İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben ve muhasebe müdürüm sadece işin beyan kısmına bakıyoruz diyebilirim. Bünyesinde 12 iştiraki, bağlı ortaklığı olan bir holding. Herkesin 2-3 firması var onunla ilgileniyor. Biz sadece kontrol ayağı ve beyanname verme ayağını yapıyoruz. Personel bordro İK da. İş anlamında çok rahatım, huzurlu bir yer, çoğu kişi emekli zaten. Fabrikalar hariç sadece merkezde 60 kişiyiz. Ama maaşı az işte.

Kaçıncı gün bugün ? İlk kontrol ne zaman?
Yarın öğlen Şimdi iğne mi verecek bana. Kendi doktorum müsait değilmiş, bir başkası bakacak. En nefret ettiğim adetliyken vajinal muayene. Bir de karanlıkta alttan ışık yakıyorlar

Personel bordroda bizde.. ithalat ihracat beyannameler biz acayip bir muhasebeyiz.. bi fatura kesme bizde degil :)

Burayı smmm ler basmış :) bu meslek adama her türlü zarar veriyor. Stresten çocuk olmuyor ortada sonuç :) kimler smmm şimdi? Ben de kendim takılıyorum ama bıktım, önce bağımliydim şirketim iflas edince hadi açayım dedim ama iyi bir şirkette olsaydım daha iyi kazanacaktım. Ve al raporu gitme işe ama bunda öyle bir sans yok. E defteri hangi programdan gönderiyorsunuz. Ben ilk defa yollayacağım nisanda bakalım neler gelecek başıma.

panic_attack aşılama güzeli aşıladın mi sen :) hadi inşallah aşk başlar :)
dennisgo durumun nasıl?

Esin de smmm o vakit o da 1 kurusun hesabini yaparmi arar mi:))

Haydi gozun aydin canim yarin guzel haberlerle gelirsin insallah:)

Evet evet o dediğinden, bürosunda yapıyor mu bilmiyorum ama günlük hayatta hiç aramaz, evin hesapcisi benim
Yarın insallah ya, ikidir saat değiştiriyorlar, en son saat 15:00 tamam mi dedi, tamam dedim değil desem dovebilirdi kiz

Senella Aşılandım evet. :)
En güzel kısmı doktorumun bugün ayakta kalmamamı ve yarın da işe gitmememi tembihlemesi oldu. Kocam etrafımda dört dönüyo şu an :))

can09e Yuvarlamacı deli. :) Birkaç ay önce "tüplerde kaç gün yuvarlanıyo acaba bunlar, yol ve tüpün eni ne kadar ki" diye hesap yapan sendin di mi? O aklıma geldi

Yarın öğlen Şimdi iğne mi verecek bana. Kendi doktorum müsait değilmiş, bir başkası bakacak. En nefret ettiğim adetliyken vajinal muayene. Bir de karanlıkta alttan ışık yakıyorlar
Karanlıkta alttan ışık yakma nedir ilk defa senden duyuyorum :) evet bizler için biraz sıkıntılı bir muayene ama sonuçta doktorlar takılmıyor buna. Kendi doktorun tedavi planını belirledi ise hormon testlerin ve ultrason kontrolüne göre dozuna karar verilir. Muhtemelen 3. gün iğnelere başlarsın 7. Gün ilk kontrole gidersin. Bakalım ne diyecekler yarın.

İyiyim canım dinlenmeye devam ediyorum. Ufak tefek ağrılarım oluyor onun haricinde herşey yolunda.
Bazı meslekler gerçekten hamilelik üzerinde olumsuz etki yapıyor aslında genel olarak stres bir çok şeyi etkiliyor.. yaşam kalitemizi de aşağı çeken bir şey sonuçta. Sağlı sollu bizi dövüp duruyor o gerilim.

Valla alttan yaktı ışığı loş odada Evet o belirlemiş dosyada görüyor tüm doktorlar dedi. Bir de sen anlık olumsuzlukları yansıttım mi doktora, merkezle, çalışanlarla ilgili

Gergin bir başlangıç mı oluyor ne :)) herşey yolunda gidecek.. sana iğneleri hangi dozda,nasıl vuracağını ve ne zaman vuracağını anlatacaklar. İlk başta zor gelebilir yeni bir dünyaya adım atıyorsun. Ben uzaylı gibi bakıyordum anlatırlarken :) artık anlatmıyorlar bile. Uzmanlaşmak bir tedavi bile sürmedi düşün.. zaten çoğunun videoları var YouTube da ve ilk iğneden sonra alışacaksın merak etme :)

Valla alttan yaktı ışığı loş odada Evet o belirlemiş dosyada görüyor tüm doktorlar dedi. Bir de sen anlık olumsuzlukları yansıttım mi doktora, merkezle, çalışanlarla ilgili
Ben bir sorun yaşamadım merkezle doktorun kendisi ile sorun yaşadım onu da çözdük, öpüşüp barıştık :) ikinci tedavimi doktor hatalı planladı. Beni üzmüştü o zaman ama hatasını da kabul etti başka ilaçlarla tedaviye devam ederek transfer aşamasına gelebildik. Geriye bakarak birşey elde edemiyorsun umutla devam etmek sana çok şey katıyor ama.
Merkezle ilgili sorunların olmaz umarım ama hassas bir dönemden geçiyorsun çok detaycı olmamanı öneririm. Tedavin seni heyecanlandıracak ve keyfini çıkarmaya bak derim. Ama tabiki bu seni rahatsız eden bir şey varsa görmezden gel demek değil, mutlaka paylaşmalısın da.. sadece çok takılma tedavine odaklan ve tadını çıkar demek istiyorum.

Bu çok güzel ağrıların sonucunda çok güzel bir pozitif yakışır :) daha ağrıya zıplayan doktor pozitif olunca ne yapacak merakla bekliyorum. Ama deli doktorları da pek severim. Böyle gergin konular biraz eğlenceli hale geliyor. Milyonlarım için bir doktora gitmiştim adam sanki öğrencisiyim de bana az sonra sıfırı verecek gibi davranıyordu. Hemen ilk muayenede mezuniyetimi istedim doktor değiştirdim :)
İğnenin göbekten olması iyi olmuş ısıtıp yapmaya dikkat et bu arada. Ağrısı çok diyorlar ben hiç kullanmadım.

can09e koptum yalnız kafandaki deli sorulara. Çözdün mü bari problemi..

Yok ben sorun etmiyorum da eşim üsluptan hoşlanmadı söyleyeceğim diyor. Bundan sonra ben herşeyi aktarmamam gerektiğini öğrendim
İğneleri kendim yapmaya çalışacağım, dayım doktor, sen kafa yorma iğneler bizde dursun, dozunu falan ben ayarlarım dedi de git gel zor olur. Eşimle yapmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…