Cok teskkur ederim Allah razı olsun.Astaksantin
Koenzim Q10
Gebelik öncesi multivitamin
Omega 3 bol dha oranlı
Gebelik öncesi multivitamini sen seç bikaç sayfa önce birkaç markayı yazmıştım fark etmez o çok.
Diğer 3 çeşit için yukarıda Senella'ya yazdığım cevaba bak kuzum. Onları alabilirsin.
Evet pozitif olması çatlamanın yaklaştığını gösteriyor, negatif olması da çatladığını..Simdi gencler size bisi sorucam. Bu ovulasyon testi dun pozitifti bugun negatif. Bu durumda bugun catlama mi olmus oluyor. Yani luthal fazi saymaya basayacam da ona gore progesteron verecek dr. Ilk negatif birinci gun mu oluyo yoksa ovulasyon mu?
Cok tatlisin yaa neguzel anlatmissin Allah razi olsun.cok dogru dediklerin.dun bende diplerdeydim esi varikiselden ameliyat olup 3.ayda hamile kalanlar bizim 8 ay oldu hala tik yok diye nasil agladim sonra instagrami actim tugce isinsunun mucize sensin sen inanirsan hersey olur guclu ol bekle pozitif dusun diyordu.irkildim kendime geldim.senin yazinlada şaha kalktim Allah razi olsun bacim.bize dusen sabir be tevekkul.olacak biiznillah hersey tahminimizdende guzel olacak...Arkadaşlar gözünüzü sevem toplayın kendinizi. Moral bozmak yok. Umutsuzluk yok.
Negatif düşünmekten önce vücudunuz sonra da olayların gidişatı etkilenecek. Çok istedikçe, hırs yaptıkça uzaklaşacak dileğiniz. Kendinize belli bi süre verin, atıyorum 42 yaşıma kadar olacak deyin. O zamana kadar gerekeni yapıp bekleyeceksiniz. Hayatınız doğal akışında devam edecek ve çocuksuz bir hayatın tadını çıkarmaya devam edeceksiniz. Çünkü hiçbir şeyi, özellikle çocuk sahibi olmayı çok fazla abartarak istememek lazım.
Bilenler bilir, engelli çocukların öğretmeniyim. Çoğu annenin dediği şu: "Çok istedim, nolursa olsun yeter artık dedim." "Yıllarca olmadı, adaklar adadım, hocalara gittim." "Herkes laf ediyodu, kısır diyodu, kahrımdan sabahlara kadar ağladım, neden ben dedim." "5. Tüp bebekte 20 yıl sonra doğurdum." "3 kızım var, oğlan olsun çok istedik, ne hayaller kurduk, bi tek o engelli doğdu hocam."
Bunlar zihinsel engelli, bedensel engelli, otistik, down sendromlu çocukların anneleri. Bir de yığınla duyulmamış sendromlar var. Eğitim bile verilemeyen evden çıkamayan ayrı bir grup var. Tek bir ses çıkaramayan, göz teması kuramayan, yatalak, midesine giden hortumla beslenebilen, bir bacağı yarım oluşmuş, kafatası su toplayan 20 yaşına gelmiş, çok ağır bütün engelleri bir arada taşıyan çocuklar var. Bitkisel hayatta gibiler. Bi anne "Hocam bi anne keşke hamile kalmasaydım, allahım çocuğumu huzura erdir, lütfen ondan önce benim canımı alma diye dua eder mi? Ben ediyorum" demişti. O yüzden lütfen psikolojinizi bozmayın. Ya zamanı vardır ya da olmaması gerekiyordur ki bunlar çok düşük ihtimaller. Biz acele ettiğimiz için olmayacakmış gibi geliyor mevzu o.
Yaşımız itibariyle zaten riskli gruptayız ve engelli doğan çocuk sayısı gittikçe artıyor. O yüzden artık neredeyse her mahallede özel eğitim merkezi var. Çocuğundan utanıp evden çıkarmayan aile sayısı da hiç az değil.
Çok istemeyin bacım nolur :) Olmasa nolacak hem, daha doğmamış bir canlı sizin ne beden ne de ruh sağlığınızdan daha önemli olmamalı. Yapmayın bunu kendinize.
Amh değerinin önemi yok. Yurtdışında artık önemsenmiyor. Defalarca paylaştık burda. Aşılama da özellikle erkeğe bağlı bir problem yoksa çok işe yarayan bi yöntem değil. Bizim için %15 olan ihtimali %20ye çıkarıyor. 1 kereden fazlası gereksiz masraf. Tüp bebek daha mantıklı. Onda da zaten her şey yolunda olsa bile ihtimal %30-35. Bunlardan negatif sonuç alıp vazgeçtiğinde hamile kalan çok insan var. Tıp her şey demek değildir. Doğanın canı ne isterse o olur.
