selamlar nasılsın? ne durumdasın merak ettim..Selam bayanlar ben de araniza yeni katiliyorum. Yasim 39. Tup bebek yontemiyle bir oglum var cok sukur. İkincisini de tup bebek ile yapacaktim ama goguslerimdeki kisler ve bazi hassasiyetler nedeniyle dr kabul etmedi. Sadece dogal yolla kalabilirsin tup bebek ilaclari senin icin sakincali dedi. Cok uzuldum ama baska yapacak bir sey yok. Tup bebek onvesi 2 yil denemistik zaten olmamisti. 2 asilama yapildi yine olmadi. Sebepsiz demislerdi. 1 yıldır da dogru zamanlarda birlikte oluyoruz ama kendiliginden bir kez bile hamile kalamadim. Gunum bile gecmedi ki hic heyecanlanayim. Sebepsiz olmasi daha da can sıkıcı cunku sebebi var ama ne oldugu belli degil. Ari sutunune baslayacagim bakalim ve ilk sayfadan itibaren yorumlari okuyacagim bakalim zaman ne gosterecek
2 aydır her ayın 10 unda regl oluyorum. Önceki 2 ay 11 inde oldum. Bu ay 23 ve 27 sabahını değerlendirdik. 14. gün çatladıysa bir ihtimal. Floya göre 26 sında çatlıyor. 24 saat canlı kalsa 27 sabahı kurtarmış oluruz belki. Ayyy takip yaptırınca kolay oluyor, şubat ayında aşılama olacak, o da nokta atışlı olacak, günü kaçırdım derdi olmadan, stressiz:))
Evet yaa doktor takiplisi rahat oluyo. O yüzden kaçırmayalım diye bu ay günaşırı yardırıyoruz biz. Yeminle bezdim. Tutsa bari.
Ben de mi aşılamayı Şubat'ta yaptırsam acaba..
Selamm hayirlisi bakalim umarim her sey guzel olsun.Selam kızlar
Benim de az önce reglim başladı.kan vereceğim, ultrason kontörlü olacak ama yarın mı diğer gün mü olacağı sabah netleşecek. Sonuçlara göre de tüp bebek tedavisi belli olacak..
Teşekkürler canım. Ben doğal yoldan gelmem diyor bizim bebe :) umarım tüp bebek ile aramıza katılır.Selamm hayirlisi bakalim umarim her sey guzel olsun.
Insallah canim ya.. gelsin de nasil gelirse gelsin.. benim de 1 hafta kaldi dolu dolu... belsirt agrilarim var buhun kasik agrim basladi adet olucakmis gibi goguslerim de yanlardan agriyor... bakalim bekliyoruzz dahaTeşekkürler canım. Ben doğal yoldan gelmem diyor bizim bebe :) umarım tüp bebek ile aramıza katılır.
Bence kendini dinleme ve strese girme bak keyfine.. ben artık öyle yapıyorum.. dinledikçe belirti buluyordum zAten :)Insallah canim ya.. gelsin de nasil gelirse gelsin.. benim de 1 hafta kaldi dolu dolu... belsirt agrilarim var buhun kasik agrim basladi adet olucakmis gibi goguslerim de yanlardan agriyor... bakalim bekliyoruzz daha
Ayy bak ovu yapmicam bu ay dedim yapmadim.. ama belirti aramiyorum kendileri hissettiriyorlar...:))Bence kendini dinleme ve strese girme bak keyfine.. ben artık öyle yapıyorum.. dinledikçe belirti buluyordum zAten :)
Ama hamile olanlar da adetle benziyor diyor. Nerden bileceksin belirti hangisi için var :)Ayy bak ovu yapmicam bu ay dedim yapmadim.. ama belirti aramiyorum kendileri hissettiriyorlar...:))
Oyle tabi adetle gebelik belirtileri ayni ama iste yine de hissettiyorlar ya gebeyiz ya gebeyiz diyelimAma hamile olanlar da adetle benziyor diyor. Nerden bileceksin belirti hangisi için var :)
Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap.. sonuçta şu an zaten varsa var.. sadece kendini göstermek için zamanını bekliyor :)Oyle tabi adetle gebelik belirtileri ayni ama iste yine de hissettiyorlar ya gebeyiz ya gebeyiz diyelim
Insallah hayirlisi bakalim.. sagol canimmSen nasıl rahat ediyorsan öyle yap.. sonuçta şu an zaten varsa var.. sadece kendini göstermek için zamanını bekliyor :)
Geliyor mu diyorsun...Yarın adet günü ve belim ağrıyor, ilk ay olmadı diye üzülmeye gerek yok dini, adetin üçüncü günü mü kan testi yapılıyor. Neye baktirayim.
Amh ne kuzu, 3. Günü gidicem kuzu alttan bakmazlar dimi bide adetli adetli ayıp olcak Dr a:) ama adet olucam belim ağrıyor;/Geliyor mu diyorsun...
2 ya da 3. Gunu gidip adetin su gunundeyim bebek istiyoruz hormonlarima bakilmasini istiyorum demen yeterli gerekli gorduklerini isterler.. 2 gune falan cikiyor.. sanirim artik amh de calismiyorlar her zmn.. ayy iyice karistirdilar sistemi. Yok ona bakilmiyor yok soyle yapilmiyor yok o ilaci ssk karsilamiyor...
Belkide gerek kalmaz bebis gelir:)
Mrb sayfayı tesasüf buldum hepsini de okuyamadım ama ben de 34yaşındayım gebelik düşünüyorum yarın inofolic e başlıcam gebeliği kolaylaştırdığını duydum doktoruma sordum oda kullan dedi kullanan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?