o tarıhlerde ovulasyon yapmadıgım ıcın kac gun sonra verdıgımı bılmıyorum ama adetın olmasından bır hafta once ıdı normal suresıne gore,Progestron çok iyimiş maşallah bence gayet güzel sonuçların var. 21. günde ben daha yumurtamış olmayacağım anlasılan. Bugün 17. gün hala yumurta 15 mm. sen bu testini yumurtladıktan kaç gün sonra verdin?
Gerçekten çok saçma bir durum yaşamışsın ama neyse ki artık böyle bir durum yok. Şimdi sağlıkla bir hamilelik haberi alırsın umarım.Ben ilk hamile kaldığımda 2. Kan testi için evden çıktım aha kayınvalidemden bi msj çıkınca bana uğra dua okuyacam erkek olsun diye beynimden kaynar sular döküldü telefonu yiycem öyle sinirlendim kanı verdim sonuç değer düşmüş, eşimi aradım ağzıma geleni söyledim, annenle konuş dedim ben konuşursam çok kırıcı olur, şöyle değer düşmüş o hala erkek torun derdin de biz bebeği bulduk ta o cinsiyetini değiştirecek, allahım bu nasıl cahillik dedim, eşim konuşmuş o gün bugündür tek laf etmiyor.
geçmiş olsun ..olsun can sıkmak yok kuzu nisanın kaçına geliyor yeni bat.o tarıhlerde ovulasyon yapmadıgım ıcın kac gun sonra verdıgımı bılmıyorum ama adetın olmasından bır hafta once ıdı normal suresıne gore,
bu tahlılı gosterdıgım ay bır hafta adetım gecıktı, doktor bu tahlıle bakarak bunu hamılelerde goruyorum deger olarak durumundan cok umutluyum demıstı. ama olmadı ıste. bugun de kırmızıyı gordumregl oldum bu ay da guzel haber yok
geçmiş olsun ..olsun can sıkmak yok kuzu nisanın kaçına geliyor yeni bat.
canımsın ya, patavatsızlığı ile ünlüdür zaten:) kayınpederim hakkından geldi merak etme, ama çok yüzsüz:) azcık dedikodu yaptım ama o da gerekiyor arada:) kızım oğlun isteriz hep, şimdi onun inadına oğlum mu olsa acaba, soyadını taşıyacak tek erkek onunkiymiş diye geziniyor ortalarda, görümcelerim sinir oluyor o tavrına, 2 kızı olan diğer eltim de. Neyse :))Densiz kara cahil. Sinir oldum ahanda ta burdan. Seviyesine inme diyolar ya öyle bi inerim ki bi daha oğlunu moğlunu övemez. :))
Adetin 2. günü de gidebilirsin canım. Çoğu doktor 2. gün çağırır hattaIlacsiz tüp bebek konuşulmuş doktor isimlerini benimle de paylaşın kızlar. Biri aret kamar biri uluğ ulun benim bildiğim başka kimse var mi bildiğiniz.
Bi de kızlar aşılama adetin 3.günü mu başlıyordu.seheryeli77 senin doktor adetin 3.günü yokmuş. Yarın için var gidersem bu ayı kaçırmış olacağım değil mi?
Dr uluğ ulunda 28inden sonra randevu veriyor, bu ay doğal yöntemlere mi sarayım ne dersiniz. Arî sütü mu alayim, yoksa vitamin mi?
sen kaçıncı gündesin?
arı sütünü yalnız alma arı sütü ve polen al karışım değil yalnız ayrı ayrı olsun daha etkili olduğunu söylüyorlar ben de öyle kullanmıştım
inşallah son adetin olsun.15 Nisan
pardon 4. gün de olur. Gidebilirsin yarın bence sorun yok.3.gün bugün, yarın 4.gün
Ben arı sütünü yalnız kullandım. O zaman polende alayim bari.
Vitaminlere tekrar el atalım ya. Şimdi tüp bebek merkezinin verdiği omega Q10 hem balık yağı hem Q10 içeriyor.
Içeriği omega 3 600 mg Epa 300 mg Dha 230 mg Q10 100 mg. 150 lira fiyatı.
