İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Böyle dangalak patavatsız düşüncesiz insanlarla görüşmeyi kestim bende, kalpleri kötü insanlar benim hayatımda olmasın herkesin bi derdi sıkıntısı var ben kimseye sormuyorum didiklemiyorum kimse de beni didiklemesin diye düşünüyorum ama nerdeeee

Benimde kaynanam sorup duruyordu yok mu bisey yok mu diye diye.sonunda oldu kocaman bir nefes aldilar sonra o da dustu olsun dediler en azindan hamile kalabiliyosun sukur!bilmiyorlarki ogullari varikoselden ameliyat oldu degerler yerle bir.dusukte bu bir sebepmidir bilmem ama bana yapilan tum tetkiklerde hicbisey cikmamisti belkide sebeptir sagliksiz embrio dedi doktorum.simdi hala soruyolar biara ama ogullari sagolsun agizlarina tipa yapti.oldugu zaman olsun Allahin isine ne karisiyosunuz siz bol bol dua edin yeter sorup durmayin dedi oymus dahada sormuyor kimse:)

Kendi oğullarına toz kondurmazlar:) Eşim semen analizi yapılmadan kesin bende sıkıntı var diyordu, 15 yıl önce variskosel ameliyatı olmuş çünkü. Ama sonuçları çok iyi çıktı.

Kızkardeşim de miyom ve poliple hamile kalmıştı, çok şükür birşey olmadı. O doktoruna aldır diyordu, doktor engel değil diyordu, tamam bu ay da olmazsa alırım demişti, gebelik gerçekleşti:)
Orası öyle insanlar nelerle hamile kalıyor doğuruyor olacak olduktan sonra hiç bir şey mani değil, biz olmadıkça bir sebep, tutunacak bir dal arıyoruz belki de

Kendi oğullarına toz kondurmazlar:) Eşim semen analizi yapılmadan kesin bende sıkıntı var diyordu, 15 yıl önce variskosel ameliyatı olmuş çünkü. Ama sonuçları çok iyi çıktı.
Kondurmuyorlar tabi.sagolsun eltim belki oglundadir sorun kadin herseyine baktirmis gayet iyiymis gunumuzde artik erkektede sorun oluyor bilemezsinki demis.o eltimi pek sever kaynanam dogru olabilir demis sonra.ama gelgorki ameliyat oldugumuzu kimse bilmiyor esimin tarafindan soylemek istemedim uzulmesin diye.zaten o gerekn cevabi herkese veriyor ezdirmiyor beni sagolsun evimin direği

Gorumce gemisi yurur de elti gemisi yurumezmis benim eltim yok neyse ki.. ama elti olup cok guzel anlasanlar da var :)
Diğer eltimle çok iyi anlaşırız, eltilikten değil de insanlıkla alakalı bence. Bu da her gün arardı, 7 yıl flört olunca:)) hamileyken bile eşinden önce benimle paylaşmıştı. Ne zaman evlendik hazımsızlığı başladı. Kayınvalide, kayınpeder, görümce, kayınlarım hepsiyle çok iyiyiz. Yeğenleri bana abla ona yenge diyor diye kızıyor çocuklara. Dedim beni evlenmeden önce tanıyorlardı, abla alıştılar, ondan yani. Sana nasıl yenge diyelim abla gibi duruyorsun derler bana , eltim duymasın derim:)) 2 yaş küçük benden eltim. Sağ olsun, uzak olsun :) Ben de anında hayatımdan çıkarıyorum enerjimi düşürenleri:) Neyseki Ankara'da. 1 görümcem burda, tüm aile Ankara'da.

Evet ilaçların etkileri kişiden kişiye değişiyor. Ben mesela gonal f ile tedavıye hiç olumlu yanıt alamadım. Çünkü bir yumurta önden büyüdü diğerleri yetişemedi. İlaçlar değişince daha dengeli bir gelişim oldu. Bu kez de yumurta sayısı az oldu. Ama yine de 5. Güne gelen embriyo oldu ve transfer gerçekleşti. Ama hiç dondurulmuş embriyo kalmadı. Bence çok da önemli değil şu an dondurulmuş olup olmadığı.. pozitif alırsam ne önemi var ki :)

İşte görünüşte sağlıklı bir embriyo ama genetikten nasıl farklı sonuç geliyor. Her şey bir sağlıklı sperm ve yumurtaya bakıYork. İster doğal yoldan olsun ister tedaviler ile bir şekilde hepimiz elde edeceğiz onu :)

