- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Herkese Merhaba, biraz uzun olcak hakkınızı helal edin lütfen.
Şimdiden Hepinize Teşekkür ederim
- İlk önce Kendimi anlatayım. 14 aydır bebek istiyorum. İlk adetim den bu yana yaklaşık 14 yıldır düzensiz adet olurum.54 56 kilo aralığında iken bitkilerle zar zor olurdum ya da 40 50 günde ancak evlenince 60 lı kilolara çıkmamla birlikte ilaçsız adet olmamaya başladım ilaç içmesem hiç olmuyor yani. Bitkisel olarak soğan kürü genç kızlığımdan buyana yaparım etki etmedi. Hayıt tohumu kullandım aralıklı da olsa 2 3 ay içtim.2 3 kez bal çörekotu tarçın yedim. aslanpençesi çoban çantası Pelinotu melisa vs otları içtim incir havuç kürü yaptım c-life adlı macunu kullandım, inofolic combi kullandım şuan aklıma gelmeyen bi sürü şey daha kullandım. Yok yok hiç yumurtlama olmadı.çörekotuyağına başladım 2 ay yumurtlama sağlandı ve adet oldum 3. Ay düzenli kullanamadım yumurtlama olmadı. Şuan diyet ve sporla kilo vermeye çalışıyorum çörekotu na da devam etmeyi düşünüyorum
- Sadede gelirsek geçtiğimiz hafta clomen tedavisi oldum dün gelişen yumurtam olmadığını öğrendim Dr 6ay tedavi önerdi doğum kont. Hapı ile sonra tekrar clomen deneyelim dedi . Ben çok kullanmadım bekarken aralıklı olarak 4 5 kutu kullandım bırakınca yine eski halini aldı herkes de böyle diyor. Size sorum ise dkh kullanıp kısa sürede olsa adeti düzenlenen sonrası tedavi olup hamile kalan kistleri giden var mı?
- Ya da ileri pco ile yumurtlama ilaç tedavisinde sonuç alan?
- Veyahut kullandıklarımdan farklı bitkisel yolla hamilelik elde eden?
- Tavsiyelerinizi yorumlarınızı beklıyorum bir de anketi oylar mısınız?
Son düzenleme: