlar icin. Banada emzirmek deyince cok eskiden urperdi gelirdi. Ama bebek fikri baslayinca yada bebegin olunca emzirmenin ne demek oldugunu anlıyorsun. Kizim 3 ay anne sutu aldi. Ve ben uzuntumden hastalandim anne sutunu biraktiginda...

Anne olunca anlarsın demek isterdim ama çocuk düşünmüyormuşsun anlamana da gerek yok o zaman. :KK45: Benim kardeşim bekar. Kızıma sağdığım, poşetlediğim ve dondurucuya stokladığım sütleri görüp şok olmuştu. Tuhaf gelmesi bence gayet normal.