İleri Derece Çocuk Fobisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fobiniz hayatınızı etkiliyor bunu çözebileceğiniz yer burası değil. Uzman desteği almalısınız.

Merak ettim de kendi bebeklik fotolarınıza bakınca da o tiksinti geliyor mu? Yoksa instagramda tebete diye paylaşıyor musunuz? :)

Havyan sevgisi çok güzel birşey...
Kediniz,köpeğiniz varmış ne güzel...

Bu demektir ki sizde sevgi diye birşey var...

Ama diğer yazdıklarınız daha büyük bir boyuta varmadan tedaviyle aşılması gerekiyor...

Zaman ne gösterir bilinmez...
İleride çok sevdiğiniz biriyle hayatınızı birleştirme kararı aldığınızda,bu sorun hala devam ediyor olursa ne bileyim belki eşiniz tarafından da büyük bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz...

Çocuk sahibi olup olmamak sizin tercihiniz elbette,ama bu sorun aşılmadan olası bir gebelik vs.bir durumda gidişatınız baya kötü görünüyor...

Valla tuhaf insanlar var. Kadın fobim diyor,
Öyle deme ilerde istersin diyorlar
Öğretilmiş bir annelik var hepimizde.

Hamile kaldığım andan itibaren bütün hayatım onundur.
Kucağıma aldığımda tüm dünya durdu.
Yemedim, yedirdim
Giymedim, giydirdim vs vs uzar gider.

Herkesin içinde bu duygular olmadığı gibi, olmak zorunda da değil.

Delik fobisi deseydi kadın, öyle deme ilerde belki seversin diyecek miydiniz yinede?

Vallaha cok kötü durummuş herkez Dediği gibi doktora git ve kendine korunma yöntemi bul halka 3 aylık iğne vs ve hayvanları sevmen iyi güzelde seni buraya kadar getiren ne acaba bişey olmuş gecmişde bu kesin acaba kücük kardeşlerinmi var ? Kıskanclıkdan fobiye oluşan

Konu eski, kadin bir senedir foruma ugramiyormuş bosuna soruyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…