- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
bu nasıl soru ya şimdi kim üstüne alsın bu depresifliği:)) Ben kendimi feda edeyim malesef kalamadım:))Bizim grupta depresif bir arkadaş vardı hamile mi kaldı sesi soluğu yok bu ara.
tipik doktor yazisi :) yumurtlama var mi diye bakacak sanirim progesteron testi. bakalim nasil gececek bu ay. yumurta takibinin iyi yani zamanlamalari bilmek bu da etkili olabilir.Selam kızlar doktordan geldim bugün 10. gündü. yumurta sayın çok iyi amma velakin öne çıkan yok dedi. Yumurta takibi yapacakmışız bu ay. 10 gün sonra da progesterona bakılacakmış. Corasprini sordum bence gerek yok dedi ama çok ortalama konuştu. Zararı da yok falan dedi. Bir yumurta kalitesini artıracak takviye bir ürün var mı dedim. Resmen hintçe bişeyler yazmış okunmuyo. whatsappt tan tekrar sordum cevap verirse size de yazıcam adını. öperim.
tek sorun şu ki eşimin hiç bişeyden haberi yok:) Daha önce de yazmıştım denediğimizi bile bilmiyo:) Benim eşim müfettiş yılın 3,5 ayı başka illerde denetimde. Ben de ona başka birime geçmezse ikinciyi düşünmeyeceğimi iki çocuğa yalnız bakamayacağımı söyledim. Blöf tabi:) Ama tırstı , şimdi çalışmalara girdiğimizi bilse hayatta sallamaz bu tehdidi bakalım nasıl becerecem nereye kadar gidecek böyle:)tipik doktor yazisi :) yumurtlama var mi diye bakacak sanirim progesteron testi. bakalim nasil gececek bu ay. yumurta takibinin iyi yani zamanlamalari bilmek bu da etkili olabilir.
Ben gonal F kullanmıştım, ağrım falan olmamıştı ama yumurtalar gayet de güzel büyümüştü. Bi arkadaşımın fazla ağrısı oldu ama fazla yumurta olduğu için iptal edildi. Bence herşey yolunda hiç kafana takma4. İğnemi oldum yarın kontrol var ama Gonal F'deki yumurtalık ağrısı ve memimtoların tombiko olması etkileri bu Fostimon'da olmadı. Yımırtayı etkilemedi zaar.
Çok doğru demişsınız astalife bıze dr kesın dedı baska ürooloji dr kestık sadece vıtamjn kullandık ve deger dustu oysa astalife ıle degerımız guzel artmıstı tekrar astalife alcamBugün doktorumla konuşurken tekrar tembihledi. Özellikle Astalife kullanmayı kesinlikle bırakmamamı istiyor. Ben yumurta kalitesini arttırmak için kullanıyorum. İsterse eşin de kullanabilir demişti ama o kullanmıyor.
Krilom QH 100 mg. ubiuqunol da içeriyor ama içerdiği diğer şeyler yani dha ve astaksantin miktarı astalife'a göre çok düşük.
Astalife 500 mg.dha içerirken diğeri 59,5 mg dha içeriyor.
Astalife 16 mg. Astaksantin içerirken diğeri 0,075 mg astaksantin içeriyor.
Üreme hücreleri, özellikle sperm için astaksantin mucize antioksidan olarak görülüyor. Koenzim q10dan yani ubiquinoldan daha kıymetli bir antioksidan.
O yüzden eşinizin bol miktarda astaksantin alması için Astalife kullanması daha doğru bence. Ne kadar süre kullandınız? En az 3 ay düzenli kullanmak şart.
21.gün baktırılıyor dıye bılıyorumadetın 25. gunu baktırdıgımda 40 uzerı cıktı bende progesteron
Harika bir değer maşallah sanaadetın 25. gunu baktırdıgımda 40 uzerı cıktı bende progesteron
Dr bana da astalife yazmış şimdi msj attı.Çok doğru demişsınız astalife bıze dr kesın dedı baska ürooloji dr kestık sadece vıtamjn kullandık ve deger dustu oysa astalife ıle degerımız guzel artmıstı tekrar astalife alcam
Eşinize mi size miDr bana da astalife yazmış şimdi msj attı.
Bana yazdı.Eşinize mi size mi
Benim eşimde de sperm hareketsizliği vardı. 1 yıldan biraz uzun süredir bebeğimiz olmuyordu. Sonra bizim de doktorumuz proxeed önerdi. Kullanmaya başladıktan sonra gebe kaldım. Şuan 11. haftadayım. O yüzden elimizde kalan proxeedleri piyasadan çok daha uygun fiyata satmak istiyoruz. İlgilenirseniz bir kutusu henüz açılmamış, diğer kutusunda da 17 saşesi olan, toplamda 47 kutu saşemiz bulunmakta. Son kullanma tarihleri ağustos 2019.tskler cnm. poxeedi arastirayim. peko hamilemisn suan
içim kıpır kıpır oldu, hadi güzel haberler devam etsin inşallah canımeve canim umarim pazar gununden sonra da devami gelir.. hepimiz cok beklemeden guzel haberler aliriz..
ne kdr ücret pekiBenim eşimde de sperm hareketsizliği vardı. 1 yıldan biraz uzun süredir bebeğimiz olmuyordu. Sonra bizim de doktorumuz proxeed önerdi. Kullanmaya başladıktan sonra gebe kaldım. Şuan 11. haftadayım. O yüzden elimizde kalan proxeedleri piyasadan çok daha uygun fiyata satmak istiyoruz. İlgilenirseniz bir kutusu henüz açılmamış, diğer kutusunda da 17 saşesi olan, toplamda 47 kutu saşemiz bulunmakta. Son kullanma tarihleri ağustos 2019.
Umarım isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur.
doktorun kendı hesaplamasıyla yazdıgı tarıhre gıtmıstım21.gün baktırılıyor dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?