İleri yaşta gebe kalanlar var mı?

Geçtiğimiz haziran ayından beri adetim düzene girdi genelde 24 ya fa 25 günde adet oluyorum bugün 23.günüm.Negatif çıkarsa diye test yapmaktan korkuyorum

Haklısınız Elimde değil işte.Yaş da ilerleyince her geçen ay aleyhime işliyor diye stres yapıyorum
Iste bu korku stresler iyi degil. Kac kisi tanidigim var tup bebek sonrasi, oluruna biraktigi icin sonra normal yollarla cocugu olan.
Ilkinde sebepsiz olmuyordu. Yani bence sebebi stres

Ayy ne güzel, Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin,bende 39 yaşındayım bir engelli çocuğum var ,ne eşimde ne de bende hiç bir problem yok ama maalesef olmuyor.dr lar tüp bebek diyor ama o da baya masraflı çok zor bizim için, inşallah bende birgun sizin gibi sürprizle karşılaşırım

Merhabalar, 41 yaşındayım. Rahim filmim temiz çıktı, eşimde ileri düzey sperm DNA hasarı var. Tüp bebek deneyeceğiz, umut hiç tükenmesin

Evet normal yolla üstelik sonuncusu spiral +kondoma rağmen yaşamadım ben regl kesintisi dışında belirtilen yaşamadım

ben 38 yaşında hamile kaldım üçüncü çocuğuma isteyerek oldu zorlanıyormuyum evet yaşın verdiği bir zorluk var ama başa gelnde çekiliyor. ek olarak yumurtlama gününden önce arı sütü bal çörek otu karışımı yaptım bolca incir yedim yumurtlamaya yakın meryem otu suyu içtim hamile kalmam zor olur diye düşünmüştüm adetime sekiz gün kala başladım teste sürekli soradan ikinci çizgi çıkıyordu ve adet gününde erken gebelik testi yaptım direk çizgi çıktı inanması o kadar güçtü ki olmayacak bişi yok

Merhaabaaaa yaşıtım mesajını tesadüfen gördüm bu ay ben de çörek otu bal tarçın karıştırdım ama bire bir ölçüde yememin imkanı olmadı ben de bala biraz tarçın biraz çörek otu katıp göz kararı yiyebileceğim kadar sabah akşam yemeye başladım adetin 2. Günü bu şekilde de olur mu acaba ya …. Bir de Meryem otum var suya atıyorum ama hiç içmedim korkuyorum mideme vs bi şey yapar diye .. siz bunları nasıl yapmıştınız müsait olduğunuzda yazarsanız çok sevinirim

Vallahi sabahları karışımdan yedim yumurtlamaya yakın bir kaç gün Meryem otu içtim tuttu

Kızlar kınamazsanız bişey sorucam. İkinci evliliğim. Yaşım 48.Benim iki yetişkin kızım var(büyük olan üniversitesiye gidiyor, küçük orta sonda). Fakat eşimin çocuğu yok. Ve ona bir evlat vermek istiyorum.Bu yaştan sonra ayıp mı dersiniz? Çok mu geç kaldım? Kıbrısta taşıyıcı anne gibi bişey mi araştırsam? Bu arada anneannem ve teyzem aynı yıl çocuk doğurmuş. Bu da biraz cesaret veriyor. Aklınıza ihtiyacım var.

Menopoz durumu yoksa oluyorsa karar sizin ayıp neden olsun akrabam kırk dört yaşında hamile

Merhabalar, neden ayıp olsun. İnşallah yumurtanız vardır ve sapasağlam bir evladınız olur Yanlış hatırlamıyorsam İpek Acar ( Kayahan’ın eşi) 50 küsür yaşında doğum yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…