10 sene bankacilik yaptim iki arkadasim doktor tavsiyesi ile is birakarak cocuk sahibi oldu. o nedenle bu is insani kısır eder derdik hep :)kızlar kımın muhasebe ıle ılgısı varsa acıga cıksın bakayım, gercekten bızım meslekle mı ılgılı bu gec cocuk sahıbı olma ve cocuk sahıbı olurken stres yuzunde hamıle kalma sorunu yasama... hemen bır anket gerceklestırecegız. bankacı ve muhasebecılerde stres nedenıyle sebepsız ınfertılıte cok olur demıstı gecengun doktor tvde. dökülün bakiim smmm mm ve ymmm ler açığa çıkın :) :) :) :)
bir de yeni başlayan kız arkadaşımıza neey sen mi ymm olacan dediydi hiç unutmamyeminliler ve kısıtlı bılgı sahıbı elemanları bıktırma hususunda da yemınlıler canım, toptan yemın etmısler demek :)
benım de tanıdıgım bankacılar var tup bebek tedavısı ıle bebek sahıbı olabılen. gercekten dogru bır tesbıt demek10 sene bankacilik yaptim iki arkadasim doktor tavsiyesi ile is birakarak cocuk sahibi oldu. o nedenle bu is insani kısır eder derdik hep :)
dun sabah iki aksam bir saat ayakta kaldim cok kasık agrim oldu. bugun de kurs tam gun diye gitmedim. dinleniyorum evde. zamam zaman agrim oluyor. hemen uzaniyorum :) belki psikolojiktir sonucta cok erken daha transferin ikinci gunu..belki de yerlesmeye calisiyordur benim kahraman embriyo, sonucta 5. gun embriyosu. ufak yuruyusler de yapiyorum evde hep hareketsiz olmamak icin..ama genel modum ye ic yat :) 5. gun embriyolari yerlesmeyi 5. gunde tamamliyor 6-7 de hcg salinimi basliyormus. o nedenle bir sikayetim olacaksa zaten haftaya olur sanki.
ooo gelıp senı bu topıkte aramak nerden aklın agelecek kuzum benım, bizbizeyız :) :) :) onlar bu tur davranısları bır tek sana mı yaptılar da hemen senı mimleyecekler, kımbılır kac kısı daha senınle aynı kalayı basıyordur sımdı onlara :) rahat ol kuzumbir de yeni başlayan kız arkadaşımıza neey sen mi ymm olacan dediydi hiç unutmamsen biliyomusun ki nasıl olunuyor dedi üstten üstten yarın gelecekmiş kendisi.. kızz yanındaki okuyorsa çıkarmasınlar benim kim olduğumu
basladiginda zamam oyle hizli geciyor ki sen de goreceksin... igneler kontorller derken bir bakmissin beklemeye gecmissin. aslinda o kadar igne ve takipten sonrs bos bos beklemek de garip geliyor :)Ay ne güzel son düzlüktesin. İnsallah tutunur sıkı sıkı
yapcak bişiylerin elbette vardır :)basladiginda zamam oyle hizli geciyor ki sen de goreceksin... igneler kontorller derken bir bakmissin beklemeye gecmissin. aslinda o kadar igne ve takipten sonrs bos bos beklemek de garip geliyor :)
Aa du bakem kapatem ben de saol canimcim :))
bosluk hissetmemek icin siringaya su cekip onu mu vursam acaba.beynimi de inandiririm bu bebegin tutunmasi icin cok etkili, harika bir iksir diye .yapcak bişiylerin elbette vardır :)
yeminim eksik:) SMMM yim canım:)sen de mı ymm sın askım yapma ya ..... senı sevıyorum benn
Ayy gülüyoruz ama zor yaaa.. Allah emekleri zayi etmesin canım ya. hem maddi hem manevi çok zor gerçekten.bosluk hissetmemek icin siringaya su cekip onu mu vursam acaba.beynimi de inandiririm bu bebegin tutunmasi icin cok etkili, harika bir iksir diye .
meslektaşız o zaman, ben bagımlıyım, 23 senedır aynı buroda :) senın bagımsız mısınyeminim eksik:) SMMM yim canım:)
benimki de şirkette kuzum belgem yok aaahh ahhmeslektaşız o zaman, ben bagımlıyım, 23 senedır aynı buroda :) senın bagımsız mısın
evet ya böyle güle oynaya ekinoks gelse ve o gun de bebek haberi gelse, oh misss tadindan yenmez :)Ayy gülüyoruz ama zor yaaa.. Allah emekleri zayi etmesin canım ya. hem maddi hem manevi çok zor gerçekten.
zaman da çok çabuk geçiyor zaten bir bakmışız ekinoks gelmiiişş :)
bu ekinoks gelecekteki guzel gunlere gebe.. cok onemli bir gun yasayacagiz desene..dennisgo ahha acaba benim neyime geliyor diye bir bakiim dedimdi bu ekinoks benim yum.günüüüm yehuuu gelsin lambadalar gitsin kötülükleeer
Ben de aklıma edeyım, 2001 de aldım belgemı ama acmadım, sonra da boyle bagımlı kaldım, artık emeklı olmak ıstıyorummmmbenimki de şirkette kuzum belgem yok aaahh ahhbunu hakettiim
Aaaa öyle mi, ne güzelll. Ben de şirkette bağımlıyım canım, büroculuğu sevemedim:) Şu hamilelik netleşse de iş baksam, imza yetkimi de kullanabileceğim iş bakacağım. Ayy bizim şirketten birileri okur mu acaba :))meslektaşız o zaman, ben bagımlıyım, 23 senedır aynı buroda :) senın bagımsız mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?