- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.351
eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 1,7 milyon du. ileri hareketli %0 yerinde hareketli %20 ve morfoloji %0 idi şoka girmiştik ..
tahlillerden sonra hemen keçiboynuzu özü içti 15 günde 1 şişeyi bitirdi ama çok zor bitirdi ..
sonra artık içmek istemiyorum deyince keçiboynuzu kürü ne başladık tazesini alıp her akşam kaynattım içti..
hemen her sabah 1 tane zeytinyağında beklemiş incir yedi .
son zamanlarda ara ara katı meyvede havuç suyu sıktım
ve sabahları 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı polen döktüm üzerine onu yuttu (her sabah değil)
ve zinco-c kullandı (her gün değil aklına geldikçe)
haftada 3-4 defa akşam muz yedik ..
1 ay kadar ekşam 1 avuç çiğ badem yedik .
tabi keçiboynuzuna 21 gün devam ettim ama diğerlerinde sapmalar oldu.. arada 1 hafta tatile gittik hiçbirşey yapamadık falan derken ;
ve pazartesi yapılan tahlilimizde aşağıdaki tabloyu gördük inanılmaz mutlu olduk şuanda tek sıkıntımız sayı gibi görünüyor ..allaha şükürler olsun ..
sizlerde bunları uygulayarak değerleri yükseltebilirsiniz...
biz aynı tedaviyi uygulamaya devame edicaz sayıyı arttırmak içinde ya proxeed yada gnc nin ilaçlarından arkadaşların tavsiye ettiklerinden kullanıp tekrar tahlil vericez inşallah sonuçlar daha hayırlı çıkar herkes için..
inşallah yazdıklarımın size de faydası olur ..
TAHLİLLERDEN ANLAYAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ SONUÇLAR HAKKINDA DEĞERLENDİRME YAZABİLİRSİNİZ.. BİZ HENÜZ DOKTORA GÖSTERMEDİK . ÖYLE AYAK ÜSTÜ GÖRDÜ DOKTOR HİÇ İLERİ HIZA BAKMADAN SAYI DÜŞÜK AMELİYAT EDELİM DEDİ..
DOKTORLAR KASAP OLMUŞ BİZLER DOKTOR MAALESEF.
bu arada ben bir yerde okumuştum sayı dan ziyade ileri hız daha önemli diye doğrumu sizce ?
DÜN SONUCU ALDIĞIMIZ SPERMİYOGRAM
volüm : 6,02 ml
sayı : 4,6 milyon
ileri hareketli %61
yerinde hareketli %5
hareketsiz %39
morfoloji normal % 5
tahlillerden sonra hemen keçiboynuzu özü içti 15 günde 1 şişeyi bitirdi ama çok zor bitirdi ..
sonra artık içmek istemiyorum deyince keçiboynuzu kürü ne başladık tazesini alıp her akşam kaynattım içti..
hemen her sabah 1 tane zeytinyağında beklemiş incir yedi .
son zamanlarda ara ara katı meyvede havuç suyu sıktım
ve sabahları 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı polen döktüm üzerine onu yuttu (her sabah değil)
ve zinco-c kullandı (her gün değil aklına geldikçe)
haftada 3-4 defa akşam muz yedik ..
1 ay kadar ekşam 1 avuç çiğ badem yedik .
tabi keçiboynuzuna 21 gün devam ettim ama diğerlerinde sapmalar oldu.. arada 1 hafta tatile gittik hiçbirşey yapamadık falan derken ;
ve pazartesi yapılan tahlilimizde aşağıdaki tabloyu gördük inanılmaz mutlu olduk şuanda tek sıkıntımız sayı gibi görünüyor ..allaha şükürler olsun ..
sizlerde bunları uygulayarak değerleri yükseltebilirsiniz...
biz aynı tedaviyi uygulamaya devame edicaz sayıyı arttırmak içinde ya proxeed yada gnc nin ilaçlarından arkadaşların tavsiye ettiklerinden kullanıp tekrar tahlil vericez inşallah sonuçlar daha hayırlı çıkar herkes için..
inşallah yazdıklarımın size de faydası olur ..
TAHLİLLERDEN ANLAYAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ SONUÇLAR HAKKINDA DEĞERLENDİRME YAZABİLİRSİNİZ.. BİZ HENÜZ DOKTORA GÖSTERMEDİK . ÖYLE AYAK ÜSTÜ GÖRDÜ DOKTOR HİÇ İLERİ HIZA BAKMADAN SAYI DÜŞÜK AMELİYAT EDELİM DEDİ..
DOKTORLAR KASAP OLMUŞ BİZLER DOKTOR MAALESEF.
bu arada ben bir yerde okumuştum sayı dan ziyade ileri hız daha önemli diye doğrumu sizce ?
DÜN SONUCU ALDIĞIMIZ SPERMİYOGRAM
volüm : 6,02 ml
sayı : 4,6 milyon
ileri hareketli %61
yerinde hareketli %5
hareketsiz %39
morfoloji normal % 5
Son düzenleme: