İleri yaşta gebe kalanlar var mı?

Sürekli olmuyor ara ara oluyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum

Merhaba daha önce de yazdım ama kimse cevap vermedi.1 buçuk yıllık evliyim evlendiğimizden beri istiyoruz ama olmuyor.İleri yaşta olup hamile kalanlar var mı acaba lütfen cevap yazar mısınız?
gebe kursunda bi abla vardı menopoz a girdim sanmış hamileydi ilk hamileliği inşallah sizinde olur tez vakitte dualarım sizinle

39 yasim da denedigim ilk ay hamile kalmistim ama dış gebelikdi o sonlandirildi sonra 5 ay korundum ardindan yine hemen hamile kaldim dogum yaptigim da 40 yasimdaydim.Ama ben iki hamile kalisimda da tehlikeli gunleri hesaplayip ona gore davranmistim hatta birin de ovulasyon testi kullanmistim

Belki yumurtlama günlerine denk getiremedik deyip kendimi teselli ediyorum ama mutlaka denk gelmiştir.Çok sevindim sizin adınıza evladınızı sağlıkla huzurla büyütün inşallah

Belki yumurtlama günlerine denk getiremedik deyip kendimi teselli ediyorum ama mutlaka denk gelmiştir.Çok sevindim sizin adınıza evladınızı sağlıkla huzurla büyütün inşallah
Amin sagolasiniz darisi basiniza insallah.36 saatte bir beraber olmustuk bence tum tehlikeli gunleriniz de bunu deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…