İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet sorun yok ve olmaması için tek neden kafaya takmak şu an. Sorun yoksa her ay umut etmek en doğal hakkın. Bir sorun olsa bilirsin ki tedavi edilene kadar olmayacak ama sorun yoksa her ay olabilir diye bakıyorsun doğal olarak.

Selam arkadaslaaar :)
Sanatsal edebi yazilariyla bizi etkileyen tatli dilli L lyly nerelerde kizlar.
Hadi Nisan, Mayis Haziran ugurlu gelsin hepimize. Amiiiinnnn
selam canim
hepimiz onu merak ediyoruz ama bir nedenle girmiyor herhalde.. L lyly duy sesimizi canimin ici bize cevap ver ilk firsatta

Sen nasılsın canım var mı bişeyler değişiklik, farkettiğin durumlar :)
dun sabah iki aksam bir saat ayakta kaldim cok kasık agrim oldu. bugun de kurs tam gun diye gitmedim. dinleniyorum evde. zamam zaman agrim oluyor. hemen uzaniyorum :) belki psikolojiktir sonucta cok erken daha transferin ikinci gunu..belki de yerlesmeye calisiyordur benim kahraman embriyo, sonucta 5. gun embriyosu. ufak yuruyusler de yapiyorum evde hep hareketsiz olmamak icin..ama genel modum ye ic yat :) 5. gun embriyolari yerlesmeyi 5. gunde tamamliyor 6-7 de hcg salinimi basliyormus. o nedenle bir sikayetim olacaksa zaten haftaya olur sanki.

Evet sorun yok ve olmaması için tek neden kafaya takmak şu an. Sorun yoksa her ay umut etmek en doğal hakkın. Bir sorun olsa bilirsin ki tedavi edilene kadar olmayacak ama sorun yoksa her ay olabilir diye bakıyorsun doğal olarak.
aynen canım, umıt etmıycem desen de farkında olmadan umıtlenıyorsun

AYYY TUTSUUUUN yerleşsin sıkıcaa inşallah.

yeminliler ve kısıtlı bılgı sahıbı elemanları bıktırma hususunda da yemınlıler canım, toptan yemın etmısler demek :)

AYYY TUTSUUUUN yerleşsin sıkıcaa inşallah.
umarim evini sevmistir ve yuvasina yerlesiyordur :) aslinda ben hep derim, benim icin hamilelik belirtisi kasık agrisi olamaz cunku ay icinde cok defa yasarim. o nedenle farkli bir seyler gormek lazim tutundu demek icin.. belki haftaya bir seyler hissederim :)

kızlar kımın muhasebe ıle ılgısı varsa acıga cıksın bakayım, gercekten bızım meslekle mı ılgılı bu gec cocuk sahıbı olma ve cocuk sahıbı olurken stres yuzunde hamıle kalma sorunu yasama... hemen bır anket gerceklestırecegız. bankacı ve muhasebecılerde stres nedenıyle sebepsız ınfertılıte cok olur demıstı gecengun doktor tvde. dökülün bakiim smmm mm ve ymmm ler açığa çıkın :) :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…