İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

panic_attack bugun Kutay Bey'den randevu almak icin yine aradim asistani yine son derece kabaydi. Telefonu aciyor muayenehane olduğunu soylemiyor. Dogru yeri mi aradim acaba dedim kimi aradiginizi soylerseniz soyleyeyim dedi. Kutay Beyi aradim dedim evet dogru dedi. Nicin telefonu acinca Kutay Beyin miayenehanesi demiyorsun dedim ben de... Meger kendi telefonuna yo lendirmismis nereden bilecekmis orayi aradigimi. Laubalilikte son nokta. Kutay Beye soyleyecegim iki seferdir ki kabaliklarini. Randevumu aldim. Bakalim ne diyecek gidince.

densizz geçen de aynı şeyleri saçmalamıştı... iyi yapmışsın.. kızdan önce kendi işlerini hallet sonra kızı şikayet mi ediyorsun napıyorsun yap... ben sinir oldum burdan... yani başka bir durum mu var bilemediimm

Aynen önce bir işim görülsün. Zaten doktor bey biraz tanıdık çıktı :))))

Bilmiyorum :) aman bana para değil bebek versin ahaha

Selam kizlaar :)
Hatirliyan var mi bilmiyorum ama esimi zor ikna etmistim 2nci bebis icin.
Aslinda cok seviyo cocuklari ama, iste maddi-manevi zorlugu tek cocuga saglanacak imkanlar vs.
Cok sukur istiyo o da artik Nisanda basliycaktik ulvi calismalara bu ay sonu ben Trye gidiyorum, esim ben donunce Martta seminara gidicek yok vs. Nisan hayirli ugurlu gelir insallah bize
Bu topicteki herkese ve bana da saglikli hayirli bebekler nasip eyle Yarabbim. Cokk aminnn

Cok sevindim canim.. bekletmeden gelsinler... senin sansin da coook yuksek ben umut ediyorum ilk denemede gelecek..:))

Valla benim kocam istemis gibi sevindim karar vermek basarmanin yarisi... iki tarafli istemek gibisi var mi? Masallahhh nasil ikna oldu acaba:))
Allah razi olsun canim benim :) ne guzel bir bag kurmusuz burda, burbirimiz icin seviniyor, birbirimiz icin uzuluyoruz bazen de.
Allah hepimizin gonlune gore versin.
Pespese bebis haberleri verelim burdan

Büyük heyecanla bekliyoruz inşaallah
Sen unut biz hatırlatırız sana test gününde

İsterdin, hatta bi olsun iyi ki diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…