- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hangi şehirdesiniz?Evet o arkadaşlar da soykediklerinde embriyolar hakkında bilgi verildiğini bu şekilde çok sasirmistim
Tekirdağ da idim eşimin görevi nedeniyle bu yaz Yozgat'a taşındım canımSiz hangi şehirdesiniz?
En heyecanlı aşamalar 5 dk da bir internet sitesine girip bak sonuç çıktımı, iyi mi o dönemlerde kalp krizi aşamasına geliyorum, inşallah bu kez daha rahat geçiririm.Evet o arkadaşlar da soykediklerinde embriyolar hakkında bilgi verildiğini bu şekilde çok sasirmistim
Hahaha iyi demişsin, güldürdün beni inanBen de biz gidelim o zaman demiştimDedim ben söylediğiniz yaslarda erkek cinsinden habersizdim
![]()
Tekirdağ da idim eşimin görevi nedeniyle bu yaz Yozgat'a taşındım canım
Hahaha iyi demişsin, güldürdün beni inan![]()
Biz tüp bebekçiler foruma girdikten sonra diğer arkadaşlar yazmaz oldu, kovacaklar valla bizi, kızlarrrrrr yumurtlayan, gün sayan, test yapmaya başlayan yok mu siz de yazın ben yazarken çekinmeye başladım![]()
aminnnnnnnnnn sağolasın bacım:)) insallah sen de bende hepimize nasipp olur o duygu aminmaşallah ne güzel haberler, inşallah doğal yolla anlamadan hamile kalıverirsin canım
ben yaptimmmmmm :)) forumda gezerken gormustum denedim. hatim etmistim o şırınga deneyenlerin sayfalarini.hamile kaldim mi hayirr. bu arada benim doktorum cok yorgun olursaniz agriniz olursa o muhim gunlerde vsyre şırıngayla yapabilirsiniz demisti bir duzunede şırınga verip tarif etmisti. cok şaşırmıştım. tabi ben nette gorup yaptim yapiyorum demedim:))Valla esi steril bi kaba bosalmis oda ayaklar ve bel kismini duvara dayayarak enjekte etmis ilk aydan kalivermis biz denesek olurmu olmazmi bilmem sans iste:)
ikinci deneme icin bol şans canım. umarim bu kez sonuç pozitif olur. bu sureci strese girmeden geçirmek kendimize yapacagimiz en büyük iyilik benceSelam kızlar doğal yolla olamıyor Benim malesefbugün adet oldum yarın 2.deneme için doktora gidiyoruz dua edin bana da hepimizin gönlüne göre olur inşallah
dennisgo senin pozitifliğinden istiyorum bende inşallah bu arada
mavitosbik07 senin de hayırlı olsun tedaviye geçenler çoğaldık
evet canim şimdilik dayanacaksin, bakalim yarin ignelere nasil tepki vermiş olacak yumurtalıklarin ve doktorun ne diyecek. bende bahsettigin şikayerler olmadi. sadece akşam ateş basardı yüzüm kıpkırmızı olurdu.bu akşam 3. günüm olucak yarın 4. günde vurup cumartesi erkenden gel dediler,bol suç içiyorum ara ara içimden sanki iğne geçiyor ,hafif ateşim var başım fena ağrıyor, ağız kuruluğu var sanırım iğne etkisi bunlar. Dayanıcam mecburen.
Tedaviler dışında normal de denediğim için okuyordum yazdıklarınızı tüp tedavisi ile meşgul etmek istemedim ama sen istedin yazayım hikaye uzun
Yaş 40 3 yıllık evliyim tedavisiz 1 kimyasal, 2 kalp atışı olmayan, 1 kalp atışını görüp 8. Haftada düşük olan hamileliklerim oldu. Bunları yaşayınca bir dünya tahlil hiç bir şey çıkmadı ve tüp serüvenim başladı düşükler nedeniyle pgt li (embriyoya kromozom tahlili)tüpe karar verdik, bu arada rezervim kötü ilk tedavide 1 embriyo 5. Güne geldi pgt ye gitti sağlıksız geldi, sonra 3 tedavi daha hiç birinde embriyolar 5. Güne gelmedi,dün yeni tedaviye başladım bakalım bu tedavide inşallah sağlıklı bir embriyom oluşur.
