- 24 Eylül 2020
- 17
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi gulguzeli2020
İleri hızlı sperm sayısı %24 olup hamile kalan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbişey anlamadımİleri hızlı sperm sayısı %24 olup hamile kalan var mı
Kadın da işe yarıyor mu?24 ye değil ama 25 te olan bir arkadaşım kaldı naturallen diye erkek macunu kullandı 15ti sanırım hızı 25 oldu
Spermlerden bahsediliyor en çok kadında işe yarıyorKadın da işe yarıyor mu?
Nerden alınıyor macun . İstek mi artırıyor napıyorSpermlerden bahsediliyor en çok kadında işe yarıyor![]()
Sperm sayılarını kalitesini arttırıyor.Nerden alınıyor macun . İstek mi artırıyor napıyor
Kadında diyorum işe yarıyor muSperm sayılarını kalitesini arttırıyor.
Kadın da sperm yok diye biliyorum ben.Kadında diyorum işe yarıyor muistek artırıyor mu?
Macun deyince ben istek algıladımKadın da sperm yok diye biliyorum ben.
İstek için soruyorsan epimedyumlu macun dene derim hem kadın hem erkekte işe yarıyoMacun deyince ben istek algıladım☺
Sayı iyiyse kalırsın canım
Bakayım biİstek için soruyorsan epimedyumlu macun dene derim hem kadın hem erkekte işe yarıyo
İleri hareket de bnce fena değil sayı da iyi dert etme ama kalite için kür deneyebilirsinSayı 92 milyon
Deneyebilirsin o macunu. Kolay atlatırsın umarımN
Bakayım biyanlış anlama ben vajinismusum o yüzden
![]()
İleri hareket de bnce fena değil sayı da iyi dert etme ama kalite için kür deneyebilirsin
Evet kadında erkekte ayrı aynı marka içerik başka onlar eşli kullandı ikisideKadın da işe yarıyor mu?
Proxeed harekete çok iyi geliyo canım sayı için keçi boynuzu öneririmProxed plus kullanıyor şu an eşim bir de zeytinyağında incir faydası olur inşallah