- 12 Mart 2020
- 408
- 919
- 53
- Konu Sahibi gulguzeli2020
Aslında çok da ucuzmuş ama ne bileyim. İsteksiz değilim ama daha istekli olursam belki acıya daha çok dayanırımEvet kadında erkekte ayrı aynı marka içerik başka onlar eşli kullandı ikiside
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çok da ucuzmuş ama ne bileyim. İsteksiz değilim ama daha istekli olursam belki acıya daha çok dayanırımEvet kadında erkekte ayrı aynı marka içerik başka onlar eşli kullandı ikiside
Çok teşekkür ederimProxeed harekete çok iyi geliyo canım sayı için keçi boynuzu öneririm
Kız kim dedi acıyo diye hurafe onlar ben de zorla açıyorum bacaklarımı hala daha ama acımıyomuş öğrenince tüh diyosun boşuna korkmuşumAslında çok da ucuzmuş ama ne bileyim. İsteksiz değilim ama daha istekli olursam belki acıya daha çok dayanırım
@gulguzeEvet kadında erkekte ayrı aynı marka içerik başka onlar eşli kullandı ikiside
Ben istek için sorduğunu bilmiyordum kadın macunu dediğim yumurtlama desteklemek için istek arttırmıyor. İstek için kadın damlaları falan oluyor nekadar etkisi var bilemem ama deneyebilirsin. Vajinusmus derken hiç mi ilişki olamıyorAslında çok da ucuzmuş ama ne bileyim. İsteksiz değilim ama daha istekli olursam belki acıya daha çok dayanırım
Yemin ederim kazık çakıyorlar gibi açıyor Hemde her denemedeKız kim dedi acıyo diye hurafe onlar ben de zorla açıyorum bacaklarımı hala daha ama acımıyomuş öğrenince tüh diyosun boşuna korkmuşum
Erkeğe istek verince kadına da verir belki. Birkaç santim anca. Çok az@gulguze
Ben istek için sorduğunu bilmiyordum kadın macunu dediğim yumurtlama desteklemek için istek arttırmıyor. İstek için kadın damlaları falan oluyor nekadar etkisi var bilemem ama deneyebilirsin. Vajinusmus derken hiç mi ilişki olamıyor
Kendini sıktığın için oluyor o. İpleri eline al daha kolay olurYemin ederim kazık çakıyorlar gibi açıyor Hemde her denemede
Bende evlendiğim üç gün giremedim kasıldım sonra kendiliğinden odu yeni evlisin herhalde hiç erteleme çok kolay çözülen bir sorunmuş bu Vajinusmus topiği var burda güzel bir doktor bikaç seansta çözüyorErkeğe istek verince kadına da verir belki. Birkaç santim anca. Çok az
Korkuyorum sürekli canım yandığı içinKendini sıktığın için oluyor o. İpleri eline al daha kolay olur
Bir yıl oldu ama çok zor. Doktorlar Servet istiyor resmenBende evlendiğim üç gün giremedim kasıldım sonra kendiliğinden odu yeni evlisin herhalde hiç erteleme çok kolay çözülen bir sorunmuş bu Vajinusmus topiği var burda güzel bir doktor bikaç seansta çözüyor
Kötü bşy olsa bu kadar revaçta olur mu öyle düşünmelisin. Yeterli ıslaklık olursa gerilme olmaz acı duyulmaz. Kayganlaştırıcı denedin miKorkuyorum sürekli canım yandığı için
Kayganlaştırıcı ile dene oda daha kolaylık sağlıyorBir yıl oldu ama çok zor. Doktorlar Servet istiyor resmen
Zeytinyağ denedim .Kötü bşy olsa bu kadar revaçta olur mu öyle düşünmelisin. Yeterli ıslaklık olursa gerilme olmaz acı duyulmaz. Kayganlaştırıcı denedin mi
Zeytinyağ denedim .
Çok yoruldum artık. Marketlerde satılmıyor ben görmedimKayganlaştırıcı ile dene oda daha kolaylık sağlıyor
Eczaneden alabilirsin İnternettede var. Bu sorun kendin çözebileceğin bir şey değil bir sene geçmiş devlet hastanelerinde psikologlar bakıyor diye biliyorum dene istersenÇok yoruldum artık. Marketlerde satılmıyor ben görmedim
Anlamadım ben. %24ileri hız normal değil mi? Kaç olmasılazım?İleri hızlı sperm sayısı %24 olup hamile kalan var mı
Anlamadım ben. %24ileri hız normal değil mi? Kaç olmasılazım?
Eşimde ikeri hız 19du, doktor normal demiştiTestte 32 diyor en az. Ama bu şekliyli de kalınabilir mi merak ettim
Doktorlar %30dan aşağıya aşılama öneriyor 24 lede zor ama imkansız değil zaten hız arttırılabilen bişeyAnlamadım ben. %24ileri hız normal değil mi? Kaç olmasılazım?