İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

10 sene bankacilik yaptim iki arkadasim doktor tavsiyesi ile is birakarak cocuk sahibi oldu. o nedenle bu is insani kısır eder derdik hep :)

yeminliler ve kısıtlı bılgı sahıbı elemanları bıktırma hususunda da yemınlıler canım, toptan yemın etmısler demek :)
bir de yeni başlayan kız arkadaşımıza neey sen mi ymm olacan dediydi hiç unutmam sen biliyomusun ki nasıl olunuyor dedi üstten üstten yarın gelecekmiş kendisi.. kızz yanındaki okuyorsa çıkarmasınlar benim kim olduğumu

Ay ne güzel son düzlüktesin. İnsallah tutunur sıkı sıkı

ooo gelıp senı bu topıkte aramak nerden aklın agelecek kuzum benım, bizbizeyız :) :) :) onlar bu tur davranısları bır tek sana mı yaptılar da hemen senı mimleyecekler, kımbılır kac kısı daha senınle aynı kalayı basıyordur sımdı onlara :) rahat ol kuzum

bosluk hissetmemek icin siringaya su cekip onu mu vursam acaba.beynimi de inandiririm bu bebegin tutunmasi icin cok etkili, harika bir iksir diye .
Ayy gülüyoruz ama zor yaaa.. Allah emekleri zayi etmesin canım ya. hem maddi hem manevi çok zor gerçekten.
zaman da çok çabuk geçiyor zaten bir bakmışız ekinoks gelmiiişş :)

Ayy gülüyoruz ama zor yaaa.. Allah emekleri zayi etmesin canım ya. hem maddi hem manevi çok zor gerçekten.
zaman da çok çabuk geçiyor zaten bir bakmışız ekinoks gelmiiişş :)
evet ya böyle güle oynaya ekinoks gelse ve o gun de bebek haberi gelse, oh misss tadindan yenmez :)
gercekten zor bir surec ama bence dogal yoldan denemek beklemek de cok kolay degil.. bizim yolumuz bu konuda mucadele gerektiriyor, biz de o mucadeyi sonuna kadar veriyoruz. kabul edince rahatliyor aslinda insan :)

meslektaşız o zaman, ben bagımlıyım, 23 senedır aynı buroda :) senın bagımsız mısın
Aaaa öyle mi, ne güzelll. Ben de şirkette bağımlıyım canım, büroculuğu sevemedim:) Şu hamilelik netleşse de iş baksam, imza yetkimi de kullanabileceğim iş bakacağım. Ayy bizim şirketten birileri okur mu acaba :)) can09e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…