Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi yasima daha girdim bu yuzden kk seviyorum hergun yeni bi sey duyuyorum:enbuyukkk:da simdi kim deneyecek deneyen arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum. bi kere ben kendim suremem imkani yok ama acaba burna mandal agzi bantlarim gozlerimide kapatirim esime sur derim guzel bi fikir degilmi kizlar:roflol: adam seve seve yapar valla okadar para harciyorum kremlere ama bunun yikamasida var of neyse ben bunu bi dusuneyim:uhm:
valla kizlar gercekmi yalanmi bilmiyorum ama bende duydum bülent ersoyda ceninle gençleştigini :bbo: yuzune cenin enjekte etmisler laelaelaelaelae boyle olmus ama o bulen ersoy:roflol:
bir kac sene once hollandadan cocukluk arkadasim gelmisti kadin gencecik kiz gibiydi hala ve dedim kiz hic degismemisin supersin vallasositososito bana aynisini soylemisti şutarafagitti , kiz sursenize diye ama saka yapiyor sanmistim valla belkide gercekti :uhm:
Çiş sürmektense sperm sürmek daha iyidir :lepi:
Yakında ben de başlıcam :kedi:
cenin serumu spreyi zart zurt yok ne türkiyede nede ülke dısında yasak bülentçiğiminde doktoru acıkladı böle pişinin olmadıgını baska dr lara acıkladı
ayyy kızlar içim kalktıyaa benim midem bulanır asla süremem hadi sürdüm diyelim kocam bida yüzümü bile öpmezz :dance: :roflol: ığğğ
Biz bayanlar güzelleşmek uğruna her şeyi yaparız walla