• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri düzey pcosta gebe kalma

sedefgzkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlar yıllardır bu sayfayı takip ederim ama ilk defa kayıt yaptırıp yazma cesareti buldum bende sizinle biraz dertleşmek isterim ileri düzey pcos tanısı aldım 1 sene önce amh çok yüksek daha sonrasında hayatımda ilk defa 8 aydır düzenli adet görüyorum adetim gecikince bir hevesle test yaptım ama sonıç negatif Adana da yaşıyorum bu şekilde gebe kalan var mı nasıl yaptınız yazabilir misiniz

Merhaba kilolu iseniz diyet ve spor öneririm. Kilolar gittiğinde pko belirtileri hafifliyor.

Bende aynı ileri derece PKo ilki soğan kuru ile oldu ikincisi olmuyor .adetim ilaçla oluyor. Yumurtlama göremiyorum

Merhaba kızlar yıllardır bu sayfayı takip ederim ama ilk defa kayıt yaptırıp yazma cesareti buldum bende sizinle biraz dertleşmek isterim ileri düzey pcos tanısı aldım 1 sene önce amh çok yüksek daha sonrasında hayatımda ilk defa 8 aydır düzenli adet görüyorum adetim gecikince bir hevesle test yaptım ama sonıç negatif Adana da yaşıyorum bu şekilde gebe kalan var mı nasıl yaptınız yazabilir misiniz
İlaç tedavisi çatlatma tedavisi uygulandı mı
Amh kaç çıktı

Back