İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Akintilarin nasil ordanda anlayabilirsin tatlim.ben mesela 10.11.12gunlerde yumurtluyrm bazen,bazende 14falan akintidan anliyrm
Oyle cok cok akintilarim olmuyor artik benim.. adete 1 hafta 10gun kala olur kremsi denenden. Daha bugun 8.gun canim. Hayirlara gelsin insallah.. belki usuttum falan.

Kac ay denedin peki.bide yumurtlama gunlerini bilerekmi yaptin.merak ediyorum bende yapsammi acaba diyrm da yemiyo:) spoşlarda sayimiz az onlari costurmaya calisiyoruz suan
keçiboynuzu kullaniyosun yalnis gormediysem ? bizimkinin de problemi hiz sayiydi . ikinci testinden once keci boynuzu pekmezi yedirdim gunde iki corba kaşığı baya cosmuslardi:)) 3 testtinden oncede progny m bir kutu poroxed 2 kutu kullandi baya iyi geldi tesi ilk testine gore. ama progny m den 2 kutu alsaymisiniz keske, o da etkili diye duydum. doktor esime benim kullandigim folik asitten icmesini de tavsiye etmisti.
hatirlamiyorum fazla ovulasyon yaptim mi diye galiba bir ay yaptim testle. diger iki ay 2,3 gunde bir kafama göre takildim agri donemlerim de kullandim şırıngayi. ha bidr ben jellle beraber kullanmistim.

Evetcanim keciboynuzunun kurunu yapiyrm 2 aydir.bide proxed plus kullandik 1.5ay artik kullanmiyrz proxedi biraktik.sadece kür balli polen karisik cerez yediriyrm.yanilmiyosam 3 ay denemissin dimi birde kullandigin jel preseed jelmiydi

Duzenlidir kuzum 28 gunde oluyorum.
Benimde duzenlidir 27-28gundur ama ben hep erken yumurtluyrm 8.gunden itibaren uzayan akintim basliyo ordan anliyrm.bazende dha gec.ov testi yapmjstim 2 ay ordan biliyrm doktora gitmedim hic takibe.belki seninde erken olur bu ay degerlendir derim

Evetcanim keciboynuzunun kurunu yapiyrm 2 aydir.bide proxed plus kullandik 1.5ay artik kullanmiyrz proxedi biraktik.sadece kür balli polen karisik cerez yediriyrm.yanilmiyosam 3 ay denemissin dimi birde kullandigin jel preseed jelmiydi
evet onun muadiliydi:)) kosamiyorsunuz bari kayarak gidin evlatlarim, anneniz kayak pisti hazirladi dedim ama, galipsiz yarışlar oldu iste ahhh essek siparlarimm ahh.

evet onun muadiliydi:)) kosamiyorsunuz bari kayarak gidin evlatlarim, anneniz kayak pisti hazirladi dedim ama, galipsiz yarışlar oldu iste ahhh essek siparlarimm ahh.
Muadili ne ola ki.presed cok pahali malum..buyuyunce profesyonel snowboardci olurlar iste fenami

Muadili ne ola ki.presed cok pahali malum..buyuyunce profesyonel snowboardci olurlar iste fenami
prefert eczaneden ogrendigim isim değişikliği yapilip burdaki ilac piyasasina oyle sürülmüş aslinda. icerik ayni
nette de bide preseetin aciklamasi vardi öyle ( ben isviçredeyim)

Biz tüp bebekçiler foruma girdikten sonra diğer arkadaşlar yazmaz oldu, kovacaklar valla bizi, kızlarrrrrr yumurtlayan, gün sayan, test yapmaya başlayan yok mu siz de yazın ben yazarken çekinmeye başladım
Ne demek:)) Ben geçen ay aşılama denedim, tutmadı, bu ay mola, doğal süreç, sonra 1 ay daha aşılama, olmazsa tüp bebek. Ovulasyon dönemine girdim sayılır, değerlendirme aşamaları :)

Günaydın, ben aşılamanın yapıldığı gün izin almıştım sadece, sonrasında çok kasmadan dikkat edersin sadece bence. Rahat olmaya çalış.

Aşılamanın normal birliktelikten o anlamda bir farkı yok. Yani daha döllenme ve embriyonun yerleşme aşamalarına var o yüzden normal devam edebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…