İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hadi hayırlısı

Ben hiçbir sakınca görmezdim heralde, her sağlık sorununda doktora başvurup duruma müdahale ediyoruz, böyle bir sorunda da bu müdahaleyi tuhaf birşey gibi görmezdim.
Eşime sorsanız, o zaten evlendiğine bile pişman
Bir insan neden çocuk yaparmış ki, anlayamıyormuş hele ki tüp bebeğe başvurmak, ona göre saçmalık.
Olmazsa olmasınmış, büyük bir eksiklik miymiş yani

canim benim cocuklari oldugu icin cocuk sahibi olmak isteyen insanlari anlayamiyor bence. ama olsun biz de onu anlayamiyoruz ne de olsa. dunyanin en keyifli seyi anne baba olmak. tabiki insanlar gerekirse bunun icin tup bebege basvuruyor :)

Hic cocugunuz olmasa o da tup bebege yonelirdi. Boyle de konusmazdi elindeki nimetlerin degerini bilsin,buyuk konusmasin :)

guzel seyler duyup moral depolamak iyi olmus. simdi sakince deneme zamani. olana kadar umutla ve olacagina inanarak denemelisin canim.

guzel seyler duyup moral depolamak iyi olmus. simdi sakince deneme zamani. olana kadar umutla ve olacagina inanarak denemelisin canim.
Evet cnm. Cok sukur. Insana kendini suclu hissettirmeyen bir doktor ile konusmak bile iyi geldi. Bakalim. Bir sure daha boyle deneyip sonrasinda gerekirse tup bebek denemesine basliycam.

Hic cocugunuz olmasa o da tup bebege yonelirdi. Boyle de konusmazdi elindeki nimetlerin degerini bilsin,buyuk konusmasin :)
Katılıyorum sana canım, normalde bir insanın söyleyeceği birşey olamaz ama o aile erkeği değil, bi hata yapıp yakmış başını bi kere işte
Benden şikayeti yokmuş ama insanlar neden evlenirmiş ki hele de çocuk sahibi olmak, kendini ve geleceğini bir insana (çocuğu oluyor bu insan) bağlamak ne kadar gereksizmiş hatta aptallıkmış
Hiçbir zaman çok sevimli bir eş ve aile babası olmamıştı yani sıradanlıktan hep uzaktı ama bu kadar da değildi
Sanırım andropoza giriyor

ah ah cocuklarla birlikte onlarin buyumesini izlemek varken bir koseden sikayet etmek ne buyuk kayip. ama iste insanlar cesit cesit. boyle olmasi senin hayatini zorlastiran bir sey. tabiki senden memnun olacak. akli basinda herkes senden memnun olur :)

Evet eveeet. Andropoza giriyor olabilir. Zir bir surec :/
tup bebek secenegi birnkosede zaten alternatifin oldugunu bilmek seni daha da rahatlatir belki de bu surecte.
Evet. Simdi daha sakin hareket etme zamani benim icin :)

İyi ki gitmişsin bak. :)
Dedik sana erkenden umutsuzluğa kapılıyosun diye. Bana bile dünkü doktor 8 aydır olmaması panik yapılacak bir şey değil ama acele etmenizi anlıyorum dedi. 30 olsam umrumda olmazdı valla. 5 sene denerdim.

Ah bu gızın çilesi. Koç üssü aslan adam. Garanti.
Tanıdığım çok iyi avukatlar var.

Ben karşı değilim. Çok iyi araştırıp ipleri eline alarak bu sürece gitmelisin. Ben gibi olmuyor işte diye gidersen elindekileri de oraya verdiğinde herşey en başa döndüğünde kötü oluyor.

Ben kime yazmıştım tüp bebek sürecinde de ilişki yaşanmalı. Doktorlar yasaklıyor ama bence olmalı bu gibi durumlarda. Onlar alana kadar çatlıyor. Catlamama iğnesine rağmen nasıl çatladı. Sana gonalf olmuyor bence. Ilacın değişmeli. Aşırı uyarılıyor sanki.

Sana dedik daha 4 ay erken diye dinlemedin. :) Şimdi tadını çıkarma zamanı :) Şimdi hiç kür mur bişey yapmadan vücudunu kendi haline bırak. Yediklerine dikkat et. Tatlı yeme. Hadi bakalım kolay gelsin.

Olmazsa olmasinmis (merdaneyle vur kafasina). Hele bir olmasaymis yana döne tüp bebekci ariyormuydu aramıyor muydu görürüm ben onu. Var konuşuyor. Olmasın bak seni bıktırırdı :) Lambalar, laflar.

ben de yakalasam kulaklarindan asacagim duvara da catladi gitti uyuz :)

Sen şimdi bana bi özet geç bakiim kardeş, çok dağınık oldu senin mevzu. :)

Tüpün biri yok, alındı? Soldaki?
O yüzden sağdan yumurta bekleniyor?
Tüp bebek tedavisine başladın. İğnelerle önden giden bi yumurta yüzünden yumurta toplamaya gelemeden tedavi iptal oluyo. Artist yumurta sağdansa aşılama yapalım diyo dr. Değilse komple o ay boş?

Tüp bebek yumurta toplaması için çatlamasın diye verilen iğneden önce hangi yumurta geliştirici iğne yapılıyor sana? Gonal F mi? Ve dozu kaç?
Amh kaç? Fsh kaç? E2 kaç? Tedavi başında ultrasonda görülen sağlı sollu yumurta sayısı kaç?
İstediğin sorudan başlayabilirsin. Başarılar. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…