Bu kadar bitkin ve gergin olmanızın sebebi Merkür retrosundan da olabilir. :) Mart'ta başladı Nisan'da bitecek. O zamana kadar yeni kararlar almayın.
Şimdi herkes sakin olsun alırım cetveli elime!!
O kadar iyi geldi ki yazın iyi ki varsın canımArkadaşlar gözünüzü sevem toplayın kendinizi. Moral bozmak yok. Umutsuzluk yok.
Negatif düşünmekten önce vücudunuz sonra da olayların gidişatı etkilenecek. Çok istedikçe, hırs yaptıkça uzaklaşacak dileğiniz. Kendinize belli bi süre verin, atıyorum 42 yaşıma kadar olacak deyin. O zamana kadar gerekeni yapıp bekleyeceksiniz. Hayatınız doğal akışında devam edecek ve çocuksuz bir hayatın tadını çıkarmaya devam edeceksiniz. Çünkü hiçbir şeyi, özellikle çocuk sahibi olmayı çok fazla abartarak istememek lazım.
Bilenler bilir, engelli çocukların öğretmeniyim. Çoğu annenin dediği şu: "Çok istedim, nolursa olsun yeter artık dedim." "Yıllarca olmadı, adaklar adadım, hocalara gittim." "Herkes laf ediyodu, kısır diyodu, kahrımdan sabahlara kadar ağladım, neden ben dedim." "5. Tüp bebekte 20 yıl sonra doğurdum." "3 kızım var, oğlan olsun çok istedik, ne hayaller kurduk, bi tek o engelli doğdu hocam."
Bunlar zihinsel engelli, bedensel engelli, otistik, down sendromlu çocukların anneleri. Bir de yığınla duyulmamış sendromlar var. Eğitim bile verilemeyen evden çıkamayan ayrı bir grup var. Tek bir ses çıkaramayan, göz teması kuramayan, yatalak, midesine giden hortumla beslenebilen, bir bacağı yarım oluşmuş, kafatası su toplayan 20 yaşına gelmiş, çok ağır bütün engelleri bir arada taşıyan çocuklar var. Bitkisel hayatta gibiler. Bi anne "Hocam bi anne keşke hamile kalmasaydım, allahım çocuğumu huzura erdir, lütfen ondan önce benim canımı alma diye dua eder mi? Ben ediyorum" demişti. O yüzden lütfen psikolojinizi bozmayın. Ya zamanı vardır ya da olmaması gerekiyordur ki bunlar çok düşük ihtimaller. Biz acele ettiğimiz için olmayacakmış gibi geliyor mevzu o.
Yaşımız itibariyle zaten riskli gruptayız ve engelli doğan çocuk sayısı gittikçe artıyor. O yüzden artık neredeyse her mahallede özel eğitim merkezi var. Çocuğundan utanıp evden çıkarmayan aile sayısı da hiç az değil.
Çok istemeyin bacım nolur :) Olmasa nolacak hem, daha doğmamış bir canlı sizin ne beden ne de ruh sağlığınızdan daha önemli olmamalı. Yapmayın bunu kendinize.
Amh değerinin önemi yok. Yurtdışında artık önemsenmiyor. Defalarca paylaştık burda. Aşılama da özellikle erkeğe bağlı bir problem yoksa çok işe yarayan bi yöntem değil. Bizim için %15 olan ihtimali %20ye çıkarıyor. 1 kereden fazlası gereksiz masraf. Tüp bebek daha mantıklı. Onda da zaten her şey yolunda olsa bile ihtimal %30-35. Bunlardan negatif sonuç alıp vazgeçtiğinde hamile kalan çok insan var. Tıp her şey demek değildir. Doğanın canı ne isterse o olur.
Bu kadar bitkin ve gergin olmanızın sebebi Merkür retrosundan da olabilir. :) Mart'ta başladı Nisan'da bitecek. O zamana kadar yeni kararlar almayın.
Evet iğne etkisiyle koyu çıkıyor diye okudum ama aynı zamanda hamilelik durumunda da koyu çıkıyor canımKızlar bi şey soracam. Ben araştırmadan önce bilen acil cevaplasın :)
Bu ovulasyon testleri yumurtlama dışında hangi durumlarda kabak gibi pozitif çıkıyodu? Progesteron ya da çatlatma iğnesi etkisi yüzünden pozitifse piyasaya yeni bi yumurta çıktı diye düşünmiim şimdi çok yorgunum :))
Hocam çok teşekkürler yüreğine sağlıkArkadaşlar gözünüzü sevem toplayın kendinizi. Moral bozmak yok. Umutsuzluk yok.