Şimdi Astalife 250 lira omega ve dha var. Ama Q10 yok ona da artı 150 tl
Bir de multivitamin 100 liralık etti mi 500 lira.
Şimdi omepa alıp 3 ünü bir arada mi ödemek gerek. Ayrı ayrı mi?
Bir de Larginin ve Selenyum kullanmanın faydasını görenler var ne düşünüyorsunuz.
Bu işin matematiği ben çok yoruyor. Ne kullanmalıyım, ne yapmalıyım.
kasma kendini o kadar.. beslenme çok mu kötü..ki sanmıyorum.. bak sana şöyle söyleyim sigaraya rağmen herkes hasta oldu yattı ben hasta olmadım.. iki üç hapşırdım geçirdim... vücut ağrılarımın da sebebi belli demir d vit b 12.. onun haricinde ekstra yüklenmenin maddi manevi yorduğunu düşünüyorum..3.gün bugün, yarın 4.gün
Vitaminlere tekrar el atalım ya. Şimdi tüp bebek merkezinin verdiği omega Q10 hem balık yağı hem Q10 içeriyor.
Bir de Larginin ve Selenyum kullanmanın faydasını görenler var ne düşünüyorsunuz.
bence bu kadar yormaya gerek yok arı sütü ve polen yumurta kalitesini artırıyormuş şimdilik bunları kullan bence yeterli ama yine de senbilirsin3.gün bugün, yarın 4.gün
Ya şimdi şey yapmak istemem de benim de tüp bebekte alerjim başlamıştı birden. burnum falan akıyodu:) inşallah seninki de tutmuşturKızlar bu arada aklınızda olsun. Venatura adında yerli bi markamız var artık destek ürünler üreten. D vitamini (K2 ile birlikte olan da var, makbul olan o), B vitamini, Koenzim q10 vs bikaç çeşit var şimdilik. Doğal yolla sağlıklı yaşamı destekleyen yerli doktorlarımızın tavsiyelerine göre vitaminin kaynağı ve miktarı ayarlanıyor ürünlerde. O yüzden minimum düzeyde katkı maddesi içeriyorlar. Sentetik vitamin yok. Titanyum dioksit, tatlandırıcı vs kullanılmıyor. Piyasadaki diğer yabancı ve meşhur markalardan daha güvenli ve ucuz.
Bir de son yayınlara göre ubiqinon ile ubiqinol arasında vücut açısından fark yokmuş. İstediğiniz formda koenzim q10 alabilirsiniz yani, yağ ile tüketin kafi. Neden fark yokmuşu uzun uzun yazamıcam şimdi burnum akıyo :))
Burnumun akması hariç tanıtım metni gibi olmuş inşallah başıma bi iş gelmez. :)) Banlanırsam hakkınızı helal edin gari
Canim ben pharmatonun balik yaglisini kullandim bide cevizi bi gece onceden islatip sabah ac karna onu ictim ardindan cevizleri yedim ardindan bal polen arisutu karisimi sonra kahvalti.asiri pahali seylere itimatim yok nedense.ne varsa dogada var bence3.gün bugün, yarın 4.gün
Senella ayrıca bir günden de bişey olacağını düşünmüyorum sen bilirsin istersen bu ay da normal dene sonra bi aşılama işini konuşursunuz.. istersen git bi görüş yine de.
Ücretsiz muayene eden var. Yarın gideceğim mesela:) Doç Dr. Ercan Baştu :) araştır canım sen de, kızkardeşimin doktoruna gitmişken ona da görüneceğim. Fulya acıbadem de. Banlanır mıyım acaba:)Muayene 350 TL diğer uluğ ulun beyinde 400 TL doğal deniyormuş. Muayenesiz görüşme yapan yok. Maalesef.
Zaten bir aydır hiç vitamin kullanmadim. Arî sütü vs de. Geçen ay kullanmadim yani.
Şimdi elimde yok, ne almalıyım.
Bu venaturanin fiyatları iyiymiş. Burdan ortaya karışık mi yapsam.
amiiiin canım , agzın bal yesin, hepımız ıcın ınsallahinşallah son adetin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?