İlginç ama gerçek bir test...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar asıl sorun bende bana ren geyiği çıktı :roflol: öyle br geğik vardı sanırım dimi. son olarak r harfi çıktı ülke DAĞISTAN şehir TRABZON hayvan da r harfiyle başlayan aklıma birtek o geldi :roflol::roflol: ay sorun kesin bende nerde ilginç bşy ar ben onu seçerim zaten..kafamçokkarıştı

Vallahi ben eşşek tutmuştum,çünkü Danimarka değil Dominik demiş ve şehir olarak ta Nevşehir demiştim.E doğal olarak e harfiyle de eşşek dedim..Yani cevaplar tutmadı maalesef..:))

yok artık bu kadar olur yaa rize dedim inek dedim ay aynısı çıktı çok güzel bu yaa çok sağol emeğine sağlık

haha çok güzel di tşk gecenin bi yarısı beni güldürdün tbk mucux...

gerçekten inektii sizde 3 ümü tuutnuz:roflol::roflol::roflol::roflol:

2 2x9=18 1+8=9 dominik cumhuriyeti dedim ya :roflol::roflol:edirne ve dana yuh artık ya:roflol::roflol:

YOK ASL TUHAFLIK bende çünkü düşün düşün aklım ai ile hayvan gelmedi istakoz dedim : )

gercekten süpersırnaşık şeybended inek dıyenlerdenım

ben baya bi eşek bekliyordum ya baq yine şaşırdım:S

Ne olursa olsun Seçeceğimiz ülke 'd' ile başlamak zorunda çünkü 9'la çarptığımız sayı doğal olarak 9'un katı oluyor ve 9'un katlarının rakamlarını toplayınca 9 çıkar.Bu testi hazırlayanlar herkes danimarka der diye tahmin etmiş sanırım.

gercekten cok süper bisi bu :roflol::roflol::roflol:

arkadaslar 1 ile 10 arasi sayiyi hangisini tutarsan tut ve 9 la carptiginda ve iki haneyi topladiginda sonuc hep zaten ayni yani 9 cikar.
ilk harften ülke herkesin aklina ilk gelen danimarkadir
3.harften türk sehri tabiki ilk akla gelen rizedir
bastan 2.harf hayvanda büyük bir ihtimal herkesin söyledigi ve ilk akla gelen :sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…