ay çok güldüm.. topigimizde arka arkaya bebek haberleri aliriz umarim.. dogal yola tup bebek ona da aşılama karıSelam kizlaar :)
Spoşlar yumoşlar guldum sabah sabah
Simdiii son durum ne bi aşıloş bi tüpoş bekliyoruz dimi :)) hayirli haberler olsun topigimiz senlensin arka arkaya bebis haberleri gelsin insallahhh aminnn:)))
stresli işi olup ayrilan bazi insanlar kolayca hamile kalıyor. umarim senin için de öyle olur.İnşallah güzel olacak sırf iş stresim çok izin almak bile dert oluyor diye 10 yıllık işimi bıraktım stressiz pozitif olacağım inşallah sağol![]()
kahkaha attim dogal yoldan deneyenlerin dialoglarina :) ama tup bebek, aşilamada da ignesi kontrolu sonra spermle yumurtanin kavuşma hali.. sonrasi hepimiz icin benzer.. bekle dur..konuyu açan arkadaş da zaten burayı bırakıp tüp bebeğe döndüğü için çok yalan oldu bu forum:) olsun tek bebişlere kavuşalım da hangi yoldan geldiği önemli değil. Doğalcılar da aktif olsun azıcık diyecem ama doğalında da anlatacak pek bişi olmuyo, yumurtalma günüm geldi mi gelmedi mi, herifi köşeye kıstırdım mı kstıramadım mı:) sonrası boş boş bekle dur:)
senin doktorunun bunu önermesine çok şaşırdım. bana ilk duydugumda tuhaf gelmisti.ben yaptimmmmmm :)) forumda gezerken gormustum denedim. hatim etmistim o şırınga deneyenlerin sayfalarini.hamile kaldim mi hayirr. bu arada benim doktorum cok yorgun olursaniz agriniz olursa o muhim gunlerde vsyre şırıngayla yapabilirsiniz demisti bir duzunede şırınga verip tarif etmisti. cok şaşırmıştım. tabi ben nette gorup yaptim yapiyorum demedim:))
( muhim gunleri degerlendirdinmi dedi hayir agrim vardi dedim şırınga kullan dedi isteikinci deneme icin bol şans canım. umarim bu kez sonuç pozitif olur. bu sureci strese girmeden geçirmek kendimize yapacagimiz en büyük iyilik bence
evet canim şimdilik dayanacaksin, bakalim yarin ignelere nasil tepki vermiş olacak yumurtalıklarin ve doktorun ne diyecek. bende bahsettigin şikayerler olmadi. sadece akşam ateş basardı yüzüm kıpkırmızı olurdu.
kayiplarin icin üzüldüm canim.. umarim yeni tedavinde önce saglikli embriyolar, sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
ay çok güldüm.. topigimizde arka arkaya bebek haberleri aliriz umarim.. dogal yola tup bebek ona da aşılama karı
stresli işi olup ayrilan bazi insanlar kolayca hamile kalıyor. umarim senin için de öyle olur.
kahkaha attim dogal yoldan deneyenlerin dialoglarina :) ama tup bebek, aşilamada da ignesi kontrolu sonra spermle yumurtanin kavuşma hali.. sonrasi hepimiz icin benzer.. bekle dur..
senin doktorunun bunu önermesine çok şaşırdım. bana ilk duydugumda tuhaf gelmisti.
Kac ay denedin peki.bide yumurtlama gunlerini bilerekmi yaptin.merak ediyorum bende yapsammi acaba diyrm da yemiyo:) spoşlarda sayimiz az onlari costurmaya calisiyoruz suanben yaptimmmmmm :)) forumda gezerken gormustum denedim. hatim etmistim o şırınga deneyenlerin sayfalarini.hamile kaldim mi hayirr. bu arada benim doktorum cok yorgun olursaniz agriniz olursa o muhim gunlerde vsyre şırıngayla yapabilirsiniz demisti bir duzunede şırınga verip tarif etmisti. cok şaşırmıştım. tabi ben nette gorup yaptim yapiyorum demedim:))
ben iyiyim.aksama kadar kurstaydim.simdi geldim eve dinleniyorum. 4. gunum bitiyor. gunler yavas yavas geciyor boylece test gunune gelecegiz :)( muhim gunleri degerlendirdinmi dedi hayir agrim vardi dedim şırınga kullan dedi iste
hem şok oldum hem sevindim de, demekki yalnis bisi yapmiyorum diye düşündüm. yaptigimi söylemeye dogrulugunu sormaya cesaret edemezken bide:)))
sen nasil hissediyorsun bugün kendini??
:)
erken yumurtlayacaksin belki canimBenim acayip agrilarim var belim sirtim erken degil mi yum. belirtilerine? Alt kisimda hareketler falan.
Kuzum duzenli adet oluyorum ama bu belirtiler de uzun suruyor belki. Hayirlisi bakalim. Adet oncesi sendromu gibi bisey.erken yumurtlayacaksin belki canim