densizz geçen de aynı şeyleri saçmalamıştı... iyi yapmışsın.. kızdan önce kendi işlerini hallet sonra kızı şikayet mi ediyorsun napıyorsun yap... ben sinir oldum burdan... yani başka bir durum mu var bilemediimmpanic_attack bugun Kutay Bey'den randevu almak icin yine aradim asistani yine son derece kabaydi. Telefonu aciyor muayenehane olduğunu soylemiyor. Dogru yeri mi aradim acaba dedim kimi aradiginizi soylerseniz soyleyeyim dedi. Kutay Beyi aradim dedim evet dogru dedi. Nicin telefonu acinca Kutay Beyin miayenehanesi demiyorsun dedim ben de... Meger kendi telefonuna yo lendirmismis nereden bilecekmis orayi aradigimi. Laubalilikte son nokta. Kutay Beye soyleyecegim iki seferdir ki kabaliklarini. Randevumu aldim. Bakalim ne diyecek gidince.
Aynen önce bir işim görülsün. Zaten doktor bey biraz tanıdık çıktı :))))densizz geçen de aynı şeyleri saçmalamıştı... iyi yapmışsın.. kızdan önce kendi işlerini hallet sonra kızı şikayet mi ediyorsun napıyorsun yap... ben sinir oldum burdan... yani başka bir durum mu var bilemediimm
Hmm iyi uzaktan akraba falan mi:)Aynen önce bir işim görülsün. Zaten doktor bey biraz tanıdık çıktı :))))
ahahah iyi demişin.. anladım onun için iğneyle ne yapabilirsek diyorlar... güvendiysen sorun yok.. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım Allah emekleri zayi etmesin.. olmadığında para iadesi var mı peki ?
ayy orası öyle tabiii kuzum ama hem bebek olmayıp hem para gidince de daha zor olur canım.. inşallah öyle bir şey olmasın temennim o değil tabii ki :)Bilmiyorum :) aman bana para değil bebek versin ahaha
Cok sevindim canim.. bekletmeden gelsinler... senin sansin da coook yuksek ben umut ediyorum ilk denemede gelecek..:))Selam kizlaar :)
Hatirliyan var mi bilmiyorum ama esimi zor ikna etmistim 2nci bebis icin.
Aslinda cok seviyo cocuklari ama, iste maddi-manevi zorlugu tek cocuga saglanacak imkanlar vs.
Cok sukur istiyo o da artikNisanda basliycaktik ulvi calismalara bu ay sonu ben Trye gidiyorum, esim ben donunce Martta seminara gidicek yok vs. Nisan hayirli ugurlu gelir insallah bize
Bu topicteki herkese ve bana da saglikli hayirli bebekler nasip eyle Yarabbim. Cokk aminnn
O guzel agzin bal yesiiinCok sevindim canim.. bekletmeden gelsinler... senin sansin da coook yuksek ben umut ediyorum ilk denemede gelecek..:))
Valla benim kocam istemis gibi sevindim karar vermek basarmanin yarisi... iki tarafli istemek gibisi var mi? Masallahhh nasil ikna oldu acaba:))O guzel agzin bal yesiiinaminnnn canimmm insallahhh. COook sagol
Allah razi olsun canim benim :) ne guzel bir bag kurmusuz burda, burbirimiz icin seviniyor, birbirimiz icin uzuluyoruz bazen de.Valla benim kocam istemis gibi sevindim karar vermek basarmanin yarisi... iki tarafli istemek gibisi var mi? Masallahhh nasil ikna oldu acaba:))
Bizi mi okuttunn
Aminn kuzum insallahh.. nasil ikna olduu :))Allah razi olsun canim benim :) ne guzel bir bag kurmusuz burda, burbirimiz icin seviniyor, birbirimiz icin uzuluyoruz bazen de.
Allah hepimizin gonlune gore versin.
Pespese bebis haberleri verelim burdan
Büyük heyecanla bekliyoruz inşaallah@Senella Çok sağol. Aaa ben aşılama mı oldum, hiç hatırlamıyorum, unuttum bile:) Fizyolojik bir süreç, eşimle birlikte oldum gibi, geçti gitti desemdeeee hayaller peşimi bırakmıyor:)) O kadarcık da olsun değil mi. İşe geldim, dağılır kafam
İsterdin, hatta bi olsun iyi ki diyeceksinHevesim kalmadi. Cidden artik istemiyorum zaten cocuk yetistirmek de zor geliyor bu devirde ama bu sefer de esim cok heves etmeye basladi. Olursa olur diyen adam ne merqkliymis meger baba olmaya. Benim normal yoldan olmiycak anlasildi. Bosuna mi bekliyorum acaba tup bebek denemesi icin vakit kaybetmesem mi. Bi yandan da dusununce ailem istemese,esim istemese ben cocuk ister miydim onu dusunuyorum
Rica ederim canım:) Anlamam mı, dert aynı ne de olsaama north ısrarla söylemiyor nasıl ikna olduğunu sen anladığın için teşekkürler canııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?