İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Rezerv iyi de bende de buna izin vermeyen kist, miyom, polip var canım. AMH 3.9. Tek başına amh birşey ifade etseydi bende ederdi. Eşimden yaşça büyüğüm, eşimin ailesi kesin yaştan dolayı olmadığını düşünüyordur:) Aslında biyolojik yaşım daha gençmiş. Annenin menapoza girdiği yıldan 5 yıl daha gerisine kadar bebek olabilirmiş. Annem 52-53 gibi girmiş. 44 yaşında en küçük kardeşime hamile kaldı.
Yaşayarak öğreniyor insan değil mi :) doktorları bile bazen biz yönlendiriyoruz:)
Doğru her ilaç her bünyeye uygun değil, her ay yumurta üretmeyebiliyormuş vücut, ya da her ay çatlamayabiliyormuş yumurta
Kisti aldırmak yumurta rezervine iyi değil diyorlar fakat miyom ve polip i niye aldırmıyorsun, bende de polip vardı tüp doktoru onu aldır öyle başlayalım dedi ilk hamileliğimi onu aldırdıktan sonra tedavisiz yaşadım.

Kisti aldırmak yumurta rezervine iyi değil diyorlar fakat miyom ve polip i niye aldırmıyorsun, bende de polip vardı tüp doktoru onu aldır öyle başlayalım dedi ilk hamileliğimi onu aldırdıktan sonra tedavisiz yaşadım.
Miyom rahim dışına doğru büyüyor ve 4 cm boyutlarındaydı. 2 ayda 6 oldu. polip de 6 mm di, gerek görmedi doktorum. 1 cm üzerini alıyoruz dedi. Yarın kız kardeşimin doktoruna gideceğim, bakalım ne diyecek. Sadece polipi aldırırım belki aşılama öncesi.

konu adını naptınız yahu Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. forum ilgilisi sen misin? bi bakabilir misin?
Aa bizim grubun adi ileri taşta degildi ki yaw. Taş ne yaştir o taş olsa duramazdik :))
Timam sustum ve bu espriyi hic yapmamis sayiyorum kendimi :)))

Düzenleme yapılırken y yerine t harfi girilmiştir yanlışlıkla, düzeltirim şimdi ama ileri yaş taş gibi yaş denmek istenmiş olabilir, yaşlar ileri olabilir ama hala çok tatlı hanımlarız, kendime de pay çıkardım :))))

Rezerv iyi de bende de buna izin vermeyen kist, miyom, polip var canım. AMH 3.9. Tek başına amh birşey ifade etseydi bende ederdi. Eşimden yaşça büyüğüm, eşimin ailesi kesin yaştan dolayı olmadığını düşünüyordur:) Aslında biyolojik yaşım daha gençmiş. Annenin menapoza girdiği yıldan 5 yıl daha gerisine kadar bebek olabilirmiş. Annem 52-53 gibi girmiş. 44 yaşında en küçük kardeşime hamile kaldı.
Yaşayarak öğreniyor insan değil mi :) doktorları bile bazen biz yönlendiriyoruz:)
Doğru her ilaç her bünyeye uygun değil, her ay yumurta üretmeyebiliyormuş vücut, ya da her ay çatlamayabiliyormuş yumurta
Ben de 2 yaş büyüğüm benim aklımdan da aynısı geçiyor, aldı kendinden büyüğü uğraşıyor şimdi diyorlardır, bi de benim görümcem benimle aynı yaşta benden 6 ay sonra evlendi hop ilk ay hamile, bende ki stresi düşün 🙈🙊

Düzenleme yapılırken y yerine t harfi girilmiştir yanlışlıkla, düzeltirim şimdi ama ileri yaş taş gibi yaş denmek istenmiş olabilir, yaşlar ileri olabilir ama hala çok tatlı hanımlarız, kendime de pay çıkardım :))))
ovv çok teşekkür ederim çok incesin halbuki senin için eli maşalı diyorlardı gören kaçar diyorlardı bal gibisin maşallah :super:

Miyom rahim dışına doğru büyüyor ve 4 cm boyutlarındaydı. 2 ayda 6 oldu. polip de 6 mm di, gerek görmedi doktorum. 1 cm üzerini alıyoruz dedi. Yarın kız kardeşimin doktoruna gideceğim, bakalım ne diyecek. Sadece polipi aldırırım belki aşılama öncesi.
Benim polip 9 mm di, histerıskopi ile alındı kolay bi operasyon aldıracak olursan hazır işlem yapılırken miyomuda aldır tek operasyonda çıksın, miyom hamilelikte büyüyormuş sıkıntı yaratabiliyormuş erken doğum gibi

gençler günaydın, hayırlı cumalarınız olsun iğneli aşılamanın 3. günü vurdum dün akşam, yarın kontrol var
aşılamadan sonra evde birgün yatayımmı eşim işten izin al v.s. dedi dinlen diyor gerek yok dedim ama

