İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Çok geçmiş olsun allahım şifa versin

KIZLAR SİZLERE SORMAK İSTİYORUM,

12. AYDA ADETİN 7. GÜNÜ YAPILAN TESTLERİM
AMH 1,43
TSH 0,9355
VİT.D3 10
B12 295
----------------------------------------------------------------------
OCAK AYINDA YAPILAN ADETİN 2. GÜNÜ TESTLERİM

LH 3,46
PROLAKTİN 24,78
ESTRADİOL 89,91
TSH 1,05
FSH 4,15
VİR D3 19,48
B12 175
ŞUBAT AYINDA YAPILAN ADETİN 25. GÜNÜNE GELEN YUMURTLAMA SONRASI TESTLER

LH 3,46
PROLAKTİN 24,78
ESTRADİOL 249,93
TSH 1,58
PROGESTERON >40
FSH 1,98
VİT D3 13,12
B12 628
FOLİKASİT 17,34
DOKTORUM YUMURTLAMA VAR, REZERV ÇOK İYİ, MUAYENEDE KİST MİST YOK TEMİZ, ZATEN İLK ÇOCUK NORMAL OLDU, TÜPLERİNLE İLGİLİ KAZA, AMELİYAT GEÇİRMEDİYSEN TÜPLER TIKALI DEĞİL. BEN SANA GÜVENİYORUM DEDİ VE BİR DAHA KONTROLE BİLE ÇAĞIRMADI ŞUBAT AYI TAHLİL SONUCUNA BAKINCA ESTRADİOL VE PROGESTERON BANA ÇOK YÜKSEK GELDİ, ONUN İÇİN DE BU ZATEN KADINLIK HORMAONU YUKSEK OLMALI DEDI, BU DEGERLERI BIZ HAMILELERDE GORUYORUZ DEDI.
KENDİM DE İNSÜLİNİ MERAK EDİP ÖLÇTÜRMÜŞTÜM 10,3 CIKTI AMA DOKTOR ONUNLA ILGILI BIR SORUN OLMAYACAGINI SOYLEDI.
VE BU KONUSMANIN ARDINDAN ADETIMIN 5 GUN GECIKTIKTEN SONRA REGL OLDUM. SİZCE DEĞERLER NASIL, PROLAKTIN COK YUKSEK DEGIL MI, TECRUBELERINIZLE BANA DA YOL GOSTERIR MISINIZ, KENDIMI BUNALMIS HISSEDIYORUM. KUSURA BAKMAYIN COK UZUN OLDU AMA BU ARADA MİYOSITOL BENEXOL VE KAN İLACI KULLANMAYA BASLADIM ARALIK ITIBARIYLE BASKA İLAÇ KULLANMIYORUM.

selam canım öncelikle b12in çok çok yüksek görünüyor neden hala benexol kullanıyorsun.. d düşük gibi görünüyor ama panic'in dediğine göre bu ölçüm değişiyor demek ki? 9a ona normal dediler sanırım.. prolaktin yüksek evet ama çok yüksek değil yüksek sınırı 29,8 görünüyor benim testte hamile olmayanlarda..
diğer değerlerinden amh çok iyi görünüyor... adetin 25.gününe gelen fsh düşüklüğü ne anlama gelir ben bilemedim.. onunda 2.gün testinde 10dan aşağı olması isteniyor..

bu arada bir hatırlatma tamamı büyük harfle yazma bundan sonra.. burda (kkde) hiç hoş karşılanmıyor.. ceza alabilirsin.

B12 yüksek değil yav. Hatta düşük.
Benimki 446 çıktıydı. Bazı doktorlar 500 iyidir diyo. Bazısı normal diyo. Bazısı da 700 olsun diyomuş. Yuh!

http://www.buvatan.com/haber-b12-vitamini-degerimiz-kac-olmali-prof-dr-osman-muftuoglu-4600.html

ŞUBAT AYINDA YAPILAN ADETİN 25. GÜNÜNE GELEN YUMURTLAMA SONRASI TESTLER

LH 3,46
PROLAKTİN 24,78
ESTRADİOL 249,93
TSH 1,58
PROGESTERON >40
FSH 1,98
VİT D3 13,12
B12 628
FOLİKASİT 17,34
kuzum iyi okumamışsın :)

benimki düşük bak 167

Progesteronun ve östrojenin çok yüksek. Bu değerleri olcturdukten 5 gun sonra mi adet oldun. Eğer öyleyse bana kimyasal gebelik geçirdin gibi geldi. Progestan kullanmıyorsan tabiki.

