şifa olsun inşallah.. de adam düz duvara tırmanmasın soraIns kuzum ya.iste paso biseyler yedirip iciriyorum esime giki cikmiyor sagolsun.ise yarar ins.sperm azligi vardi hareket falan yukselmis sayi dusmustu ameliyattan sonra iste simdi ne durumda bilmiyorum.2ayi gecik keciboynuzlarini kaynatip iciriyorm bide 3 kutu proxed icti bal polen arisutu karistirip veriyorum hergun avakado ceviz findik kabak cekirdegi nohut yemegi.yani kendime bakmiyrm adama baktigim kadar:) ins spoşlar insafa gelirde kaynaşirlar benim yumoşla
şifa olsun inşallah.. de adam düz duvara tırmanmasın sora
spoş da hamişten sonra ilginç oldu epeyyspoşlar benim yumoşlari döllesinde nereye tirmaniyosa tirmansin sıkıldım beklemekten ayol
Bu kulüp sagolsun burdan ogreniyorum.aslinda ben eski uyeyim kapatmistim yeniden actim uyeligispoş da hamişten sonra ilginç oldu epeyy
KK da yeni kullanıma sunulan sözüklerde bugun , yumoş, spoş... hamiş ve kocişten sonra kacıncı sıraya yukselecek merakla beklenıyor .spoş da hamişten sonra ilginç oldu epeyy
Allah razı olsun canım içimi ferahlattınBence değerin çok iyi maşallah
Arkadaşım gonal f kullanıyorsan kutu üstünde 300 yazar fakat içinde 350 ıu çıkar senin dozunda 1 enjektörden 2 kullanımlık çıkar, 2. İğneni yaparken dozu yine 175 çevir zaten içinde o kadar doz yoksa dönmüyor kalem, hatta bazı kalemlerden 375 ıu ilaç çıkıyor, kalemin içinde kalan olursa kontrole gittiğinde götür hemşireler kalanıda başka bir enjektörü çekip veriyor. Görünce yazmak istedim,bu konuyada arada bakıyorum ama normal hamileliklerim düşük olduğu için tüp bebek tedavisindeyim, bu 4. Tedavim çok ustalaştım tüp bebekteİnsallah başladık, gerisi güzel gelsinŞimdi sana iğneyle ilgili birşey soracağım. 300 luk kalem tipi iğne var. 175 benim uygulayacağım. Akşam hemşire yaptı iğneyi. 125 kaldı. Yarın 125 bugünki kalanı yapıp 50 de yeni kalemden mi vuracağım
Burada ne ararsan var canim.. tup asi dogal :) tecrubelerinden faydalanmak isteriz sen de yaz.Arkadaşım gonal f kullanıyorsan kutu üstünde 300 yazar fakat içinde 350 ıu çıkar senin dozunda 1 enjektörden 2 kullanımlık çıkar, 2. İğneni yaparken dozu yine 175 çevir zaten içinde o kadar doz yoksa dönmüyor kalem, hatta bazı kalemlerden 375 ıu ilaç çıkıyor, kalemin içinde kalan olursa kontrole gittiğinde götür hemşireler kalanıda başka bir enjektörü çekip veriyor. Görünce yazmak istedim,bu konuyada arada bakıyorum ama normal hamileliklerim düşük olduğu için tüp bebek tedavisindeyim, bu 4. Tedavim çok ustalaştım tüp bebekte
bu akşam 3. günüm olucak yarın 4. günde vurup cumartesi erkenden gel dediler,bol suç içiyorum ara ara içimden sanki iğne geçiyor ,hafif ateşim var başım fena ağrıyor, ağız kuruluğu var sanırım iğne etkisi bunlar. Dayanıcam mecburen.ben ilk iki tup bebek tedavisinde 150 kullandim bu sikayetlerim olmadi. ama kisiden kisiye de degisiyor olabilir. ilk kontrol yarin mi? doktoruna sorarsin bakalim ne diyecek. bu arada mutlaka biliyorsundur bol su icmek gerekiyor. benim su ara mide yanmalarim oluyor sadece su iyi geliyor.
