- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
Ben ve muhasebe müdürüm sadece işin beyan kısmına bakıyoruz diyebilirim. Bünyesinde 12 iştiraki, bağlı ortaklığı olan bir holding. Herkesin 2-3 firması var onunla ilgileniyor. Biz sadece kontrol ayağı ve beyanname verme ayağını yapıyoruz. Personel bordro İK da. İş anlamında çok rahatım, huzurlu bir yer, çoğu kişi emekli zaten. Fabrikalar hariç sadece merkezde 60 kişiyiz. Ama maaşı az işte.ay aynıyız kuzum yaa... şimdi bir de aralık e defter onayım var.. ondan önce fiş sıralatmam lazım
benim müdürüm de kıl... her şey düzenli olacak... 28ini hala kapatamadı ama, insanlar da işini hakkıyla yapmıyor 1 şubat evrağı teee 17 martta geliyor misal... diyorum ki hepsi mahsup olsun geleni girelim e defter zamanı gelince sıralayım geçeyim.. günlük giriliyor fiş, günlük de dosyalanıyor.. ayy flx aynen bebişimiz olaydı da gideydik eyiydi.
Yarın öğlenKaçıncı gün bugün ? İlk kontrol ne zaman?
Ayyy dinlenme faslındasın zannımca:) hadi bakalım, heyecanlı bekleyiş başlasınnnArkadaşlar olay yerinden yazıyorum an itibariyle aşılandım ve tavana bakıyorum
Yarın öğlenŞimdi iğne mi verecek bana. Kendi doktorum müsait değilmiş, bir başkası bakacak. En nefret ettiğim adetliyken vajinal muayene. Bir de karanlıkta alttan ışık yakıyorlar
Haydi gozun aydin kuzu.. insallah guzelce yuvarlansin yerine yerlessin amiin.Arkadaşlar olay yerinden yazıyorum an itibariyle aşılandım ve tavana bakıyorum
Personel bordroda bizde.. ithalat ihracat beyannameler biz acayip bir muhasebeyiz.. bi fatura kesme bizde degil :)Ben ve muhasebe müdürüm sadece işin beyan kısmına bakıyoruz diyebilirim. Bünyesinde 12 iştiraki, bağlı ortaklığı olan bir holding. Herkesin 2-3 firması var onunla ilgileniyor. Biz sadece kontrol ayağı ve beyanname verme ayağını yapıyoruz. Personel bordro İK da. İş anlamında çok rahatım, huzurlu bir yer, çoğu kişi emekli zaten. Fabrikalar hariç sadece merkezde 60 kişiyiz. Ama maaşı az işte.
Esin de smmm o vakit o da 1 kurusun hesabini yaparmi arar mi:))Ah o belge iflahimizi kesti eşim alırken
Esin de smmm o vakit o da 1 kurusun hesabini yaparmi arar mi:))
Haydi gozun aydin canim yarin guzel haberlerle gelirsin insallah:)
Karanlıkta alttan ışık yakma nedir ilk defa senden duyuyorum :) evet bizler için biraz sıkıntılı bir muayene ama sonuçta doktorlar takılmıyor buna. Kendi doktorun tedavi planını belirledi ise hormon testlerin ve ultrason kontrolüne göre dozuna karar verilir. Muhtemelen 3. gün iğnelere başlarsın 7. Gün ilk kontrole gidersin. Bakalım ne diyecekler yarın.Yarın öğlenŞimdi iğne mi verecek bana. Kendi doktorum müsait değilmiş, bir başkası bakacak. En nefret ettiğim adetliyken vajinal muayene. Bir de karanlıkta alttan ışık yakıyorlar
İyiyim canım dinlenmeye devam ediyorum. Ufak tefek ağrılarım oluyor onun haricinde herşey yolunda.Burayı smmm ler basmış :) bu meslek adama her türlü zarar veriyor. Stresten çocuk olmuyor ortada sonuç :) kimler smmm şimdi? Ben de kendim takılıyorum ama bıktım, önce bağımliydim şirketim iflas edince hadi açayım dedim ama iyi bir şirkette olsaydım daha iyi kazanacaktım. Ve al raporu gitme işe ama bunda öyle bir sans yok. E defteri hangi programdan gönderiyorsunuz. Ben ilk defa yollayacağım nisanda bakalım neler gelecek başıma.
panic_attack aşılama güzeli aşıladın mi sen :) hadi inşallah aşk başlar :)
dennisgo durumun nasıl?