Ben de gerek yok diye düşünüyodum ama doktorum aşılama günü ve ertesi günü evde uzanmamı istemişti.
Bi de benim aşılamam normal ilişki gibi olmadı çünkü 2 saat sonrasında çok sancı çektim ve sancının kas ağrıları ertesi gün de vardı. Hareket ettikçe rahmimi hissediyodum resmen. Şimdi sadece çok hafif yumurtalık ağrım var eski hayatıma döndüm ama deli gibi hapşırıyorum, burnum tıkandı. Hava çok güzel balkonda güneşleneyim d vitamini alayım derken üşüttüm :))
Ben mümkünse izin alman taraftarıyım. Fazla izin göz çıkarmaz. :)

e2 89,91 ilk tahlıl, 286 ıse 21. gun tahlıl sonucu, tsh 0,98 ile 1,58 arası degısmıs tahlıllerde , lh sabıt 3,46, fsh 1,95 ile 4,15 arasında degısmıs progesteron 40 üzeri, ama prolaktın hep 24,9 sevıyesınde, bana da onun yuksek olması mı engellıyor acaba dedırtıyor, doktora sorarsan yoooo normall guzel sonucc, ama hanı sonucta bebek yooook dıyorum.... olur olur dıyo ıyı mı
content://com.sec.android.app.sbrowser/readinglist/0411193620.mhtml hormon tatkiklerine buradan bakalirsin ayrintili olarak canim.prolaktin biraz sinirda gibi dusurulurse bence daha iyi ama tabi doktorun oyle diyorsa oyledir.bikac doktora daha goster istersen

Ben de 2 yaş büyüğüm benim aklımdan da aynısı geçiyor, aldı kendinden büyüğü uğraşıyor şimdi diyorlardır, bi de benim görümcem benimle aynı yaşta benden 6 ay sonra evlendi hop ilk ay hamile, bende ki stresi düşün 🙈🙊
Benim de eltim çok soruyordu, 2 günde bir arayıp soruyordu, bir de facebookta yeğenimin fotoğrafını koyup, teyze olmakla ilgili duygularımı yazmıştım, senden de bekliyoruz, doğur da sevelim yazmış ulu orta. Bir sürü yeğenin var, sev dedim, yeni nefes lazım dedi. Üzülür mü hiç düşünmüyor, Sonra görümcem kızmış, bir daha da sormadı. Erkek çocuk doğurdu diye dillendirip duracak kadar cahil biri kendisi. Ondan dikkate almamak gerek de bazen olmayabiliyor.

Benim de eltim çok soruyordu, 2 günde bir arayıp soruyordu, bir de facebookta yeğenimin fotoğrafını koyup, teyze olmakla ilgili duygularımı yazmıştım, senden de bekliyoruz, doğur da sevelim yazmış ulu orta. Bir sürü yeğenin var, sev dedim, yeni nefes lazım dedi. Üzülür mü hiç düşünmüyor, Sonra görümcem kızmış, bir daha da sormadı. Erkek çocuk doğurdu diye dillendirip duracak kadar cahil biri kendisi. Ondan dikkate almamak gerek de bazen olmayabiliyor.
Yalniz gorumceni sevdim esasli hatunmus. :)

Benim polip 9 mm di, histerıskopi ile alındı kolay bi operasyon aldıracak olursan hazır işlem yapılırken miyomuda aldır tek operasyonda çıksın, miyom hamilelikte büyüyormuş sıkıntı yaratabiliyormuş erken doğum gibi
Canım bildiğim miyom laparoskopi ile göbek deliğinden girilen kamera ile kapalı olacaksa, polip rahim içinde diye histereskopi ile alınıyor. Emin değilim ama doktorun biri öyle demişti sanki. Çikolata kisti miyomu o şekilde, polipi rahim içine girerek demişti

Kızkardeşim de miyom ve poliple hamile kalmıştı, çok şükür birşey olmadı. O doktoruna aldır diyordu, doktor engel değil diyordu, tamam bu ay da olmazsa alırım demişti, gebelik gerçekleşti:)

Back