Diğer testlerin çok iyi bu arada. Sen çabuk hamile kalırsın

Kizlar troid ultrasonum vardı bugün benim nodüller büyümüş. Canım sıkıldı, bir sürü inceleme yapılmalı vs diye yorum yazmis. Doktora gösteremedim pazartesi gelcekmis. Tüp bebek ilaçlar ya da kullandığımız bu vitaminler büyütmüş olabilir mi?

Çocuğu geçtim şimdi sağlığımı dert ettim. Kas yaparken göz mu çıkarıyorum, belki de vücut kimyamı kendi haline bırakmam lazım.

sıkma canını hepsi çaresi olan rahatsızlıklar olsun... nodul tekse sıkıntı diye biliyorum kendimden anlatmıştım daha önce okuduysan... kan değerlerin iyi miydi peki? kontrol ettirirsin yakın olmadı.
bu tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar çok mu oynuyor bilemiyorum onlar etkili olmuş mudur?
bana da yanlış tedavinin amh yi falan daha düşürebileceğini söylemişlerdi.. ondan da tırstım tedaviden.

6 ay önce tekti. Sonra tüp bebek süreci oldu. Hatta ilaçları kullanirken göğsümde kist gibi sivilcemsi biseyler cıktı patladı. Doktor bey aldırış etmedi. Ilaclar bitince geçti yeri iz şeklinde hala.

Tüp bebek başlığında mi burda mi ilaçların memede kist yaptığıni yazmışlardı sanırım. Etkiliyor etkilemez mi? Dışardan yapay ilaçlar birde 3000 binlira veriyorsun. Her ay yaptiranlarin maşallahı var. Kolay değil.
Ben klomen kullandığımda bile karaciğer değerlerim bozulmuştu doktor ilaç mi kullanıyorsun dedi direkt.

Bu ay da 6 ay sonra kontrol edelim diye not almıştı doktor, kontrol amaçlı gittim. Ilk tahlil yaptı.

TSH 1.42
T3 3 Küsür çıkmıştı. Hatta ultrasona gerek yok dedi ben yaptıralım demiştiniz deyince yolladı.

Seninkini çok hatırlamıyorum. Dennisigo da olduğunu biliyorum, marjo da var sanırım.

Çok dert etme canım nodülleri ama kontrollerini de yaptır.
Sonuçta tiroid de hormon ve hormonal dengedeki değişiklikler etkileyebilir belki
Biz de şu anda oğlumun sonucunu bekliyoruz, sadece tsh bakılmıştı.

He ben Ocak'ı görmüşüm. Ne kadar fark etmiş yav sonraki ayda.

Evet senin düşük. Niye düşük? Neden düşük? Yımırta yi. Et yi. Fasille yi.

hepsini bol bol yiyorum canım kuzum bebeğim bitanem... iyiydi ne düşürür bu kadar hemen bilemedim :/
flx77 ne yaptın acaba benexolden başka?

Enfensiyon yükseldi gene, gebe olmasam antidepresan a abanirdim
Antidepresan almayı alışkanlık haline getirmeyin. Ben çok üzülüyorum her olayda antidepresan alınmasına. Biraz metanetli olun. Hayatta daha ne büyük acılar var. Babanız tek parça evet hasta ama tek parça ve iyileşecek %99...

Benim 58 di B12. İğnelerle 260 olmuştu 5-6 ay önce. Yeniden baktırmam gerek B12 ve D vitaminime. Bizim ailece düşük B12. Benim gibi etobur birinin hem de:))çikolata kisti için et tüketmeyin diyorlar, şaşırdım ne yiyeceğimi:)Gerçi benim çikolata kisti akıllı cins, yapışıklılık, ağrı, sızı yapmıyor. Sadece oluşturduğu enzimler spermleri öldürüyor , onu da aşılama ile yeneğiz bu ay umarım:)

Karatay teyzem 800lerde olması iyidir demiş. Abov!

çok sağol canım, çok sağol b12 bır ayda sacmaladı, 200 ustunde basladım 175 e dustum ıkı hafta benexol kullandım 620 lere geldım nasıl oldu anlamadım, kan degerlerımde oyle bır yukselme olmadı mesela ılaca ragmen . acemilik, bir de kısaltmalar buyuk harf ya, satır aralarında buyuk kucuk dengeleyemedım.

canım adetin 5. gunu tahlıl oldu normalde 5 gun ıcınde adet olması gerekırken 10 gun ıcınde oldum yanı adetım 5 gun gecıktı ve vıtamınler dısında bır ılac vermedı zaten doktorum. benım merak ettıgım acaba yumurtacatladı ve döllendi ama tutunamadı mı yoksaa, hıc catlamadı ve adet gunum hıc sekmedıgı halde bır sekme mı gosterdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…