evet ıkıncıyı bu yaşa bıraktıgım ıcın yaşlandığımı ve artık olmayacağını soyluyor küsüyür bana. ama maddi olarak gercekten imkanım yoktu işi bırakıp bır de ıkıncı cocugu yapıp bakmaya, sımdı de cok ımkanım yok ama en azından ılk cocugum buyudu ve ona haksızlık etmıs olmam sanırımNasil yani, cocuk olmuyor diye sana tepki mi gosteriyor?
benimki de vermedi bende sorun yok diyor niyeymiş diyorum e benim oldu dyor sanki kızı ben doğurmadım...
kendini suçlama onun seni suçlamasına da izin verme... kesinlikle olur senin bu değerlere göre en yakın zamanda. aha buraya da yazıyorum.
ben de anlamadım ki neden bu kadar azaldı, ama bu ilacı kullanmaya basladıgımdan bu yana boyle canım ya1,5 gün kanama da az değil mi benim de normalde 7 gündü 2 aydır 8 güne sarktı..
E doktor ne diyor bu kadar kisa surmesine.. peki bu ilaci kullanirken gebe kalman sorun degilmiymisben de anlamadım ki neden bu kadar azaldı, ama bu ilacı kullanmaya basladıgımdan bu yana boyle canım ya
Amin amin insallahh.. hakkimizda hayirlisi:)amin canım inşallah olur hayırlısıyla, hepimiz yavrularımıza kavuşalım Allahın izniyle. Benimki vermeye ikna oldu ama doktor ıstemedı daha, doktor da bana guvenıyo bi ben yapıcam cocugu :) :)
Bi de sanki iş stresim yetmiyor gibi, bunun baskısı ile stres yapıyorum. Hliyle hep gergin hep farklı bi ruh halinde oluyorum. işim çok stresli deli manyak bi patronum var, sinirden mideme kasıklarıma kramplar giriyor, hele ki yumurtlama dönemi ve sonrasında diyorum insan hamile olsa çocugu duser bu streste.Nasil yani, cocuk olmuyor diye sana tepki mi gosteriyor?
Calismak zorunda misin boyle bi adamla :/Bi de sanki iş stresim yetmiyor gibi, bunun baskısı ile stres yapıyorum. Hliyle hep gergin hep farklı bi ruh halinde oluyorum. işim çok stresli deli manyak bi patronum var, sinirden mideme kasıklarıma kramplar giriyor, hele ki yumurtlama dönemi ve sonrasında diyorum insan hamile olsa çocugu duser bu streste.
23 senedır calısıyorum ve kıdemım ıcerde, sıkıntısız ayrılmam bahanemın bıraz gecerlı olması lazım, canım ıstemıyor calısmıycam dıyerek cıkmaya calıstıgımda kalmam ıcın ıkna etmeye cok ugrasıyor ben de sıkılıyorum bundan. hamıle kaldım gelmıycem artık deyıp gıtmek daha uygun gelıyorCalismak zorunda misin boyle bi adamla :/
sorun olur mu kı, kendı yazdı zaten kansızlık ıcın, engelleme gıbı bı durumu olabılır mı canım acaba gercektenE doktor ne diyor bu kadar kisa surmesine.. peki bu ilaci kullanirken gebe kalman sorun degilmiymis
hee o yazdığın kan hapımı bilemedim kusura bakma... kanın düşükmü peki burda kanla ilgili test sonucunu göremedim..sorun olur mu kı, kendı yazdı zaten kansızlık ıcın, engelleme gıbı bı durumu olabılır mı canım acaba gercekten
Tabi onu hesaplamalari lazim ama ilac degikde gida takviyesi falan olanlarin karacigere cok zarar vereceğini düşünmüyorum, hani kocaman yazar ya kutuda ilac değildir diye ama tabi doktora sormak lazim yinedeEvet bu devlet drlarinin bi is yapacagi yok kendi doktorumuz kendimiz olucaz demek ayri ayri veriyorlar d vit ayri folik ayri b12si ayri demiri ayri... benim karaciger de sorunlu ya ondan mi acaba? Yekun vermiyorlar..
