- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Arkadaşım gonal f kullanıyorsan kutu üstünde 300 yazar fakat içinde 350 ıu çıkar senin dozunda 1 enjektörden 2 kullanımlık çıkar, 2. İğneni yaparken dozu yine 175 çevir zaten içinde o kadar doz yoksa dönmüyor kalem, hatta bazı kalemlerden 375 ıu ilaç çıkıyor, kalemin içinde kalan olursa kontrole gittiğinde götür hemşireler kalanıda başka bir enjektörü çekip veriyor. Görünce yazmak istedim,bu konuyada arada bakıyorum ama normal hamileliklerim düşük olduğu için tüp bebek tedavisindeyim, bu 4. Tedavim çok ustalaştım tüp bebekte
Tedaviler dışında normal de denediğim için okuyordum yazdıklarınızı tüp tedavisi ile meşgul etmek istemedim ama sen istedin yazayım hikaye uzun
Yaş 40 3 yıllık evliyim tedavisiz 1 kimyasal, 2 kalp atışı olmayan, 1 kalp atışını görüp 8. Haftada düşük olan hamileliklerim oldu. Bunları yaşayınca bir dünya tahlil hiç bir şey çıkmadı ve tüp serüvenim başladı düşükler nedeniyle pgt li (embriyoya kromozom tahlili)tüpe karar verdik, bu arada rezervim kötü ilk tedavide 1 embriyo 5. Güne geldi pgt ye gitti sağlıksız geldi, sonra 3 tedavi daha hiç birinde embriyolar 5. Güne gelmedi,dün yeni tedaviye başladım bakalım bu tedavide inşallah sağlıklı bir embriyom oluşur.
Benim de gitmeden önce modum dsuktu biraz, gidince yukseldim. Dün iğnelere başladım, bu doktorum o kadar pozitifti ki bana da yansıdı. Evde gülerek dolaşıyorum, ertelediğim görüşmelerimi ayarladım iki hafta icin :) Şimdi önceki sürecini unut, yeni bir yola girdin, hiç arkana bakma. Herşey güzel olacakSelam kızlar doğal yolla olamıyor Benim malesefbugün adet oldum yarın 2.deneme için doktora gidiyoruz dua edin bana da hepimizin gönlüne göre olur inşallah @dennisgo senin pozitifliğinden istiyorum bende inşallah bu arada mavitosbik07 senin de hayırlı olsun tedaviye geçenler çoğaldık
Çok teşekkürler, senin de tedavin hayırlı olsun bu arada baktım sen de Antalya yazıyor ben de antalyadayım, Antalya ıvf de tedavi oluyorum senin hangi merkez?Öncekiler icin geçmiş olsun canım. Yeni tedavin hayırlı olsun. Ben de dün iğnelere başladım, sen de yeni başlamışsın yazmak istedim :)
Çok teşekkürler, senin de tedavin hayırlı olsun bu arada baktım sen de Antalya yazıyor ben de antalyadayım, Antalya ıvf de tedavi oluyorum senin hangi merkez?
İnşallah güzel olacak sırf iş stresim çok izin almak bile dert oluyor diye 10 yıllık işimi bıraktım stressiz pozitif olacağım inşallah sağolBenim de gitmeden önce modum dsuktu biraz, gidince yukseldim. Dün iğnelere başladım, bu doktorum o kadar pozitifti ki bana da yansıdı. Evde gülerek dolaşıyorum, ertelediğim görüşmelerimi ayarladım iki hafta icin :) Şimdi önceki sürecini unut, yeni bir yola girdin, hiç arkana bakma. Herşey güzel olacak
İnşallah güzel olacak sırf iş stresim çok izin almak bile dert oluyor diye 10 yıllık işimi bıraktım stressiz pozitif olacağım inşallah sağol
Ay ne güzel aynı yerde aynı tarihte başlamış tedavimiz,Doktorum Kemal bey di ama çok yoğun oluyor o yüzden bu sefer murat bey ile başladım diğer tedavilerimde de 2 opuyu kemal bey kongrede diye o yapmıştı bu sefer ben kendim kontrolleri de o yapsın istedim, dün 11:30 du randevum, pazartesi kontrolümde 14:15, belki karşılaşmışızdır dün saat kaştaydı randevun?
Evet inşallah ikimiz içinde herşey yolunda giderse opu ya aynı gün gireriz. Benim dün 3 yumurta gördü Dr,o yüzden pazartesi günkü muayenem önemli ilaçlara cvp iyiyse devam edicez. Hasan beyi biliyorum kontrollerime girdiği oldu. Murat bey çok pozitif, herşey ayrıntılı açıklıyor ben çok sevdim o yüzden onunla devam etmek istedim, benim sabit bi kistim var 2 yıldır onu ilk kez dikkate alan bi Dr oldu dün ca125 testi istedi ilerisi için bi problem olmasın,ne olduğunu bilelim riskli bişeyde olabilir dedi daha da sevdim doktorumu, hasan bey içinde çok olumlu şeyler okudum. Benim bu klinikte deneyimim çok kafana takılan bir şey olursa severek cevaplarım.Benim de ilk görüşmem Kemal beyle olmustu. Dün 3 te Hasan beyle görüştüm. Pazartesi öğleden önce benim randevum. Herşey yolunda giderse opu beraber olur o zaman. Murat bey nasıl? Pozitif mi
İnşallah bu tedavinde yüzünü güler canım hayırlı olsun tedavinTedaviler dışında normal de denediğim için okuyordum yazdıklarınızı tüp tedavisi ile meşgul etmek istemedim ama sen istedin yazayım hikaye uzun
Yaş 40 3 yıllık evliyim tedavisiz 1 kimyasal, 2 kalp atışı olmayan, 1 kalp atışını görüp 8. Haftada düşük olan hamileliklerim oldu. Bunları yaşayınca bir dünya tahlil hiç bir şey çıkmadı ve tüp serüvenim başladı düşükler nedeniyle pgt li (embriyoya kromozom tahlili)tüpe karar verdik, bu arada rezervim kötü ilk tedavide 1 embriyo 5. Güne geldi pgt ye gitti sağlıksız geldi, sonra 3 tedavi daha hiç birinde embriyolar 5. Güne gelmedi,dün yeni tedaviye başladım bakalım bu tedavide inşallah sağlıklı bir embriyom oluşur.
