- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
- Konu Sahibi Dil-i bitab
kizlar bgn kasiklarim cok agriyo dusuck gbi. acaba hamilelik belirtisi olabilirmi. 25 temmizda catlatma ignesi yaptirmistm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alma alma ver gitsin ne kadar zayıf o kadar iyi ilaçları al ama bu kadar bitki hepsi bi arada ters tepeblilir hepsini aynı kullanmaAlmıyorum hatta 1 kg daha vermeye çalışıyorum Bende öyle düşündüm neyse bu ay böyle gitti hayıt tohumunu kürü falan bıraktım yumurtlama dönemine giriyorum ilaçlarımı mecburen almam gerekiyor vitamin eksikliğim var diğerlerini de bu aydan sonra bu kadar sık yapmam gibi en azından bala bir süre ara vereceğim yaz yaz içimi yakıyor
İnşAllah hamissindir ama bu kadar erken belirti olmaz canım fazla takılma belirtilere insan sonra daha çok üzülüyorkizlar bgn kasiklarim cok agriyo dusuck gbi. acaba hamilelik belirtisi olabilirmi. 25 temmizda catlatma ignesi yaptirmistm
Alma alma ver gitsin ne kadar zayıf o kadar iyi ilaçları al ama bu kadar bitki hepsi bi arada ters tepeblilir hepsini aynı kullanma
Evet ya bi de yaz olunca hiç çekilmiyor :)
Aynen O şekilde yaparsan daha iyi olur canım boşver boşver pkolu olanların ertelememesi daha iyi. Bende ilk aylardan başladın kür yapmaya 14 ay oldu hala yokAynen canım bal olayını azaltırsam diğer bitki kürünü zaten yumurtlama dönemine kadar yapıyorum arı sütü bal polenimde bitiyor gibi 1-2 haftaya daha almam yeter bazen de oluruna bırakmak gerek daha 3 seneye kadar düşünmüyordum 2 aydır düşünüyoruz denemediğim kalmayacak
bende en cok ondan korkuyorum. hayal kirikligina dusmeyeyim.İnşAllah hamissindir ama bu kadar erken belirti olmaz canım fazla takılma belirtilere insan sonra daha çok üzülüyor
Stres sıkıntı çok etken geçen regli 3.günü doktora gittim pco seninle beraber göz rengin gibi bunu değiştiremezsin vücudun genetik yapısı böyle dedi Muayene etti iyi görünüyor dedi stres esas etken at kafandan dedi ama mümkün mü Kan testi yapsaydı içim rahat ederdi değerlerimi merak etmiştim aslında ama gerek duymadıAynen O şekilde yaparsan daha iyi olur canım boşver boşver pkolu olanların ertelememesi daha iyi. Bende ilk aylardan başladın kür yapmaya 14 ay oldu hala yok
Kendini fazla dinlememeye çalış ben ilk aylar çok dinliyordum hah hamileyim hah söyle Böylr sonu hüsranbende en cok ondan korkuyorum. hayal kirikligina dusmeyeyim.
Aynen maalesef ömür boyu bizimle olcak pcoStres sıkıntı çok etken geçen regli 3.günü doktora gittim pco seninle beraber göz rengin gibi bunu değiştiremezsin vücudun genetik yapısı böyle dedi Muayene etti iyi görünüyor dedi stres esas etken at kafandan dedi ama mümkün mü Kan testi yapsaydı içim rahat ederdi değerlerimi merak etmiştim aslında ama gerek duymadı
Aslında rahatım yani illa hemen olsun diye bir kaidem yok bu aya kadar düşünmüyordum bile hazır değildim ufaktan düşünmeye başladım mübarek yerimde duramadım kürler ballarAynen maalesef ömür boyu bizimle olcak pco
Stres hormonları ve dolaylı olarak hormonları etkiliyor ama korunmadığımızsürece kafadan atmak pek mümkün değil olabildiğince rahat olmaya calışmalıyız
Bu nasıl cümle ya hormonları dolaylı olrafk hormonları saçmalamış ımAynen maalesef ömür boyu bizimle olcak pco
Stres hormonları ve dolaylı olarak hormonları etkiliyor ama korunmadığımızsürece kafadan atmak pek mümkün değil olabildiğince rahat olmaya calışmalıyız
işin içine girince insan sabırsız oluyoAslında rahatım yani illa hemen olsun diye bir kaidem yok bu aya kadar düşünmüyordum bile hazır değildim ufaktan düşünmeye başladım mübarek yerimde duramadım kürler ballar
Amin canım cümlemizi inşallahişin içine girince insan sabırsız oluyo
Allah çok bekletmesin
Böyle insülin kırıcı ilaçlar kullanıp hamile kalan çok var forumda.. Çünkü pko ve insülin direnci bağlantılı.. Şuan için iyi bir tedaviBen şuan 5 aylık evliyim. Evlendiğim günden bu yana bebek istiyoruz. Ama olmadı. Eşimin işi nedeniyle doğudayız. Devlet hastanesine gittim doktor tahlil yaptı hormon değerlerim biraz yüksek çıktığı için diane 35 verdi 3 ay kullanmamı söyledi. Ben bu ilacı araştırdım ve yurt dışındaki yasak bir ilaç olduğunu aynı zamanda ilacı bırakınca her şeyin tekrar eskisi gibi olacağını öğrendim. Kesin bir tedavi değil yani. Doktor beni ultrasona bile koymadan bu ilacı verdi. Açıkçası hiç içine sinmedi ve kullanmadım ilacı. Biraz araştırma yapıp özelde iyi bir doktor buldum ona gittim. Her şeyi anlattım. Alttan baktı ve pco olduğumu söyledi. Pco üzerine de uzmanlık yapmış bir doktor. Bana insülin direnci için glifor verdi pcoyu besliyormuş çünkü şeker. Bundan dolayı oluşan fazla kiloyu da atıyormuş vücut. Dianeyi de kullanacak mıyım dedim. Hayır sen çocuk istiyorsun o ilaç Doğum kontrol ilacı çocuk olmasın diye dedi. Ama öbür doktor bunu kullanmazsam da olmayacağını söylemişti dedim. Onu istediğin kadar kullan pconu yoluna koymadıkça yine olmaz dedi. İyi ki de kullanmamışsın dedi. Adetinin 3. Günü gel gereken tedavimize başlayalım dedi. 2 gündür gliforumu içiyorum. Sizce gebe kalır mıyım ? Doğru yolda mıyım ve babam ne tedavi uygular sizce ? Doğum kontrol hapı vermeyecek biliyorum içme dedi çünkü.
İnşallah en kısa zamanda kavuşurum bebeğime tedaviler güzel ilerler inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbimBöyle insülin kırıcı ilaçlar kullanıp hamile kalan çok var forumda.. Çünkü pko ve insülin direnci bağlantılı.. Şuan için iyi bir tedavi