İlginç ama gerçek bir test...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya bunu kesinlikle okumalısınız. bir insan bu kadar şaşkın olabilir ve sonuç bu kadar şaşırtıcı olabilir ancak.
uykum kaçtı. amaçsızca geziniyordum sitede. testi tamamen tesadüfen gördüm. zaten çok eski.
saat 5i geçiyor tahmin edersiniz ne kadar uykusuz olduğumu.
7 tuttum . 9la çarpınca nasıl becerdiysem 56 buldum (8le çarpmışım delikafadulden ) daha ilk basamaktan hatalı yani
topla rakamları 11. bunun ilk harfini 'b' düşündüm. (uykusuzluk başıma vurmuş on kısmını direkt atlayıp bire odaklanmışım :roflol: ) brezilya tuttum.
sondan üçüncü değil baştan üçüncü harfi baz alıp edirne dedim (yuh artık!!! naniknanik )
nasıl olduysa son basamakta yanlış anlamayıp dana dedim!!!
veeee
sonuç :lepi:
resmi gördüm aaaaaaa dedim tuttu valla kaydirigubbakcemile3
hala gülüyorum kendime yaaaa :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hahahahahaha gecenin bu saatinde gülme krizine girdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

i ile ilgili bişe bulamadım.bende.ama çok ilginç bi test ya.i harfi olacağı nerden biliniyo. bilmiyorumkismile

aynen

Ben 7 demiştim,9 la çarptım 49 ikisini topladım 13. ılk harfiyle Osetya, sondan üçüncü harfiyle Tekirdağ, ikinci harfiyle de enik demiştim. bilmiyorumkismile

doğru çıktı fakat şehir niğde dedim sonuç değişmedi bravo yinede çok şaşırdım

evet doğru öğle gelio insana benimde aklıma hesaplamadan sonra danimarka geldi yania.s

bende dubai dedim di bolu çıktı ve orangutanla bitirdim... yanlışmı yaptım acep???

Danimarka, Rize tamamda ben İguana dedim :roflol:

nasıl oluyo ya çok enteresan yani ama ülke olarak dominik cumhiriyetini seçseydim seçenek değişicekdi de herkesde danimarka ve şehirde rize seçmiş demek peki aklımızdan tuttuğumuz sayı nasıl aynı olup denk geliyo ya çok şaşırdım karşımda ineği görünce:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…