nasıl yapılıyormuş günde kaç içmen gerekiyormuş.Bende bas donmesi denyapti bu cay. Alla alla. En iyisi gunde bire dusureyim bu cayi ben. Agir geldi ilk etapta sanirim
Bende bas donmesi denyapti bu cay. Alla alla. En iyisi gunde bire dusureyim bu cayi ben. Agir geldi ilk etapta sanirim
Benim de bu ay kisa nedense bugun 4. Gun cok az geldi...Benim de bu ay çok kısa sürdü. 4 gün oldu ve bitti. Bazen oluyor işte, makine gibi olmasını bekliyoruz ama değil. Çaydan mi bilmiyorum.
Hipotiroid mi? Kullanım şekli nasıl? Hashimoto mu.Günaydın
Hangi çayı içiyorsunuz? Benim zaten az biraz daha azalırsa adet bitecek herhalde :) ameliyatlardan sonra oldu ama doktor rahim içinde yapışıklık vs yok dedi. Onlar takılmadığı için ben de takılmıyorum. Max 3 gün sürüyor. O da çok yoğun değil.
Benim de troid ilacımın dozu değişti bugün. Kullanım şeklim değişmişti yetmemiş şimdi de doz arttırdı doktor.
Çocuklar küçükken sadece beden yorgunluğu, ergenlikten itibaren ise gelecek kaygısıyla birlikte çatışmalar başlıyor.gercekten zor zamanlar gecirmissin. ustesinden gelmissin ama eminim cok yorulmussundur. simdi daha rahatsin sanirim cocuklar buyudugu icin. gerci cocuklarla dertler de buyuyor diyorlar ama...
Benim geçen ay az az geldi uzun sürdü, bu ay ilk gününden itibaren yoğun geldi ama kısa sürdü.Benim de bu ay kisa nedense bugun 4. Gun cok az geldi...
Hipotiroid benimkisi. Bir kaç senedir, 4 gün 75 3 gün 150 doz kullanıyorum. Değerlerim normaldi aslında ama doktor her gün eşit doz kullanmak istedi. Günlük 100 verdi. Yani aslında Kasım’dan beri haftada 50 doz daha az almış oldum. Yetmemiş günlük 125 olarak değiştirmiş. Ama değer kaç olmuş bilmiyorum.Hipotiroid mi? Kullanım şekli nasıl? Hashimoto mu.
panic_attack Bu cıvık sabun acaba penis üzerinde kullanılabilir mi? Yani dudak çevresi ile genital bölgenin cilt yapısı farklı o yüzden.
Dışarıdan bakınca bu kadar zorluktan sonra tekrar istemek delilik gibi duruyor :) ama annelik değişik bir şey. Dışarıdan bakınca anlamıyorsun. Ben bir tane yapmak için iki kere ameliyat oldum ikinci tüp bebek tedavisi başlayacak. Üçüncü için sanırım dalağıma kadar aldırmam gelir benim ameliyatlar :)Çocuklar küçükken sadece beden yorgunluğu, ergenlikten itibaren ise gelecek kaygısıyla birlikte çatışmalar başlıyor.
Karşı cinse yönelmeler başlıyor.
Dersleri iyi mi, zamanını yönetmeyi başarabiliyor mu, o dert başlıyor.
Ben en mutlu zamanlarımı, çocuklarımın küçüklüğünde yaşadım ama öyle birşey ki bu kıymetini anlamıyorsunuz ve lohusalıktaki hormonal dengesizlik ile dünyanın en yorgun, yük altındaki insanı gibi hissediyorsunuz.
İşte bence o yüzden 2. , 3. çocuk özlemi çekiyor insan..
'Bugünkü aklımla severim' duygusu ve tecrübesi ile, aslında değerini bilemediğimiz, dünyanın o en güzel anlarını tekrar, bu defa sindire sindire yaşamak için, yeni bir bebek istiyoruz.
Yaş kaç olursa olsun, ilk bebekte kesinlikle anlayamıyor insan..
ayyy gelmez inşallahh tedaviye gerek kalmadan doğal yolla olmuş olur...Bugün 27. Günüm.. Regl olmayı bekliyorum. Flo da sen bugün Regl olacaksın diyor. Henüz gelen giden yok ama bu benim için normal bir durum. Çünkü bir iki gün öne ya da arkaya kaydığı için 29. Güne kadar yolu var. Tedavi başlayacak dört gözle bekliyorum ya gelmeyeceği tuttu :)
ayyy gelmez inşallahh tedaviye gerek kalmadan doğal yolla olmuş olur...
Ay ne güzel olur ama benim için bu durum normal.. 3 gün sonra falan hala gelmemişse düşünebilirim :) yeğenim öyle oldu biliyor musun? Doktor öyle inandırmış ki sizin doğal yoldan çocuğunuz olmaz fikrine. Test yapıyor pozitif çıkıyor test hatalı diye tekrar ediyordu kardeşim. 3 tane test yaptıktan sonra kan vereyim de bitsin bu çile dedi ama giderken de hala testlerin bozuk olduğuna inanıyordu. Hamile kaldığını öğrenince şok oldu :)ayyy gelmez inşallahh tedaviye gerek kalmadan doğal yolla olmuş olur...
ayyy aminn hepimiz içinn amiiinnn... :)) ben de denis için yazmıştım ama hepimize olsunn... dicilek maslow lyly marjo bu ay gitti bizler için devam ediyor bakalım inşallahInsallaaaaaah gelmez ve hamilesindir. Hadi bekleyelim bakalim.
Ay ne güzel olur ama benim için bu durum normal.. 3 gün sonra falan hala gelmemişse düşünebilirim :) yeğenim öyle oldu biliyor musun? Doktor öyle inandırmış ki sizin doğal yoldan çocuğunuz olmaz fikrine. Test yapıyor pozitif çıkıyor test hatalı diye tekrar ediyordu kardeşim. 3 tane test yaptıktan sonra kan vereyim de bitsin bu çile dedi ama giderken de hala testlerin bozuk olduğuna inanıyordu. Hamile kaldığını öğrenince şok oldu :)
sen ovu falan yapmıyorsun demi? ateş ölçen vardı sen miydin?Ay ne güzel olur ama benim için bu durum normal.. 3 gün sonra falan hala gelmemişse düşünebilirim :) yeğenim öyle oldu biliyor musun? Doktor öyle inandırmış ki sizin doğal yoldan çocuğunuz olmaz fikrine. Test yapıyor pozitif çıkıyor test hatalı diye tekrar ediyordu kardeşim. 3 tane test yaptıktan sonra kan vereyim de bitsin bu çile dedi ama giderken de hala testlerin bozuk olduğuna inanıyordu. Hamile kaldığını öğrenince şok oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?