• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hareket %24 olup hamile kalan varsa lütfen yazar mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında çok da ucuzmuş ama ne bileyim. İsteksiz değilim ama daha istekli olursam belki acıya daha çok dayanırım
Kız kim dedi acıyo diye hurafe onlar ben de zorla açıyorum bacaklarımı hala daha ama acımıyomuş öğrenince tüh diyosun boşuna korkmuşum

Evet kadında erkekte ayrı aynı marka içerik başka onlar eşli kullandı ikiside
@gulguze
Aslında çok da ucuzmuş ama ne bileyim. İsteksiz değilim ama daha istekli olursam belki acıya daha çok dayanırım
Ben istek için sorduğunu bilmiyordum kadın macunu dediğim yumurtlama desteklemek için istek arttırmıyor. İstek için kadın damlaları falan oluyor nekadar etkisi var bilemem ama deneyebilirsin. Vajinusmus derken hiç mi ilişki olamıyor

@gulguze
Ben istek için sorduğunu bilmiyordum kadın macunu dediğim yumurtlama desteklemek için istek arttırmıyor. İstek için kadın damlaları falan oluyor nekadar etkisi var bilemem ama deneyebilirsin. Vajinusmus derken hiç mi ilişki olamıyor
Erkeğe istek verince kadına da verir belki. Birkaç santim anca. Çok az

Erkeğe istek verince kadına da verir belki. Birkaç santim anca. Çok az
Bende evlendiğim üç gün giremedim kasıldım sonra kendiliğinden odu yeni evlisin herhalde hiç erteleme çok kolay çözülen bir sorunmuş bu Vajinusmus topiği var burda güzel bir doktor bikaç seansta çözüyor

Back
X