- 1 Mart 2018
- 608
- 488
- 40
Amin cevabiniz icin tesekkur ederim. Rabbim size de kolayliklar versin. 20 Araliktaki akintili adetten sonra bugun gunduz kahverengi akinti aksamda kanamam oldu. Olamadigim adeti mi oluyorum bilemiyorumAmin inşAllah.Bu duruma geldikten sonra ben kimseye tavsiyede bulunup vebale girmek istemiyorum ama doktoru iyi araştırın.Olumsuz yorumları ciddiye alın.Tek görüş ile yetinmeyin ve ameliyat derse son çare ameliyat olsun ve rahim yapışıklığında kendini geliştirmiş ve bu ameliyatı iyi yapan doktor araştırın.Allah yardımcınız olsun.Yapışıklıktan şüphelenmişsiniz ya inşAllah değildir.
Adet miktariniz düzensiz gibi. Doktor bununla ilgili ne diyor ? Adet lekelenme şeklindeyse duzelmemiş olabilir ya da endometrium tabakası iyileşmemiş olabilirInşAllah.Allah razı olsun.Benim düzensiz en kalın yer 8 ,5 ,3 bazı yerlerde hiç kalınlık yok 4 ay önce ameliyat oldum tamamen yapışmıştı iyice açtım riya koydum dedi.1.adet 3 gün lekelenmeden fazla ve kırmızı idi.2.adet üç dört kez küçük leke şeklinde kahverengi idi.3.adet 2.adetten azdı.
Adet miktariniz düzensiz gibi. Doktor bununla ilgili ne diyor ? Adet lekelenme şeklindeyse duzelmemiş olabilir ya da endometrium tabakası iyileşmemiş olabilir
Merhaba bende de yapışıklık var ve araştırmalarım sonucu Yücel Bey’e ulaştım. Bana 4 derece var sendeki 2. Derece dedi. %90 tekrar yapışmaz dedi ama korkuyorum. Siz ameliyattan sonra hamile kalabildiniz mi? Tekrar yapışma vs oluşmamıştır inşallah.Bi yoklukta bürsürü borcun içinde parayı ayarlayıp gittik heiallettik. Eşimden Allah razı olsun ben seni buralarda kestirmem dedi bir hafta arastırdı aradı sordu bu doktor dedi parayı ayarladık gittik. Evet zorlandık ama allayardım ediyor. Yarısını ödedik kredinin. Rahmim yerinde acık tüplerim acık perde yok çok şükür. Bana makasla yaparken anama olursa durduramassak rahmin alırız dediler ve ayrıca hayatınızda kaybedebilirsin dediler rısleri bil ona göre imzala dediler. Eşim hayır dedi tuttu elimden gidiyoruz eve dedi. Ben bir hafta ruh gibi gezmiştim bebeklerim kaybettim şimdide Rahmimi veya hayatımımı kaybdecegim diye. O bir haftayı anlatamam.. Ama Cok şükür esimin ve doktorumun sayesinde Cok iyiyim. Umarım rabbim her hastayı ehli ellere denk getirsin inşallah
Merhaba bende de yapışıklık var ve araştırmalarım sonucu Yücel Bey’e ulaştım. Bana 4 derece var sendeki 2. Derece dedi. %90 tekrar yapışmaz dedi ama korkuyorum. Siz ameliyattan sonra hamile kalabildiniz mi? Tekrar yapışma vs oluşmamıştır inşallah.
Rahim yapisıkligi vajinal ultrasonda belli oluyor degilmiYapışıklığınız ileri derecede ise ve açılmadıysa nasıl transfere geçecekler ki anlayamadım. Ya da embriyonun tutunup büyüyebileceği kadar açık bir alan vardır ve endometriumunuzun durumu da iyidir başka türlüsü bana mantıksız geldi.