Olumlu düşün olumlu olsun hayırlı olsun tedavin canımSelam kızlar doğal yolla olamıyor Benim malesefbugün adet oldum yarın 2.deneme için doktora gidiyoruz dua edin bana da hepimizin gönlüne göre olur inşallah @dennisgo senin pozitifliğinden istiyorum bende inşallah bu arada mavitosbik07 senin de hayırlı olsun tedaviye geçenler çoğaldık
Amin çok sağol aynen sizlerin desteğiyle de daha olumlu olacağım ilk tedavimde sizinle yazışmıştık 4.gün embriyosu ile ilgili nasipten ötesi yok bakalım allahım hayırlısını versinOlumlu düşün olumlu olsun hayırlı olsun tedavin canım
Merkezimiz çok iyi kızlar benim bu forumdan sevdiğim iki arkadaşım orada tedavi gördü birinin ikizi diğeri tek evlâd sahibi oldu darısı size olsun @Beste78Aaa benim de orasıbelki karşılaşmışızdır, hangi doktordasın
Nerde tedavi görüyorsun canımAmin çok sağol aynen sizlerin desteğiyle de daha olumlu olacağım ilk tedavimde sizinle yazışmıştık 4.gün embriyosu ile ilgili nasipten ötesi yok bakalım allahım hayırlısını versin
Evet inşallah ikimiz içinde herşey yolunda giderse opu ya aynı gün gireriz. Benim dün 3 yumurta gördü Dr,o yüzden pazartesi günkü muayenem önemli ilaçlara cvp iyiyse devam edicez. Hasan beyi biliyorum kontrollerime girdiği oldu. Murat bey çok pozitif, herşey ayrıntılı açıklıyor ben çok sevdim o yüzden onunla devam etmek istedim, benim sabit bi kistim var 2 yıldır onu ilk kez dikkate alan bi Dr oldu dün ca125 testi istedi ilerisi için bi problem olmasın,ne olduğunu bilelim riskli bişeyde olabilir dedi daha da sevdim doktorumu, hasan bey içinde çok olumlu şeyler okudum. Benim bu klinikte deneyimim çok kafana takılan bir şey olursa severek cevaplarım.
bu akşam 3. günüm olucak yarın 4. günde vurup cumartesi erkenden gel dediler,bol suç içiyorum ara ara içimden sanki iğne geçiyor ,hafif ateşim var başım fena ağrıyor, ağız kuruluğu var sanırım iğne etkisi bunlar. Dayanıcam mecburen.
Hiç stres yapma bak ben 5. Tedaviye başladım heyecan, korku hiç bir şey hissetmiyorum, artık bağımlılık yaptı sanırım ben de, normal yoldan hamilelik topiğinde sayımız artıyor buradaki arkadaşların izni olursa birbirimize destek oluruz burdan, iğneler başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor, senin de 2. Ve son tedavin olur inşallah.Amin çok sağol aynen sizlerin desteğiyle de daha olumlu olacağım ilk tedavimde sizinle yazışmıştık 4.gün embriyosu ile ilgili nasipten ötesi yok bakalım allahım hayırlısını versin
Amin inşallah,Çok teşekkür ederim.İnşallah bu tedavinde yüzünü güler canım hayırlı olsun tedavin
Merkezimiz çok iyi kızlar benim bu forumdan sevdiğim iki arkadaşım orada tedavi gördü birinin ikizi diğeri tek evlâd sahibi oldu darısı size olsun @Beste78
Nerde tedavi görüyorsun canım
Ben de 2 ay Gonal F 75 ünite kullanmıştım 5 gün boyunca. İlk ay iki, ikinci ay bir yumurta oluşmuştu. Amaç 2'yi geçmeden yumurtanın çatlamasını, zamanlamayı ayarlamaktı. Normalde zaten yumurtan oluşuyorsa 75lik dozla deniyorlar. Düşük bi doz yani. Bende hiç yan etki olmamıştı, kullanımı en kolay iğnedir.
Aşılamada farklı bi iğne, Fostimon denendi o da 75 üniteydi ve 6 gün boyunca yaptım 2 yumurta oluştu. Onda da yumurta gelişirken yaşanan hafif kasık ağrısından başka bi yan etki yaşamadım. Şimdi de aşılama gününden beri yaptığım progesteron iğnelerim var kaldı 12 tane :)) Kendin yaparsın iğneni korkma, başkasının yaptığı daha çok acıtıyo bence.
Hayırlı olsun, sonuç pozitif olsun yoldaş. :)
[/QUOTE
Eşim yapıo iğneyi Hıc bakamıyorum inşallah güzel sonla biter bu süreç, 2yumurta yetıo diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?