1999 öncesi sigorta girişin varsa,kıdemini alıp çıkabilirsin canım23 senedır calısıyorum ve kıdemım ıcerde, sıkıntısız ayrılmam bahanemın bıraz gecerlı olması lazım, canım ıstemıyor calısmıycam dıyerek cıkmaya calıstıgımda kalmam ıcın ıkna etmeye cok ugrasıyor ben de sıkılıyorum bundan. hamıle kaldım gelmıycem artık deyıp gıtmek daha uygun gelıyor
ben labo kullandım 4 ay.. iyiydi yanii tam koyu göremesem de ...sorun bende çünkü rezerv azlığı var ya o yüzden de lhı koyu göremedim:)kızlar bişey sorucam, ovulasyon testlerınde, kit olanlarda hangi marka iyi hangisi kötü hiç kullanmadım bu ay deneyeceğim yardımcı olur musunuz, hangisinden uzak dur hangisini tercih et dersiniz
ben artık evde beklicem yaşımı diyebilirsin kıdemini alıp çıkabilirsin...23 senedır calısıyorum ve kıdemım ıcerde, sıkıntısız ayrılmam bahanemın bıraz gecerlı olması lazım, canım ıstemıyor calısmıycam dıyerek cıkmaya calıstıgımda kalmam ıcın ıkna etmeye cok ugrasıyor ben de sıkılıyorum bundan. hamıle kaldım gelmıycem artık deyıp gıtmek daha uygun gelıyor
evet kullandığım folik asitte o yazıyor :)Tabi onu hesaplamalari lazim ama ilac degikde gida takviyesi falan olanlarin karacigere cok zarar vereceğini düşünmüyorum, hani kocaman yazar ya kutuda ilac değildir diye ama tabi doktora sormak lazim yinede
Yani sen testlerini yaptırdın karneni aldın ve sınıfı geçtin şimdilik. Eşinin durumu ise belirsiz. Diyelim onda da sorun yok. Stres nedeniyle de olmayabilir. Sonuçta ortak bir amaç için, üstelik son derece güzel bir amaç için yola çıkmışsınız. Böyle konuşmaların size hiç bir faydası olmayacağını bir şekilde anlatmak gerekiyor. En önemlisi de etkilenmemek gerekiyor.Canım bence de hakszılık ama, eşimden de aldığım tepki yüzünden kurtulamıyorum o psikolojiden
benim de max 2 gün sürüyor 3. Gün bazen lekelenme olur bazen o da olmaz. Ama doktor bir sorun görmüyor.gneforon dialcını içiyorum onu içtiğimden beri 1,5 gun gelıyor kanam, normalde 4-5 gun olurdu
akıntısan sonra çatlama olmuyor mu? Bir iki gün içinde.. ben öyle biliyorum. Ama belki kişiden kişiye de değişiyordurSelam hatunlar, uzuuunn bi aradan sonra ilk defa denedik, tutacagindan degil de nasip iste:) biraz da fazla icmisim umarim herseyi dogru yapmisizdir:) ben yumurtlama testi kullanmiyorum ama su beyaz kaygan sivi gelince yapsak oluyodu di mi?
ilacın yan etkilerinde böyle bir şey yazıyor muben de anlamadım ki neden bu kadar azaldı, ama bu ilacı kullanmaya basladıgımdan bu yana boyle canım ya
Ben n11 den laboquick almıştım daha önce. Ama yumurtlama ağrımdan anlıyorum genelde. Şu an kullanmıyorum.kızlar bişey sorucam, ovulasyon testlerınde, kit olanlarda hangi marka iyi hangisi kötü hiç kullanmadım bu ay deneyeceğim yardımcı olur musunuz, hangisinden uzak dur hangisini tercih et dersiniz
Benimkinde de :) ,arı sütü de aldım kapsül onda da yazıyor,en azından ilaç değil canımevet kullandığım folik asitte o yazıyor :)
başka kullandığın ne var canım?Benimkinde de :) ,arı sütü de aldım kapsül onda da yazıyor,en azından ilaç değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?