Kizlar nasilsiniz? Bir hafta sonunu daha bitirdik sayilir yarin isbasi.. erkenden yatip uyuyasim var :)) banyolar yapildi uyku bastirdi tabi
Tavuk gibi de mi gı :)) ne calistin pazar pazar iznin pazartesi salimi yoksa yillik izin falan mi kuzum?Bu saatte yatılır mı gı? Ben aynı, çalıştım. Ve kuru kuru öksürmeye devam :)
Benim tatil yarın başlıyor.
Tavuk gibi de mi gı :)) ne calistin pazar pazar iznin pazartesi salimi yoksa yillik izin falan mi kuzum?
aminnnn inşallah doğal yolla hamile kalırsın canım inşallahhhh2.aşılamayı çok istiyordum bugünkü çikolata kisti ve tüp bebek uzmanı aşılama ile uğraşmayın direk tüp bebek dedi, sizin doğalınız o dedi, ama polipi aldırın dedi, polip mi engel olmamasına dedim yok dedi
Miyom mu dedim yok o rahim dışına doğru büyüyor dedi
Eee, yumurta kalitesi olabilir dedi
Tekrar Amh istedi
18 mm ve arkadan gelen 12 mm yumurta var dedi
Bu ay keşke doğal kalsam
amh dusuk cıkınca doktorlar moral bozucu konusuyor evet, ama 0,26 am ıle dogal yoldan hamıle kalmıs kısılerın hıkayelerı var, amh tek basına bı anlam ıfade etmıyor, hatta bak bende ne hormon ne de baska bır sorun var ama hamılelık yoooooookkk. Yanı neymıs canım, Allah vermek ıstıyorsa her turlu verıyor uzme kendını, stres bızı daha cok bozuyor. ınsallah en kısa surede yavruna kavusursun canım.Merhaba nasılsınız hanımlar. Benim amh testi 0.51 cıktı cok mu düşük moralim çok bozuldu. 6 aydır kürtaj olalı yapısıklık tan dolayı adet olmamıştım.iki hafta sonra adet olacaksın demişti doktorum. Olmaya baslayınca düzelirmiki. Normal yolla kalabilirmiyim acaba kafam allak bullak oldu.
Arkadaşlar gözünüzü sevem toplayın kendinizi. Moral bozmak yok. Umutsuzluk yok.
catlatma ıgnesı vurulanlarda ve hamıle olanlarda pozıtıf cıkıyormus, bazı forumlarda okumustum canımKızlar bi şey soracam. Ben araştırmadan önce bilen acil cevaplasın :)
Bu ovulasyon testleri yumurtlama dışında hangi durumlarda kabak gibi pozitif çıkıyodu? Progesteron ya da çatlatma iğnesi etkisi yüzünden pozitifse piyasaya yeni bi yumurta çıktı diye düşünmiim şimdi çok yorgunum :))
flx77
Canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel duaların için. Hiç öyle der miyim, müminin mümin kardeşine ettiği dua daha makbul. Belki senin duan bana kabul olucak, benimki sana. Herkes dua etsin diye can atıyoruz. Inşallah bana ettiğin dualar sana da kabul olur, en kısa zamanda bebisleri kucağımıza alır, neler yazdık biz diye geriye bakıp güleriz. :)
Eşim çok şükür öyle destek oluyor, olmasa sorun değil, ben seni istedim Allah'tan o da verdi der hep. Ben senle yaşamayı seçiyorum diyor. Ama eminim çok istiyor belli etmiyor. Ama bir evlilik yapıp mutlu olmayı çok istedik şimdi kendimizi mutsuz edecek yeni bişey bulduk. O yüzdenpanic_attack dediği gibi böyle de mutlu olup hayatin tadını çıkarmalıyız.
Amin inşallah sagolasın Allah razı olsun hepimiz kavusalım insallahamh dusuk cıkınca doktorlar moral bozucu konusuyor evet, ama 0,26 am ıle dogal yoldan hamıle kalmıs kısılerın hıkayelerı var, amh tek basına bı anlam ıfade etmıyor, hatta bak bende ne hormon ne de baska bır sorun var ama hamılelık yoooooookkk. Yanı neymıs canım, Allah vermek ıstıyorsa her turlu verıyor uzme kendını, stres bızı daha cok bozuyor. ınsallah en kısa surede yavruna kavusursun canım.
gunaydın canımmm, hayırlı guzel bı hafta olsun, mujdelı mujdelı haberler gelsın sırayla hepımızden ınsallahhh, sevgıyle opuyorum ben de hepıcıgınızıgünaydın kızlaaaarrr güzel haberler alacağımız bir hafta olsun.. hepinize sevgimi gönderiyorum
amiin inşallah canım aldım öpcükleriigunaydın canımmm, hayırlı guzel bı hafta olsun, mujdelı mujdelı haberler gelsın sırayla hepımızden ınsallahhh, sevgıyle opuyorum ben de hepıcıgınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?