Valla alttan yaktı ışığı loş odadaKaranlıkta alttan ışık yakma nedir ilk defa senden duyuyorum :) evet bizler için biraz sıkıntılı bir muayene ama sonuçta doktorlar takılmıyor buna. Kendi doktorun tedavi planını belirledi ise hormon testlerin ve ultrason kontrolüne göre dozuna karar verilir. Muhtemelen 3. gün iğnelere başlarsın 7. Gün ilk kontrole gidersin. Bakalım ne diyecekler yarın.
Gergin bir başlangıç mı oluyor ne :)) herşey yolunda gidecek.. sana iğneleri hangi dozda,nasıl vuracağını ve ne zaman vuracağını anlatacaklar. İlk başta zor gelebilir yeni bir dünyaya adım atıyorsun. Ben uzaylı gibi bakıyordum anlatırlarken :) artık anlatmıyorlar bile. Uzmanlaşmak bir tedavi bile sürmedi düşün.. zaten çoğunun videoları var YouTube da ve ilk iğneden sonra alışacaksın merak etme :)Evet evet o dediğinden, bürosunda yapıyor mu bilmiyorum ama günlük hayatta hiç aramaz, evin hesapcisi benim
Yarın insallah ya, ikidir saat değiştiriyorlar, en son saat 15:00 tamam mi dedi, tamam dedimdeğil desem dovebilirdi kiz
Ben bir sorun yaşamadım merkezle doktorun kendisi ile sorun yaşadım onu da çözdük, öpüşüp barıştık :) ikinci tedavimi doktor hatalı planladı. Beni üzmüştü o zaman ama hatasını da kabul etti başka ilaçlarla tedaviye devam ederek transfer aşamasına gelebildik. Geriye bakarak birşey elde edemiyorsun umutla devam etmek sana çok şey katıyor ama.Valla alttan yaktı ışığı loş odadaEvet o belirlemiş dosyada görüyor tüm doktorlar dedi. Bir de sen anlık olumsuzlukları yansıttım mi doktora, merkezle, çalışanlarla ilgili
Bu çok güzel ağrıların sonucunda çok güzel bir pozitif yakışır :) daha ağrıya zıplayan doktor pozitif olunca ne yapacak merakla bekliyorum. Ama deli doktorları da pek severim. Böyle gergin konular biraz eğlenceli hale geliyor. Milyonlarım için bir doktora gitmiştim adam sanki öğrencisiyim de bana az sonra sıfırı verecek gibi davranıyordu. Hemen ilk muayenede mezuniyetimi istedim doktor değiştirdim :)Sağ yumurtalığımda bi ağrı oldu. "O neeydi gız!?" dedim. Doktorum da "ay süper süper bunlar çok güzel ağrılar" diye zıpladı. Acık deli kendisi. :))
Bu arada progesteron iğnelerimi kendim göbekten yapacakmışım. Çok sevindim. Bağımlı oldum zaar
Senella Aşılandım evet. :)
En güzel kısmı doktorumun bugün ayakta kalmamamı ve yarın da işe gitmememi tembihlemesi oldu. Kocam etrafımda dört dönüyo şu an :))
can09e Yuvarlamacı deli. :) Birkaç ay önce "tüplerde kaç gün yuvarlanıyo acaba bunlar, yol ve tüpün eni ne kadar ki" diye hesap yapan sendin di mi? O aklıma geldi
:)))) positiv olucak insallah amin.Arkadaşlar olay yerinden yazıyorum an itibariyle aşılandım ve tavana bakıyorum
Yok ben sorun etmiyorum da eşim üsluptan hoşlanmadı söyleyeceğim diyor. Bundan sonra ben herşeyi aktarmamam gerektiğini öğrendimGergin bir başlangıç mı oluyor ne :)) herşey yolunda gidecek.. sana iğneleri hangi dozda,nasıl vuracağını ve ne zaman vuracağını anlatacaklar. İlk başta zor gelebilir yeni bir dünyaya adım atıyorsun. Ben uzaylı gibi bakıyordum anlatırlarken :) artık anlatmıyorlar bile. Uzmanlaşmak bir tedavi bile sürmedi düşün.. zaten çoğunun videoları var YouTube da ve ilk iğneden sonra alışacaksın merak etme :)
He 1 2 cm bisiydir dediydik 5 6 gun surdugune gore de 10 cm boyu vardir gibi bi olcum yaptiydik heraldecan09e koptum yalnız kafandaki deli sorulara. Çözdün mü bari problemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?