İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Simdi gencler size bisi sorucam. Bu ovulasyon testi dun pozitifti bugun negatif. Bu durumda bugun catlama mi olmus oluyor. Yani luthal fazi saymaya basayacam da ona gore progesteron verecek dr. Ilk negatif birinci gun mu oluyo yoksa ovulasyon mu?

Cok teskkur ederim Allah razı olsun.

Simdi gencler size bisi sorucam. Bu ovulasyon testi dun pozitifti bugun negatif. Bu durumda bugun catlama mi olmus oluyor. Yani luthal fazi saymaya basayacam da ona gore progesteron verecek dr. Ilk negatif birinci gun mu oluyo yoksa ovulasyon mu?
Evet pozitif olması çatlamanın yaklaştığını gösteriyor, negatif olması da çatladığını..

Cok tatlisin yaa neguzel anlatmissin Allah razi olsun.cok dogru dediklerin.dun bende diplerdeydim esi varikiselden ameliyat olup 3.ayda hamile kalanlar bizim 8 ay oldu hala tik yok diye nasil agladim sonra instagrami actim tugce isinsunun mucize sensin sen inanirsan hersey olur guclu ol bekle pozitif dusun diyordu.irkildim kendime geldim.senin yazinlada şaha kalktim Allah razi olsun bacim.bize dusen sabir be tevekkul.olacak biiznillah hersey tahminimizdende guzel olacak...

O kadar iyi geldi ki yazın iyi ki varsın canım

Evet iğne etkisiyle koyu çıkıyor diye okudum ama aynı zamanda hamilelik durumunda da koyu çıkıyor canım

Hocam çok teşekkürler yüreğine sağlık herzaman yaklaşımların moral veriyor biz kendimizi de parçalasak olmazsa olmuyor elimden geleni yapıp Allah’a sığınıyorum iğnelerin 3.günü Allah’a şükür gözümde hiç büyütmüyorum herşey çok güzel olacak inanıyorum Allah’ım hepimizin Gönlüne göre versin

Kizlar nasilsiniz? Bir hafta sonunu daha bitirdik sayilir yarin isbasi.. erkenden yatip uyuyasim var :)) banyolar yapildi uyku bastirdi tabi

Bu saatte yatılır mı gı? Ben aynı, çalıştım. Ve kuru kuru öksürmeye devam :)
Benim tatil yarın başlıyor.

aminnnn inşallah doğal yolla hamile kalırsın canım inşallahhhh

amh dusuk cıkınca doktorlar moral bozucu konusuyor evet, ama 0,26 am ıle dogal yoldan hamıle kalmıs kısılerın hıkayelerı var, amh tek basına bı anlam ıfade etmıyor, hatta bak bende ne hormon ne de baska bır sorun var ama hamılelık yoooooookkk. Yanı neymıs canım, Allah vermek ıstıyorsa her turlu verıyor uzme kendını, stres bızı daha cok bozuyor. ınsallah en kısa surede yavruna kavusursun canım.

taaam hocam yaaa

catlatma ıgnesı vurulanlarda ve hamıle olanlarda pozıtıf cıkıyormus, bazı forumlarda okumustum canım

Amin inşallah sagolasın Allah razı olsun hepimiz kavusalım insallah

günaydın kızlaaaarrr güzel haberler alacağımız bir hafta olsun.. hepinize sevgimi gönderiyorum
gunaydın canımmm, hayırlı guzel bı hafta olsun, mujdelı mujdelı haberler gelsın sırayla hepımızden ınsallahhh, sevgıyle opuyorum ben de hepıcıgınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…