Maalesef rahim yapışıklığı vajinal ultrasonda görünmüyor.Dr sadece rahimde bir düzensizlik olduğunu görüyor bu sebeple teşhis koyabilmek için rahim filmi istiyor.Rahim yapisıkligi vajinal ultrasonda belli oluyor degilmi
Peki rahim kalınlığı nasıl oluyor normal mi?Maalesef rahim yapışıklığı vajinal ultrasonda görünmüyor.Dr sadece rahimde bir düzensizlik olduğunu görüyor bu sebeple teşhis koyabilmek için rahim filmi istiyor.
Merhaba recai pabuçcu histeroskopide iyi mi ? Bende kalın septum var doktor araştırıyorum histeroskopi için siz memnun kaldınızmıAllah yardımcınız olsun.İnşAllah tedaviniz güzel geçer.Üç ay önce ordaydım.Benden daha kötü biri hamile kalmıştı.Tedavisi üç yıl sürmüş ve 8 9 kez histereskopi yaptım dedi Recai hoca.En son bana bu ameliyat ve üç aylık ilaç tedavisi işe yaramazsa benden bu kadar dedi.Bugün adet oldum aradım ocağın ilk haftası gel dedi.
Meraba recai pabuçcu histeroskopide iyi mi? Bende de perde var onda olmayı dusunuyorumMerhaba yazılanların üzerinden uzun zaman geçmiş ama ne durumdasınız merak ettim. Bütün yazdıklarınızı okudum ve ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım. Recai Pabuçcuda tedaviye başladım ve bana durumunun çok zor olduğunu söyledi ama elimden geleni yapacağım dedi ve tedaviye başladık beşinci histeroskopimi yaptı rahmim yüzde 90 yapışıkti jel sıktı ve prp yaptı spiral takti ve ilaç başladık. Endometrium tabakası yok denecek kadar az. bir ay sonra kontrole gideceğim. Siz ne yaptınız tedaviniz nasıl sonuçlandı? Umarım güzel sonuçlar almışsınızdir
Merhaba.Ben kendisinde iki yıl tedavi gördüm Beş histeteskopi yaptı bana Bende bi düzelme olmadı maalesef ama herkesin sorunu vücud yapısı farklı.Benim hep ameliyat hatası dedikleri için ben ameliyatı iyi yapana gitmek istedim Bu konuda kendimce iyi üç doktora gittim iki tanesi kabul etmedi Recai hoca kabul etti beni Tıbben ne gerekiyorsa yaptım elimden gelen bu dedi Histeteskopiyi türkiye ye getiren öğretten o dediler hocaların hocasını dediler Kendisine sizden önce Yücel beye gittim dedim Yücel laparoskopi de ben histeteskopi iyiyim demişti bana.Size net bişey söyleyeyip vebale girmek istemiyorum.Merhaba recai pabuçcu histeroskopide iyi mi ? Bende kalın septum var doktor araştırıyorum histeroskopi için siz memnun kaldınızmı
Evet haklısınız tabi ki de herkesn sorunu farklo ben de histeroskpiyi getiren kişi olarak duydum onu önerdiler o yzden sormak istedim insallah sizin durumunuz da düzelirMerhaba.Ben kendisinde iki yıl tedavi gördüm Beş histeteskopi yaptı bana Bende bi düzelme olmadı maalesef ama herkesin sorunu vücud yapısı farklı.Benim hep ameliyat hatası dedikleri için ben ameliyatı iyi yapana gitmek istedim Bu konuda kendimce iyi üç doktora gittim iki tanesi kabul etmedi Recai hoca kabul etti beni Tıbben ne gerekiyorsa yaptım elimden gelen bu dedi Histeteskopiyi türkiye ye getiren öğretten o dediler hocaların hocasını dediler Kendisine sizden önce Yücel beye gittim dedim Yücel laparoskopi de ben histeteskopi iyiyim demişti bana.Size net bişey söyleyeyip vebale girmek istemiyorum.