Bir paragraf anlatsa ama anlamı yoooo olsa razıyız.. ah bu biz :) bazı sorularımız doktorlara çok saçma geliyor. Bakışlarından anlıyorum ben saçmaladığımı düşündüğü zamanları :)

Hep kanda mi bakılıyor tup bebekte, evde test yapılmıyor mu, stres olmamak icin mi yaptırmıyorlar. Oyyyy çok heyecanlı, kendimi yerine koydum da
Tabiki evde idrar testi yapabilirsin. Ama pozitif görsen ne yapacaksın? Her gün testle koyulaşma takip edip kafayı yersin :) Türkiye de evde testi yapıyorsun çift çizgi görünce direk gidip bir merkezde kan veriyorsun. Burada öyle bir şey yok. Test gününe kadar bekleyeceksin yine.. elimde iki tane kan testi kağıdım var ve günler belli kendimi yırtsam başka tarihte test yapmazlar şu an.. zaten kan testi tarihleri bekleyeceksen evde yapsan da yapmasan da fark etmiyor :) sen orada yapabilirsin tabiki..

evet evet insanlıkla alakalı...
benim eşimin yeğenleri de bana Sineeem derler karışırlar yenge desinler diye hepsi, ben de boş verin derim ne istiyorlarsa öyle desinler..

Densiz kara cahil. Sinir oldum ahanda ta burdan. Seviyesine inme diyolar ya öyle bi inerim ki bi daha oğlunu moğlunu övemez. :))

Ilacsiz tüp bebek konuşulmuş doktor isimlerini benimle de paylaşın kızlar. Biri aret kamar biri uluğ ulun benim bildiğim başka kimse var mi bildiğiniz.

Bi de kızlar aşılama adetin 3.günü mu başlıyordu. seheryeli77 senin doktor adetin 3.günü yokmuş. Yarın için var gidersem bu ayı kaçırmış olacağım değil mi?

Dr uluğ ulunda 28inden sonra randevu veriyor, bu ay doğal yöntemlere mi sarayım ne dersiniz. Arî sütü mu alayim, yoksa vitamin mi?

Kendine dikkat et canım.. ağrıların devamı gelmediğine sevindim. Yumurtalık ağrın hafif olduğu için normal hayata dönmen de kolay olmuştur. Ben aşılamadan sonra direk dönmüştüm. Sadece progestanı bağlı kas ağrılarım oldu 4-5 gün sonra o da geçmişti.

Bazı insanları görmezden gelmek en iyisi senin eltinde o gruptaymış. Ben de geçen gün yeğenimin üç aylık fotoğrafını hatırlatmış feysbuk 6 sene geçmiş paylaştım. İlkokul Öğretmenim bile tebrik etmiş şaka gibiydi.. 6 sene önce ben neredeydim ne yapıyordum hele bir hatırlayın ama ya :)

4. Günü de başlanabilir, çok takılmıyolar ona. Vitamin kullanıyosan devam et, boşluk olmasın. Kullanmıyosan arı sütü dene.

herkes biz gibi iciğine ciciğine (yani ayrıntıya) bakmıyor ki kuzum herkeste hafıza yok maalesef ya da dikkat meselesi... :))

sen kaçıncı gündesin?

arı sütünü yalnız alma arı sütü ve polen al karışım değil yalnız ayrı ayrı olsun daha etkili olduğunu söylüyorlar ben de öyle kullanmıştım

herkes biz gibi iciğine ciciğine (yani ayrıntıya) bakmıyor ki kuzum herkeste hafıza yok maalesef ya da dikkat meselesi... :))
Haklısın canım artık bir şey paylaşmam ben de.. altındaki yorumlardan kurtulmanın en iyi yolu bu :) daha önce de demiştim bana çocuk sorana da kısırım diyordum. çok zevkli oluyor deneyin bence :) önce başlıyorlar sizi savunmaya yok öyle bir şey yaşınızda ne var daha diye. Bir daha da kesinlikle sormuyorlar :)

Ben ilk hamile kaldığımda 2. Kan testi için evden çıktım aha kayınvalidemden bi msj çıkınca bana uğra dua okuyacam erkek olsun diye beynimden kaynar sular döküldü telefonu yiycem öyle sinirlendim kanı verdim sonuç değer düşmüş, eşimi aradım ağzıma geleni söyledim, annenle konuş dedim ben konuşursam çok kırıcı olur, şöyle değer düşmüş o hala erkek torun derdin de biz bebeği bulduk ta o cinsiyetini değiştirecek, allahım bu nasıl cahillik dedim, eşim konuşmuş o gün bugündür tek laf etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…