Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu çağda gizlilik endişeniz varsa ya duman ya güvercin kullanmanız gerekiyor:)
Aynen öyle, şu çağda aradığınız şey tam olarak bahsettiğim dönemlerde kaldı.Sizin de dediğiniz gibi 'Şu çağda' ?:)
Posta güvercinlerinin 20.nci yüzyılın başlarında neslinin tükendiği söyleniyor.Siz şimdi böyle söyleyince ben emin olamadım. Hâlâ var mıdır?
Dumanla haberleşme;
Ortalığı duman etmiyim. Hoş mangalcıda değilim:)
Varsa daha faydalı tavsiyeleriniz..?
Aynen öyle, şu çağda aradığınız şey tam olarak bahsettiğim dönemlerde kaldı.
Boşa bir çaba yani:)
Konuşarak sizi endişelendirmek istemem ama günümüzde bundan kaçamazsınız.Her uygulamanın gizlilik sözleşmesi farklıdır sizin de bileceğiniz üzre sevgili filmdelisi.
Tavsiyeler üzerine 'En' olanını arıyorum.
Şu çağın nesi var ? Koskoca şu çağ.
Yerli uygulama![]()
Yerli olunca verilerimiz depolanmıyor mu?Yerli uygulama![]()
Sorguya çekip trip atmak neden yorum yapmadım sadece yerli dedim . Bulsanız üstüme atlayıp ne demek yerli diye yakama yapisacaksiniz galibaYerli olunca verilerimiz depolanmıyor mu?
Yahu sanal marketler bile alışveriş alışkanlıklarımızı kaydedip, ona göre ürün tanıtımı yapıyor ve bunu araştırma şirketlerine satıyorken, yerlide bunu beklemek neden?
Sorguya çekip trip atmak neden yorum yapmadım sadece yerli dedim . Bulsanız üstüme atlayıp ne demek yerli diye yakama yapisacaksiniz galibailginç