İnşAllah Allah razı olsun Rabbim sizinde yardımcınız olsun Prof.Berfo Demiri de bi araştırın isterseniz Ben yakınlık olarak Yücel beye gittim önce o kabul etmeyince Recai hoca ile iletişime geçtim O kabul edince onunla devam ettim İkinci ameliyatta kadar bişey demedi ikinci ameliyattan sonra hiç umut yoktu şimdi umutlandım dedi ama olmadı kendim bıraktım tedaviyiEvet haklısınız tabi ki de herkesn sorunu farklo ben de histeroskpiyi getiren kişi olarak duydum onu önerdiler o yzden sormak istedim insallah sizin durumunuz da düzelir
Biliyorum onuda ben bülent tıraşada gittm mesela berfu demirde tüp bebekte iyi , şuan bana histeroskopide iyi olan bir dr lazm öncelikleİnşAllah Allah razı olsun Rabbim sizinde yardımcınız olsun Prof.Berfo Demiri de bi araştırın isterseniz Ben yakınlık olarak Yücel beye gittim önce o kabul etmeyince Recai hoca ile iletişime geçtim O kabul edince onunla devam ettim İkinci ameliyatta kadar bişey demedi ikinci ameliyattan sonra hiç umut yoktu şimdi umutlandım dedi ama olmadı kendim bıraktım tedaviyi
Anladım Rabbim Allah korkusu olan işini iyi yapan hekime denk getirsinBiliyorum onuda ben bülent tıraşada gittm mesela berfu demirde tüp bebekte iyi , şuan bana histeroskopide iyi olan bir dr lazm öncelikle
Merhaba Recai hoca da üç kere histeroskopi oldum. Benim rahmim anormal derecede yapışmış ve doku tahribatı çok fazlaydı ilkinde prp de yaptık. Doktor yapışıklığı açıyor ama bir süre sonra tekrar yapışıyor endometrium dokusu da çok tahrip edildi diğer geçirdiğim kürtajlar histeroskopiler nedeniyle... Yani herkesin hikayesi farklı, bana memnun musun diye sorarsanız karşılaştığım doktorlar arasında en iyisi en dürüst olanı diyebilirim en azından körü körüne Umut vermiyor durumun neyse ona göre söylüyor. Benim tedavim sürüyor yapışıklığı bitirsek de endometrium tahribatı için daha ne kadar sürecek tedavi bilmiyorum. O yüzden sizi etkilemek istemem, isterseniz öncesinden gidin sizi görsün başka doktorların da görüşünü alın öyle karar verin. Çok geçmiş olsun şimdidenMeraba recai pabuçcu histeroskopide iyi mi? Bende de perde var onda olmayı dusunuyorum
Merhabalar cok teşekkürler yorumunuz için. Bende rahimde derin perde var. Doktorum onu önerdi bu işin duayeni dedi. Bende cok kaygılı bi insanım genel olarak insallah kolay geçerMerhaba Recai hoca da üç kere histeroskopi oldum. Benim rahmim anormal derecede yapışmış ve doku tahribatı çok fazlaydı ilkinde prp de yaptık. Doktor yapışıklığı açıyor ama bir süre sonra tekrar yapışıyor endometrium dokusu da çok tahrip edildi diğer geçirdiğim kürtajlar histeroskopiler nedeniyle... Yani herkesin hikayesi farklı, bana memnun musun diye sorarsanız karşılaştığım doktorlar arasında en iyisi en dürüst olanı diyebilirim en azından körü körüne Umut vermiyor durumun neyse ona göre söylüyor. Benim tedavim sürüyor yapışıklığı bitirsek de endometrium tahribatı için daha ne kadar sürecek tedavi bilmiyorum. O yüzden sizi etkilemek istemem, isterseniz öncesinden gidin sizi görsün başka doktorların da görüşünü alın öyle karar verin. Çok geçmiş olsun şimdiden