İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet yaa doktor takiplisi rahat oluyo. O yüzden kaçırmayalım diye bu ay günaşırı yardırıyoruz biz. Yeminle bezdim. Tutsa bari.

Ben de mi aşılamayı Şubat'ta yaptırsam acaba..
Umarım tutar bu ay canım. Şayet tutmazsa sen de şubat ayında aşılama yaptır, lütfen, lütfen, yalnız bırakma beni:))

Merhaba kızlar ;
Dün akşam 5 gibi adetim başlamıştı. Yatana kadar da çok az damla damla geldi. Gece yoğunlaşmış. Sabah hastane ile konuştuğumuzda yoğunlaştığı zamanı 1. Gün saydılar ve bugün 1. Günüm. Yarın sabah kan vereceğim ve ultrason kontolü var. Öğleden sonra da sonuçlar değerlendirilecek ve herşey yolundaysa da 3. Gün yani Cumartesi akşamı iğnelere başlıyorum.

Hadi bakalım hayırlısı

Sean Be
Umarım tutar bu ay canım. Şayet tutmazsa sen de şubat ayında aşılama yaptır, lütfen, lütfen, yalnız bırakma beni:))

Ama ama Şubat'ta Akrep burcu oluyööörr.. Mart'ta Yay. Ailecek Yay'ı tercih ediyoruz. O yüzden şansımızı Mart'ta deneyek dedik. :)

Bunu gercekten de yasayan bilir Ben de simdi hatirladim o gunlerimi

Sean Be

Ama ama Şubat'ta Akrep burcu oluyööörr.. Mart'ta Yay. Ailecek Yay'ı tercih ediyoruz. O yüzden şansımızı Mart'ta deneyek dedik. :)

Ben hayatim boyunca Yay burcu insanlara karsi cok cekim duymusumdur. Hem arkadas hem sevgililik anlaminda. En buyuk kaziklari da onlardan yedim gerci. Hayatimda bana kazik atmayan Yay burcu yok gibi birsey. Ama karsi koyamiyorum kendilerine iste. Babam Yay burcu bu arada. En yakin uc arkadasim Yay burcu idi. Bir de cok asik oldugum bir bey olmustu vakti zamaninda, o da Yay burcuydu. Odaya girince sanki James Dean girmis gibi oluyordum, alakasi yok oysaki. Esimin de yukselen burcu Yay.

Akrep ile de pek alip veremedigim yok. O yuzden bu ay olsun istiyorum (da olacka mi belli degil iste). Benim yukselenim Akrep, burcum da Terazi. Ikisi karisinca ortaya cok parlak bir sonuc cikmiyor maalesef, kendimden biliyorum ama iste basa gelen cekilir, idare edip gidiyorum. Ne yaparsin. Hayat.

Cok tesekkur ederim

Merhaba nasılsıniz hanımlar. Ben gittim Dr kürtajlara baglı rahimde ileri derecede yapısıklık var. Hatta üçüncü bebegimi bu yüzden kaybettiğimi düşünüyor Dr. Benim lazer veya elettirik yöntemiyle rahim yapışıklığını acan Birilerini bulmam lazım. Bildiğiniz biryer varmı.

gittiğin dr yapmıyormuymuş canım.. umarım en kısa sürede hallolur..

Çok geçmiş olsun

Ahaha tiplere gel.

Valla erken gelir akrep olursa problem olmaz da geç gelme ihtimali hiç yok bence. 40 haftanın üstüne 18 gün daha geç gelirse oğlak oluyo ancak. :)) O zamana kadar ben maratona katılır yine doğururum zaten onu.

Yaylarla anlaşıyorum ben. Böyük aşkım yaydı. Annem yay. Yakın bi arkadaşım yay. Yani bi terazi kadar olmasalar da çevremde varlar. Hiçbirini def etmedim. :))

Bu arada Sean Bean demiş kalmışım ben. Ne diyecektim aceba. Sean Bean olmadı Mehmet Günsur oldu. O da olumlu.

Geçmiş olsun kuzum. Bildiğim bir yer yok ama o kürtaj işlemlerini yaptırdığın yere bir daha uğrama bence. Yapılan işlem hatasından ya da enfeksiyon yüzünden yapışıklık oluşmuştur. Kaç kürtaj yapılmıştı?

Bak en azindan nerede problem var onu buldunuz! Problemi bulduktan sonra cozumu kolay. Insallah bir iki aya herseyin cozulecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…