İlerde Hangi Şehirde Yaşamayı Düşünüyorsunuz?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.129
26.872
798
Sizce hangi şehir doğasıyla imkanlarıyla ucuzluğuyla yemekleriyle vs. size hoş geliyor. Gerçi ülkemizin her yeri bir başka güzel çok gezme imkanı da bulamadım ama yine de gezdiğim şehirler oldu istanbul ankara samsun sivas k.maraş g. antep ş. urfa antalya tokat gibi her şehrin kendine has bir havası var..Eşimle bursayı merak ediyoruz tayin istemeyi de düşünüyoruz bakalım hayırlısı..Emeklilikte küçük bahçeli ev hayali kuruyoruz ya siz?

Ben bir öğrenci olarak istanbulcuyum aşığım resmen İstanbula trafiğine bile saatlerce katlanabilirim

Ben de istanbulluyum :) orda doğdum aslen tokatlıyım istanbul bağımlılık yapan bir şehir gerçekten ama beni kalabalığı sıkıyor biraz daha sakinlik ister oldum yaş ilerledikçe.

Ben de istanbulluyum :) orda doğdum aslen tokatlıyım istanbul bağımlılık yapan bir şehir gerçekten ama beni kalabalığı sıkıyor biraz daha sakinlik ister oldum yaş ilerledikçe.

Bende boluluyum canım her tarafımız yeşillik, sakin tam bir emekli şehri yolunuz düşerse beklerim mutlaka

Evet bolunun yeşilliğini duydum ama orası da aşırı soğuk oluyormuş

Aslen karadeniz liyim ama doğma büyüme istanbul luyum ,istanbulda yaşıyorum, yaş yavaş yavaş Kemale erince insan daha sakin sessiz doğa ile baş başa kalmak istiyor birde ben deniz aşığım iki sehrimde de deniz var .Nitekim ilerde daha sakin huzurlu yeşille mavinin buluştu Ege veya Karadeniz'de şirin bir sahil kasabasına yerleşmek istiyoruz.

Samsun çok güzel lisedeyken gitmiştim kim bilir şimdi daha daha güzeldir orda yaşamayı daçok isterim

doğma büyüme ankaralıyım. şu an karadenizde küçük bir sahil kentinde yaşıyorum doğasıyla yaşamıyla çok güzel bir yer ama sosyal açıdan çok kötü. ankaradan vazgeçemiyorum ben. denizsiz de olsa, kalabalık da olsa ankara...

Nemine, trafiğine her türlü kesmekesine rağmen aşığım be istanbul'a :) bu şehirden başka bir yerde yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…