İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Subhanallah kardes ibretlik bir ay

burada da gonal f + cetrotide veriyorlar genelde. ama bende ise yaramadi. benim anladigim ilk tedaviler ortalama tedaviler oluyor.. ikide kisiye ozel bir seyler veriyorlar..
benim yumurtaliklar hizli cevap veriyor ama birisi aliyor basini gidiyor digerleri kucuk kaliyor :) bu kez genelde verilen protokolun disina ciktik ama doktor da bunlari bazen ilaclari kullanirken goruyoruz. bu defa farkli olacak dedi. gonapeptly yumurta baskilayici. adetin ilk gunu ona baslayacagim bu kez. tedavi planina gore yumurta toplamaya kadar o devam edecek, 3. gunde yumurta uyariciya basliyorum iste. bu kez gonal f degim menopur olacak ilac. 7. gun kontolde dengeli buyumus yeterli sayida yumurta girecegimi umuyorum :)

aslinda bir sekilde bugun kontrolun olsaydi ve doktora baksaydi ultrasonda ne guzel olurdu. madem oyle bir secenek yok bu gunleri degerlendirmek en iyisi.
ben seviyorum bu fotografi ama serpme kahvaltiya benziyorsa ekstra severim artik. cunku kahvaltinin mutlulukla ilgisi olduguna inananlardanim..

Mart'a kadar başımın çaresine bakacam bacım. Kontrol falan yok yani bu ay.
Ekim ayında çift olduğu zamanı da gördük ama tutmadıydı.
tutmamasi kanlari kaynamadigi icin.. her ay baska secenekler karsi karsiya geliyor sonucta. e birisi begenir artik. ama burada secici olan da yumurta yani.. bulamamis kendine gore bir sperm :)

Ben de öyle düşünüyorum. En sevdiğim öğündür. Beyaz masa örtüsü üzerinde içi reçel dolu tabaklar varmış gibi geliyo.

ben bu ay fenalardayim. her gun oglen bir mide yanmasi başlıyor yatana kadar.iki talcid icip yatiyorum sabah iyi kalkiyorum. bir iki gun kotu beslendim ama bu yanmayi o yapiyor olamaz cunku dun toparladim kendimi. oglen ictigim takviyeleri gece icecegim belki ondandir diyorum.
bir de aksama dogru bir usume bir titreme basliyor saat 4-5 gibi.. bir saat sonra geciyor. simdi ise pancar gibi bir surat ile oturuyorum. vucut kafayi yedi, bir yandan yumurtuyor bir yandan adete hazirlaniyor iyice manyak oldu :)

tutmamasi kanlari kaynamadigi icin.. her ay baska secenekler karsi karsiya geliyor sonucta. e birisi begenir artik. ama burada secici olan da yumurta yani.. bulamamis kendine gore bir sperm :)

Anası seçici olduğundan yumurtası da seçici oluyor demek ki :) Sonuçta babasını zor seçti :)

canım adetin 25. günü yaptırdım yani yumurtlama sonrasında, doktor yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini bir de böyle kanıtlayalım dedi. ve kadınlık hormonu yuksek, hersey normal ve ben senden cok umutluyum dedı. 25. gunden sonra da adet gecıkmesı yasadım 5 gun kadar ve kanama geldı. adet surelerım normal 28-30 gun aralıgınde genelde

canım doktor ondan su anda ıstemedı sperm testı, o da benımle aynı yasta
benimki de vermedi bende sorun yok diyor niyeymiş diyorum e benim oldu dyor sanki kızı ben doğurmadım...
kendini suçlama onun seni suçlamasına da izin verme... kesinlikle olur senin bu değerlere göre en yakın zamanda. aha buraya da yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…