İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

selamlar nasılsın? ne durumdasın merak ettim..

2 aydır her ayın 10 unda regl oluyorum. Önceki 2 ay 11 inde oldum. Bu ay 23 ve 27 sabahını değerlendirdik. 14. gün çatladıysa bir ihtimal. Floya göre 26 sında çatlıyor. 24 saat canlı kalsa 27 sabahı kurtarmış oluruz belki. Ayyy takip yaptırınca kolay oluyor, şubat ayında aşılama olacak, o da nokta atışlı olacak, günü kaçırdım derdi olmadan, stressiz:))

Evet yaa doktor takiplisi rahat oluyo. O yüzden kaçırmayalım diye bu ay günaşırı yardırıyoruz biz. Yeminle bezdim. Tutsa bari.

Ben de mi aşılamayı Şubat'ta yaptırsam acaba..

Evet yaa doktor takiplisi rahat oluyo. O yüzden kaçırmayalım diye bu ay günaşırı yardırıyoruz biz. Yeminle bezdim. Tutsa bari.

Ben de mi aşılamayı Şubat'ta yaptırsam acaba..

Evet ya, insanin planli programli bu isi yapmasi cok zor oluyor sahiden de. Ilk baslarda iyi de boyle ay ay ardina, bir yerden sonra fenalik geliyor.

Sean Bean ile evli olsam belki biraz daha istekli olurdum ama boyle de bir yere kadar.

Neyse bizim bu ay deneyip deneyemeyecegimiz hala muallak.

Selam kızlar
Benim de az önce reglim başladı.kan vereceğim, ultrason kontörlü olacak ama yarın mı diğer gün mü olacağı sabah netleşecek. Sonuçlara göre de tüp bebek tedavisi belli olacak..

Teşekkürler canım. Ben doğal yoldan gelmem diyor bizim bebe :) umarım tüp bebek ile aramıza katılır.
Insallah canim ya.. gelsin de nasil gelirse gelsin.. benim de 1 hafta kaldi dolu dolu... belsirt agrilarim var buhun kasik agrim basladi adet olucakmis gibi goguslerim de yanlardan agriyor... bakalim bekliyoruzz daha

Insallah canim ya.. gelsin de nasil gelirse gelsin.. benim de 1 hafta kaldi dolu dolu... belsirt agrilarim var buhun kasik agrim basladi adet olucakmis gibi goguslerim de yanlardan agriyor... bakalim bekliyoruzz daha
Bence kendini dinleme ve strese girme bak keyfine.. ben artık öyle yapıyorum.. dinledikçe belirti buluyordum zAten :)

Yarın adet günü ve belim ağrıyor, ilk ay olmadı diye üzülmeye gerek yok dini, adetin üçüncü günü mü kan testi yapılıyor. Neye baktirayim.

Yarın adet günü ve belim ağrıyor, ilk ay olmadı diye üzülmeye gerek yok dini, adetin üçüncü günü mü kan testi yapılıyor. Neye baktirayim.
Geliyor mu diyorsun...
2 ya da 3. Gunu gidip adetin su gunundeyim bebek istiyoruz hormonlarima bakilmasini istiyorum demen yeterli gerekli gorduklerini isterler.. 2 gune falan cikiyor.. sanirim artik amh de calismiyorlar her zmn.. ayy iyice karistirdilar sistemi. Yok ona bakilmiyor yok soyle yapilmiyor yok o ilaci ssk karsilamiyor...
Belkide gerek kalmaz bebis gelir:)

Amh ne kuzu, 3. Günü gidicem kuzu alttan bakmazlar dimi bide adetli adetli ayıp olcak Dr a:) ama adet olucam belim ağrıyor;/

Merhaba, hoş geldiniz.
Pcos, insülin direnci veya hiperandrojenizm teşhisiniz varsa inofolic combi kullanmanız yararlı olur. Ama yoksa sırf folik asit için boşuna ekstra para ödemiş olursunuz. Onun yerine prenatal multivitamin kullanmak daha mantıklı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…