İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ama igne degil hap verdi dr :/ kafama gore ignesini mi vurdurayim.

D depolanmiyor diye biliyorum.. b12 sakliyor poff benim de emilimde sikinti var galiba.

Tam tersi gulüm. D depolanıyo. B atılıyo.

Ben dün lambada yapamadan uyudum kaldım. Az önce ovu testi yaptım akıntım var ne alaka diye ve kocaman bir pozitif çıktı. Adetimin 9. Günü bugün. İlk defa bu kadar erken pozitifi gördüm. Dün de pozitif miydi acep. :/

Ayyy bunlar hep b 12den her sey karisti artik birbirine isyerinde cay bardagim ve su sisemle gidiyorum cayi aliyorum su sisesini unutuyorum.. dolabi aciyorum ne alacagdim diye kaliyorum diyecegim kelimeyi aklima getiremiyorum..
Benim de agrilar basladi bugun 8.gun.. ama degerlenmiyorrr
Tamam o zaman sen lambadaya

Niden değerlenmiyor ki..

Hallettim ben işi taam Çabbuuk dedim yumurtluyom ben. Uyukluyodu yazık adam yerinden fırladı.

En iyisi testi sabah tekrarlamak canım. Pozitif görünce sabah akşam yapmak ne zaman çatladığını anlamayı kolaylaştırıyor. Sonuçta henüz çatlamadı silik çizgi çıkmadığı için.. siliği görünce o gün ve ertesi gün de sahaları terk etmek yok :)

Kahvaltıda bir bardaktan fazla ve de yemek üstü çay, kahve içmiyorsun değil mi canım. Bu Demir bağlamayı etkileyen bir şey diye biliyorum. Diyetisyen sabah 8;30 da kahvaltı 12;30 da öğlen yemeği verdiği diyetlerde araya kahve koymuyordu bende 15;30 a koyuyordu ve yemek saatlerinden uzak olsun diyordu.

Evet biliyorum caydan da oluyor bu durum... 8 9 bardak icerim cayi.. yemegin ardina hemen isterim.. ama benim kadar duskun olmayanin da degeri oyle dusuk..

Evet biliyorum caydan da oluyor bu durum... 8 9 bardak icerim cayi.. yemegin ardina hemen isterim.. ama benim kadar duskun olmayanin da degeri oyle dusuk..
Ben de çok severdim şu an inanılmaz açık içiyorum kahvaltıda. Yemek üstü diyetisyen gibi 3 saat bırakmıyorum ama yine de biraz zaman geçince içiyorum.

Bir kere pozitifi görünce 3 gün testi tekrar yapmama izin vermiyo benim test.
Dijital Clearblue kullanıyorum ben.
Boş daire çıkarsa doğurgan dönem değil.
Yanıp sönen gülen yüz çıkarsa doğurgan dönem.
Sabit gülen yüz çıkarsa doğurganlıkta zirve dönem demek.
Sabit gülen yüz çıktı direkt. Yani ya yeni çatladı ya da çatlamaya çok az bi zaman kaldı.
Normalde 10. Gün boş çıkardı. 11. Gün yanıp sönerdi. 12. Gün sabitlenirdi.
Bu sefer 9. Gün coştu yumurta. Hayırdır inşallah didim. 3 gün üst üste değerlendireyim bari napiim.

hepsini bol bol yiyorum canım kuzum bebeğim bitanem... iyiydi ne düşürür bu kadar hemen bilemedim :/
@flx77 ne yaptın acaba benexolden başka?
Al bi gida takviyesi folik asitli b12 lerden benim 1 ayda 3 kat artar canim, hem bebisede hazirlik olur folic asitle ikisi

monitor kullandigini daha once de soylemistin unuttum. sen he de gec, bakma bana :) aynen bugun pik oldu gibi dusunup 3 gunu degerlendir sen. bazen bir kac gun one arkaya kayabiliyor ya neyse ki yakaladin. sende yumurtlama agrisi olmuyor mu?

Al bi gida takviyesi folik asitli b12 lerden benim 1 ayda 3 kat artar canim, hem bebisede hazirlik olur folic asitle ikisi
Evet bu devlet drlarinin bi is yapacagi yok kendi doktorumuz kendimiz olucaz demek ayri ayri veriyorlar d vit ayri folik ayri b12si ayri demiri ayri... benim karaciger de sorunlu ya ondan mi acaba? Yekun vermiyorlar..

tedavim degisti yeni igneler gonopeptly ve menopur olacak.iki seferde toplamda vurdugum gonal f dozu 1650. tedavi basladiginda doktora sorayim olmadi gerek gorurse yaptirayim. yoksa turkiye de her zaman bakan doktora gider yaptiririm yazin.

Gonalf +merional +,femara ydi. Benim protokol, orda herkeste aynı tedavi oluyordu. 5 gün sonra cetrotide eklendi.

D depolanmiyor diye biliyorum.. b12 sakliyor poff benim de emilimde sikinti var galiba.

B12 depoları var aynen. Hatta B12 deposu boşaldığı için hastanelik olan eşim mevcut. B12 dibi görünce vücutta kan üretimi duruyor. Kan takviyesinin ardından her gün 15 gün boyunca her gün B12 vuruldu. Sonra haftada bir bir ay. Sonra da ayda bir ömür boyu iğne vurulacak.

B12 vücutta depolaniyor ama yiyeceklerle B12 alamayan kişilerin ise mevcut B12 deposu yaklaşık 5 yıl içinde bitiyormuş. Bu da bazı insanların mide sisteminde doğuştan emilim problemi olduğundan kaynaklanıyormuş. Istediği kadar yesin B12 yi almıyor vücut. Iste o kişiler B12 anemisi oluyor omur boyu B12 iğnesi olmak zorundalar.

monitor kullandigini daha once de soylemistin unuttum. sen he de gec, bakma bana :) aynen bugun pik oldu gibi dusunup 3 gunu degerlendir sen. bazen bir kac gun one arkaya kayabiliyor ya neyse ki yakaladin. sende yumurtlama agrisi olmuyor mu?

Normalde oluyo hatta sancılı ve tek taraflı oluyo ama şu an çok az var ve iki tarafta da var. Bu ay bi değişik oluyo. Subhanallah kardeş ibretlik bir ay. :))

O değil de senin profil foton uzaktan bana serpme kahvaltıyı hatırlatıyo ve acıkıyorum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…