Tedaviler dışında normal de denediğim için okuyordum yazdıklarınızı tüp tedavisi ile meşgul etmek istemedim ama sen istedin yazayım hikaye uzunBurada ne ararsan var canim.. tup asi dogal :) tecrubelerinden faydalanmak isteriz sen de yaz.
bu mübarek recep ayının yuzu suyu hurmetıne allah sana yardım etsın ve yavrunu kucagına hayırlısıyla versın ınsallah canımSelam kızlar doğal yolla olamıyor Benim malesefbugün adet oldum yarın 2.deneme için doktora gidiyoruz dua edin bana da hepimizin gönlüne göre olur inşallah dennisgo senin pozitifliğinden istiyorum bende inşallah bu arada mavitosbik07 senin de hayırlı olsun tedaviye geçenler çoğaldık
çok geçmiş olsun demek ki gebe kalabiliyorsun o güzel.. eşinde de mi problem yok.. inşallah bu tedavide başarıya ulaşırsın bol bol sağlıklı yımırtaların oluşsun... güzel haberlere ihtiyacımız var..tüp bebeğimiz var aşılamamız var haber bekliyoruz inşallah senden de güzel haberler alalım..Tedaviler dışında normal de denediğim için okuyordum yazdıklarınızı tüp tedavisi ile meşgul etmek istemedim ama sen istedin yazayım hikaye uzun
Yaş 40 3 yıllık evliyim tedavisiz 1 kimyasal, 2 kalp atışı olmayan, 1 kalp atışını görüp 8. Haftada düşük olan hamileliklerim oldu. Bunları yaşayınca bir dünya tahlil hiç bir şey çıkmadı ve tüp serüvenim başladı düşükler nedeniyle pgt li (embriyoya kromozom tahlili)tüpe karar verdik, bu arada rezervim kötü ilk tedavide 1 embriyo 5. Güne geldi pgt ye gitti sağlıksız geldi, sonra 3 tedavi daha hiç birinde embriyolar 5. Güne gelmedi,dün yeni tedaviye başladım bakalım bu tedavide inşallah sağlıklı bir embriyom oluşur.
Çok teşekkür ederim canım, burda çok güzel bir iletişim kurmuşsunuz çok sevdim yazdıklarınızı inanılmaz bir dayanışmanız olmuş, okuyana o pozitiftik geçiyor inan,inşallah sizlerde en kısa sürede bebişlerinize kavuşursunuz. Tüp konusunda özellikle ilk tedaviye başlayan arkadaşlarımın aklına takılan öğrenmek istediği bişeyler olursa bilgim dahilinde seve seve cevaplarım.çok geçmiş olsun demek ki gebe kalabiliyorsun o güzel.. eşinde de mi problem yok.. inşallah bu tedavide başarıya ulaşırsın bol bol sağlıklı yımırtaların oluşsun... güzel haberlere ihtiyacımız var..tüp bebeğimiz var aşılamamız var haber bekliyoruz inşallah senden de güzel haberler alalım..
:) evet güzel sinerji bizdeki arada düştüğümüz oluyor biri tutup kaldırıyor şükür :)Çok teşekkür ederim canım, burda çok güzel bir iletişim kurmuşsunuz çok sevdim yazdıklarınızı inanılmaz bir dayanışmanız olmuş, okuyana o pozitiftik geçiyor inan,inşallah sizlerde en kısa sürede bebişlerinize kavuşursunuz. Tüp konusunda özellikle ilk tedaviye başlayan arkadaşlarımın aklına takılan öğrenmek istediği bişeyler olursa bilgim dahilinde seve seve cevaplarım.
yaşa takılmıyoruz canımcan09e eşimde sadece morfoloji düşük %3 ama doktorlar bunu problem görmüyorlar, tek söyledikleri yaş yaş , yumurta kalitesi yaşla birlikte düşüyor o nedenle sağlıklı yumurta bulmaya çalışıyoruz inşallah bulucaz.
Çok sağol amin inşallah canım hepimiz kavuşalım bebişlerimizebu mübarek recep ayının yuzu suyu hurmetıne allah sana yardım etsın ve yavrunu kucagına hayırlısıyla versın ınsallah canım
aminnn inşallahSelam kizlaar :)
Spoşlar yumoşlar guldum sabah sabah
Simdiii son durum ne bi aşıloş bi tüpoş bekliyoruz dimi :)) hayirli haberler olsun topigimiz senlensin arka arkaya bebis haberleri gelsin insallahhh aminnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?